Tο εφετινό Insurance Conference ανέδειξε και ανέλυσε όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μέσα από διακεκριμένους ομιλητές, στελέχη και επιχειρήσεις.
Το 18th Insurance Conference #inco25, διοργανώθηκε από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr. Η συμμετοχή στo συνέδριο έγινε με φυσική παρουσία στο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.
Στο περιθώριο του συνεδρίου, διακεκριμένοι προσκεκλημένοι μίλησαν στην κάμερα του Insurance World.
Για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και την μεγάλη συνεργασία της εταιρείας του με την ελληνική ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη μίλησε στην κάμερα του IW ο κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.
“Η ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλάζει, το σκηνικό σε λίγα χρόνια θα είναι τελείως διαφορετικό απ’ ότι σήμερα. Και στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών και στην διαμεσολάβηση γίνονται ραγδαίες αλλαγές, έχουμε τις προκλήσεις της τεχνολογικής επανάστασης, την κλιματική αλλαγή. Πιστεύω με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο κλάδος αναπτύσσεται σε υγιείς βάσεις. Η εταιρεία μου έκανε μεγάλο άλμα, έκανε συνεργασία με έναν με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ. Έμεινε το legacy της οικογένειάς μου και η εταιρεία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά” τόνισε.
Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής και κερδοφορίας το α’ εξάμηνο
«ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»: Πρόεδρος του ΔΣ ο Σωκράτης Κόκκαλης και ΑΜΚ 28 εκατ. ευρώ