18.1 C
Athens
Δευτέρα 12 Μαΐου 2025

Kαραμανλής-Σαμαράς στην εκδήλωση του Γ. Χατζηθεοδοσίου!!!

Με δύο βαρυσήμαντες πολιτικές παρουσίες που θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και θα δημιουργήσουν και πάλι πολιτικές θύελλες θα διεξαχθούν τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που απονέμονται κάθε χρόνο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η κοινή παρουσία Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά και τα διττά μηνύματα

- Advertisement -

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες, θα κάνουν κοινή παρουσία στην εκδήλωση οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην αρχηγοί της Ν.Δ κκ. Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.  Η είδηση της κοινής παρουσίας τους στην μεγάλη επιχειρηματική εκδήλωση δίνει διττά μηνύματα τόσο για την οικονομία όσο και για την πολιτική. Να σημειωθεί ότι η απουσία και των δύο από το street party της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη εβδομάδα δημιούργησε πλήθος πολιτικών αναλύσεων. Η κοινή τους τώρα παρουσία στην εκδήλωση που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υπό τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου θα αυξήσει τον πολιτικό σχολιασμό αλλά θα δώσει και μηνύματα στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Βραβεία “Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” του ΕΕΑ

- Advertisement -

Πρόκειται για μία εκδήλωση-θεσμό που έχει κατακτήσει τη συνολική αποδοχή του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιμελητηριακού κόσμου. Φέτος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ.

Ξεχωριστό χρώμα θα δώσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου – Μεταξύ των βραβευθέντων και Ολυμπιονίκες

Και επειδή γιορτή χωρίς καλλιτεχνικό πρόγραμμα δεν νοείται, η φετινή εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα χορευτικό-έκπληξη αλλά και με τις μεγάλες επιτυχίες της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου. Όπως κάθε χρόνο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ειδικές τιμητικές βραβεύσεις. Μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague ενώ θα βραβευθεί -όπως κάθε χρόνο- και μαθητής που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Μέσα από τη λαμπρή εκδήλωση και τις βραβεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αντέχουν στις διαδοχικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, θα σταλεί το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτελεί και πρωταρχικό μέλημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν Υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ποσοστό της αύξησης του κατώτατου μισθού το έχει ήδη «φάει» η ακρίβεια

Ανακοινώθηκε η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού και έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πραγματικά νούμερα

Μνημόνιο Συνεργασίας Ε.Ε.Α. – Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενώνουν δυνάμεις για την προώθηση

Μεγάλη έρευνα του Ε.Ε.Α: 6 στους 10 επαγγελματίες θεωρούν ότι το 2025 δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση

Απογοητευτική και η εκπτωτική περίοδος για το σύνολο των επιχειρήσεων – Μεγάλα «αγκάθια» η φορολογική επιβάρυνση και το ενεργειακό κόστος

IWtalks: Πως βλέπει ο πρόεδρος του ΕΕΑ το παρόν και μέλλον της διαμεσολάβησης;

Απαντά στο πώς βλέπει το παρόν και το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Maxima Insurance: Μαζί για ένα Πράσινο Μέλλον

Με υπερηφάνεια η Maxima Insurance ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τη Διαπιστωτική Πράξη της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής

H κυβέρνηση Τραμπ παύει την ενημέρωση data για το κόστος των φυσικών καταστροφών!

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα πάψει να ενημερώνει μια βάση δεδομένων, η οποία καταγράφει το κόστος των

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και ο μετασχηματισμός του ρόλου του μεσίτη ασφαλίσεων

Ο ασφαλιστικός κλάδος, που επί μακρόν βασιζόταν στην ανθρώπινη τεχνογνωσία και κρίση, υφίσταται σημαντική μεταβολή.

Η Επαγγελματική Ασφάλιση ως εφαλτήριο του νέου κοινωνικού συμβολαίου στην αγορά εργασίας

Οι χαμηλοί μισθοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα δεν βοηθούν την λογική της αποταμίευσης και της επένδυσης σε ένα επαγγελματικό ταμείο

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Ιουνίου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουνίου 2025 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής

Maxima Insurance: Μαζί για ένα Πράσινο Μέλλον

Με υπερηφάνεια η Maxima Insurance ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τη Διαπιστωτική Πράξη της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής

H κυβέρνηση Τραμπ παύει την ενημέρωση data για το κόστος των φυσικών καταστροφών!

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα πάψει να ενημερώνει μια βάση δεδομένων, η οποία καταγράφει το κόστος των

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και ο μετασχηματισμός του ρόλου του μεσίτη ασφαλίσεων

Ο ασφαλιστικός κλάδος, που επί μακρόν βασιζόταν στην ανθρώπινη τεχνογνωσία και κρίση, υφίσταται σημαντική μεταβολή.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων Τεχνικών Κινδύνων, Κατασκευαστικών Έργων& Ευθύνης Εργοληπτών

Ο κατασκευαστικός τομέας της ελληνικής οικονομίας ανθεί, κινείται σε τροχιά διαρκούς ανόδου και οι ρυθμοί ανάπτυξης των εργασιών