back to top
19.7 C
Athens
Πέμπτη 16 Απριλίου 2026

Με μήνυμα «Ετοιμαζόμαστε για τη Νίκη» η Allianz γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα

Η Allianz, υπερήφανος Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος από το 2021 έως το 2028, με κεντρικό μήνυμα «Ετοιμαζόμαστε για τη νίκη» διοργάνωσε και φέτος μια μεγάλη γιορτή για τους εργαζομένους της, αφιερωμένη στην Ολυμπιακή Ημέρα 2024. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της ΑΕΚ με moderator τη Δώρα Παντέλη, πρώην καλαθοσφαιρίστρια και νυν αθλητικογράφο και αναλύτρια καλαθοσφαίρισης, και είχε ως στόχο να γιορτάσουν για μία ακόμη χρονιά όλοι μαζί οι εργαζόμενοι την ομαδικότητα, τη συνεργασία και το πάθος για αριστεία, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα Ολυμπιακά ιδεώδη και το αθλητικό πνεύμα. 

H Allianz, το μεγαλύτερο ασφαλιστικό brand στον πλανήτη, στηρίζει έμπρακτα τους Αγώνες του Παρισίου

- Advertisement -

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 να πλησιάζουν, ο κ. Βασίλης Χριστίδης, CEO της Allianz, μοιράστηκε με τους εργαζόμενους των εσωτερικών υπηρεσιών, αλλά και με ανθρώπους από το δίκτυο πωλήσεων, τη μεγάλη χαρά που αποτελεί για την Allianz να είναι ο επίσημος υποστηρικτής του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος, υπογραμμίζοντας πως κάθε ομάδα που διέπεται από πάθος, θάρρος, αφοσίωση και ένα ισχυρό όραμα, που παραμένει συντονισμένη και με αρμονία, μπορεί να αγωνιστεί με αποφασιστικότητα και να νικήσει, κόντρα σε κάθε πρόκληση. 

- Advertisement -

Σε έναν διάλογο επί σκηνής και στην ενότητα «Ετοιμαζόμαστε με κοινές αξίες», η ομάδα OPM της Allianz που υλοποιεί το σημαντικό έργο της χορηγίας, μοιράστηκε τους λόγους για τους οποίους αυτή η χορηγία είναι σημαντική και ενισχύει τον αντίκτυπο της στρατηγικής της εταιρίας στους πυλώνες People, Business, Brand. Παράλληλα, στάθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εμπνεύσει κάθε μέλος της Allianz στην επαγγελματική του καθημερινότητα. 

Β.Χρηστίδης, CEO Allianz: Θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας, θα είμαστε νικητές

Οι εργαζόμενοι είχαν την τιμή και την χαρά να εμπνευστούν από τους χρυσούς αθλητές στην ενότητα «Ετοιμαζόμαστε για μεγάλες επιτυχίες». Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Μπότσια, με συνοδεία την Αθλήτρια Κατερίνα Πατρώνη, και ο Αθανάσιος Γκαβέλας Χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 100μ. μοιράστηκαν τις συγκινήσεις και τις προκλήσεις που φέρνει ο στόχος για το χρυσό. Η ηθική προετοιμασία που απαιτείται για κάθε αγώνισμα, η προσήλωση στον στόχο παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην πορεία της αθλητικής καριέρας τους αλλά και οι προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση μίας συμπεριληπτικής κοινωνικής κουλτούρας στην Ελλάδα αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης. 

Τους δικούς της χρυσούς νικητές βράβευσε η Allianz στο τέλος της εκδήλωσης, αναγνωρίζοντας ότι η αριστεία σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της και η επιβράβευση αποτελεί την αιχμή της εξέλιξης των ανθρώπων της. Επιβεβαιώνοντας τη διάθεση να παρακινεί πάντοτε τον κόσμο της να ξεπερνά τα όρια, Βασίλης Χριστίδης και η Άννα Ποντικού, HR Allianz, βράβευσαν τους εργαζόμενους εκείνους που ξεχώρισαν με βάση εσωτερική ψηφοφορία που διεξήχθη, ως Champions σε επίπεδο συνεργασίας για την ομαλή επίτευξη της ενοποίησης Allianz και Ευρωπαϊκής Πίστης τη χρονιά που πέρασε. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας. Παράλληλα, δύο τυχεροί εργαζόμενοι της Allianz που αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση, παρέλαβαν ένα ολοκληρωμένο πακέτο για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! 

