back to top
10.4 C
Athens
Τετάρτη Ιανουάριος 22 2025

Με μεγάλη επιτυχία η ARAG DAY στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 η press conference που είχε εξαγγείλει το ελληνικό υποκατάστημα της ARAG στα πλαίσια του εορτασμού της 1ης ARAG DAY στην Ελλάδα.

Η ARAG Hellas αποφάσισε να αφιερώσει την 1η ARAG DAY στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και την πρόσβαση αυτών στη δικαιοσύνη, κρατώντας ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της ARAG για τη διευκόλυνση όλων των πολιτών στη δικαιοσύνη με ίσους όρους και χωρίς οικονομικά κριτήρια. Εξ’ αυτού του λόγου, σε συνεργασία με τον δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», κύριο Βαγγέλη Αυγουλά πραγματοποιήθηκε από κοινού press conference για την ανάδειξη του θέματος της προσβασιμότητας στη δικαιοσύνη.

- Advertisement -

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην εμβληματική κεντρική αίθουσα του ιστορικού κτιρίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έλαβε μεγάλης αποδοχής από το Δ.Σ. του δικηγορικού Συλλόγου οι οποίοι και υποστήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η press conference ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Δημ. Βερβεσού, προέδρου του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο θέμα της προσβασιμότητας των ανθρώπων με αναπηρία στη δικαιοσύνη, επαίνεσε την ARAG Hellas για την πρωτοβουλία της για συνεργασία με τον δικηγόρο κ. Αυγουλά, ένα από τα εξέχοντα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α.

- Advertisement -

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο κ. Δημ. Τσεκούρας, CEO της ARAG Hellas, κάνοντας αναδρομή στην πορεία των 50 ετών της ARAG Hellas στην ελληνική ασφαλιστική αγορά εστιάζοντας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εταιρίας και ιδιαίτερα στο άλλο πρόσωπο της ARAG, αυτό της ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς στην πάροδο των ετών καθώς η μέρα ήταν αφιερωμένη σε έναν τέτοιο σκοπό.

Ακολούθησε με ομιλία του ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α και στενός συνεργάτης του κ. Αυγουλά, κ. Θέμ. Σοφός αρχικά ευχαριστώντας την ARAG Hellas για την πρωτοβουλία της και στη συνέχεια αναφέροντας πραγματικά περιστατικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης και ιδιαίτερα στην πρόσβασή τους στις δικαστικές αίθουσες.

Τέλος, ο κ. Ευάγ. Αυγουλάς εξήγησε τη σημασία της προσβασιμότητας των ανθρώπων με προβλήματα όρασης μέσα από προσωπικές εμπειρίες και καταστάσεις που και ο ίδιος αντιμετωπίζει. Αναφέρθηκε στο έργο της της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και επικρότησε την ARAG Hellas που με τη δράση της αυτή εστίασε στο κοινωνικό αυτό πρόβλημα.

Πέραν των υπαλλήλων της ARAG Hellas, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, δικηγόροι της Αθήνας και δημοσιογράφοι του ασφαλιστικού τύπου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νομική – ασφαλιστική κάλυψη των υπαλλήλων των Δασικών Υπηρεσιών για την ευθύνη τους έναντι τρίτων

Υπογράφτηκε στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Δασών του ΥΠΕΝ

Δ. Τσεκούρας: Κάτι συμβαίνει τελευταία στον διακανονισμό των ζημιών αυτοκινήτου

Όπως όλοι ξέρετε, στις ζημίες αυτοκινήτου γενικά, λαμβάνει χώρα μια αντιπαράθεση συγκρουόμενων συμφερόντων που καταλήγει στο δίπολο του διεκδικούντος και του καταβάλλοντος την αποζημίωση.

ΑRAG DAY: “Θεωρούμε πως έχουμε συμβάλλει με τις μικρές μας δυνάμεις σε κάτι μεγάλο”

Την 26.9.2024 έλαβε χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση της ARAG Hellas υπό τον τίτλο ARAG DAY 2024.

Β. Αυγουλάς: Όσα έχουν επιτευχθεί και όσα πρέπει να γίνουν για τα Άτομα με Αναπηρία

Στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία και σε όσα έχουν επιτευχθεί σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματά τους αναφέρθηκε στην ομιλία του, στο πλαίσιο της ARAG DAY 2024

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Βαγγέλης Μπακάλης Τεχνικός Διευθυντής P&C και Marine στην Howden Hellas

Η Howden Hellas, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανακοινώνει με χαρά την ένταξη του Βαγγέλη Μπακάλη

MEGA Brokers: Ο ετήσιος διαγωνισμός πωλήσεων με προορισμό το Λας Βέγκας

Η MEGA Brokers ανακοινώνει ότι ο ετήσιος διαγωνισμός πωλήσεων για το 2025 πλησιάζει στην κορύφωσή του, με μόλις τρεις μήνες να απομένουν για την ολοκλήρωσή του

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Μια λαμπρή βραδιά στο Μουσείο Μπενάκη για όσους προσφέρουν στην κοινωνία και τον αθλητισμό

Σε εορταστικό κλίμα η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, υποδέχτηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138

Oι θέσεις της ΕΑΕΕ για τη διάταξη αναπροσαρμογής ασφαλίστρων υγείας

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) διατυπώνει τις θέσεις της για την διάταξη με θέμα την αναπροσαρμογή ασφαλίστρων υγείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Interlife Ασφαλιστική στις 30 εισηγμένες που ξεχώρισε η RSM Ελλάδος

Τις 30 ελληνικές εισηγμένες εταιρείες που διοικούνται από Διοικητικά Συμβούλια τα οποία χαρακτηρίζονται από τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία

40 δις δολάρια το κόστος των πυρκαγιών στο L.A.

Στα 40 δις δολάρια ανέρχεται  το κόστος των πυρκαγιών στο Λος Αντζελες, σύμφωνα με αναλυτές της Keefe Bruyette & Woods.

Οδηγός για ψηφιακή κάρτα εργασίας

Για πρώτη φορά, καταγράφεται ψηφιακά όλο το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που ρυθμίζει την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

«Πονοκέφαλος» για επιχειρήσεις και οργανισμούς οι επιθέσεις DDOS

Ολοένα και πιο συχνή απειλή για επιχειρήσεις και οργανισμούς αποτελούν οι κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DDoS/Distributed Denial-of-Service).

Η Carglass® συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης The Green City

Η Carglass®, κορυφαία εταιρεία στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων καθώς και στην παραμετροποίηση συστημάτων ADAS