Σχολιάζοντας τη γιορτή της Ολυμπιακής Ημέρας, ο κ. Χριστίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης, η Allianz θα συνεχίσει να στηρίζει τις ελπίδες και τις προσπάθειες όλων των αθλητών που προετοιμάζονται για την αριστεία, παρέχοντας ασφαλιστική κάλυψη και καθοδήγηση με όποιον τρόπο μπορούμε. Η γιορτή της Ολυμπιακής Ημέρας 2024 αποτελεί μια ιδιαίτερη ευκαιρία για την Allianz να επιβεβαιώσει την αφοσίωσή της στις αξίες του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος, ενώνοντας τους συνεργάτες της σε ένα πνεύμα συνεργασίας και κοινού οράματος. Σήμερα λοιπόν, μαζευτήκαμε εδώ όλοι, ως μια ομάδα που στοχεύει πάντοτε στην κορυφή και για να τιμήσουμε τον σημαντικό αυτό θεσμό, για τον οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια. Το πιο σημαντικό όμως είναι να θυμίσουμε στους ανθρώπους μας πως παραμένοντας ενωμένοι και ακολουθώντας ένα κοινό πνεύμα συνεργασίας, κάθε ένας από εμάς επιτυγχάνεις τους προσωπικούς τους στόχους, για να και με αυτόν τον τρόπο παραμένουμε όλοι πάντοτε στην κορυφή!» 

Μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτή, η Allianz όχι μόνο τιμά τον αθλητισμό και τους αθλητές που εμπνέουν με το πάθος και την αφοσίωσή τους, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους της, ενθαρρύνοντάς τους να κυνηγήσουν την αριστεία και να παραμένουν στην κορυφή. Με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές προκλήσεις και επιτυχίες, η Allianz θα συνεχίσει να στηρίζει το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα, διασφαλίζοντας ότι η φλόγα του αθλητισμού και της συνεργασίας παραμένει ζωντανή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz Greece: Η πρόληψη ως βασική προτεραιότητα για την υγεία μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η εταιρεία υπενθυμίζει τη σημασία της πρόληψης και προτείνει τη mobile εφαρμογή SelfCare

Πασχαλινή προσφορά από την Allianz Greece σε συνεργασία με τη Μουστάκας

Αγορές με επιστροφή ασφαλίστρων για τους κατόχους της κάρτας «Ασφαλιστικός Γονέας»

Τι υπέγραψε η Allianz με την Talanx, πρώτη άμεση επένδυση σε δίκτυο ενέργειας

Η συνεργασία αφορά σημαντικές επενδύσεις στην ενεργειακή ασφάλεια και τον εφοδιασμό περίπου 29 εκατ. ανθρώπων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πόσα έδωσε η ΝΝ  για προμήθειες και λοιπά έξοδα πρόσκτησης το 2025, τι έβγαλε, τι έδωσε

Από ένα σύνολο λειτουργικών εξόδων και εξόδων πρόσκτησης ύψους 230.684 το 2025 (2024: 201.309), η ΝΝ Hellas

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Πλούσια ατζέντα με περισσότερες από 200 συζητήσεις – Ποιοι θα βρίσκονται φέτος στους Δελφούς

Σε μια περίοδο όπου η παγκόσμια πραγματικότητα μετασχηματίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Νέο πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης “ERGO My Travel”

Η ERGO Hellas προωθεί το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης “ERGO My Travel”, που απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά για αναψυχή ή εργασία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρές επιδόσεις και σταθερή πορεία ανάπτυξης το 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το οικονομικό έτος 2025 καταγράφοντας ισχυρή αύξηση της κερδοφορίας της και επιβεβαιώνοντας την ανθεκτικότητα

Πόσα έδωσε η ΝΝ  για προμήθειες και λοιπά έξοδα πρόσκτησης το 2025, τι έβγαλε, τι έδωσε

Από ένα σύνολο λειτουργικών εξόδων και εξόδων πρόσκτησης ύψους 230.684 το 2025 (2024: 201.309), η ΝΝ Hellas

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Νέα εποχή για το Επικουρικό Κεφάλαιο: Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος μιλά στο IW Talks

Στα πενήντα χρόνια από την ίδρυσή του, το Επικουρικό Κεφάλαιο καταγράφει την καλύτερη φάση της ιστορικής του πορείας, με εικόνα ισχύος

Συνέδριο Διαμεσολάβησης 2026 στη Χαλκίδα – Στο επίκεντρο αμοιβές, συμβόλαια και επαγγελματική εξέλιξη

Με ισχυρό περιεχόμενο και έμφαση στην επαγγελματική αναβάθμιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, πραγματοποιείται το Ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικής