back to top
33.9 C
Athens
Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025

International Life: Προτεραιότητα οι ανάγκες των καταναλωτών

Προωθώντας το θετικό τρόπο αντιμετώπισης ζωής, η International Life, στο πλαίσιο της νέας σειράς “be, δημιούργησε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας behappy, που επιτρέπει στον Πελάτη να επιλέγει και να σχεδιάζει με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο την ασφάλιση υγείας του σύμφωνα με τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, το behappy παρέχει όλες τις καλύψεις ενός σύγχρονου προγράμματος υγείας ιδιαίτερα ενισχυμένες σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα που μπορεί κανείς να βρει σε ώριμες αγορές του εξωτερικού σε αυτόν τον κλάδο ασφάλισης.

- Advertisement -

Επιπλέον, η εταιρεία σε συνεργασία με τη World Care προσφέρει στον ασφαλιζόμενο, σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας, τη δυνατότητα να λάβει μία δεύτερη γνωμάτευση (Second Opinion) από τα διεθνούς φήμης νοσοκομεία: Mayo Clinic, Children’s Hospital Boston, Duke University Health System, Partners Healthcare System, Massachusetts General Hospital, Brigham and Women’s Hospital, Dana- Farber / Partners Cancer Care, McLean Hospital, Spaulding Rehabilitation Hospital, Penn Medicine, UCLA Healthcare.

Ο κ. Βέλης Παππάς, Accident & Health Director της IL, με αφορμή το νέο πρόγραμμα ασφάλισης, εξέφρασε την άποψη ότι: «Η International Life με γνώμονα πάντοτε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου προχώρησε στη δημιουργία του νέου προγράμματος ασφάλισης υγείας behappy, ενός πρωτοποριακού προϊόντος Υγείας που σχεδιάζει ο ίδιος ο πελάτης μαζί με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο σύμφωνα με τις δικές του ασφαλιστικές ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες. Η δημιουργία σύγχρονων και ευέλικτων ασφαλιστικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ παραμένουμε παράλληλα στο πλευρό των συνεργατών μας, προσφέροντάς τους προϊόντα που υποστηρίζονται από υπηρεσίες τεχνολογίας υψηλού επιπέδου».

- Advertisement -

Ειδικά, οι επιλογές που παρέχει το πρόγραμμα ‘behappy’ στον ασφαλιζόμενο είναι οι εξής:

• Ανώτατο όριο κάλυψης μεταξύ των επιλογών €300.000, €500.000 €700.000 ή €1.000.000
• Εκπιπτόμενο ποσό για νοσηλεία στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό μεταξύ των επιλογών: €500, €1.500 €3.000, €5.000. Επίσης το πρόγραμμα σας παρέχει την επιλογή να μην υπάρχει εκπιπτόμενο ποσό.
• Θέση νοσηλείας μεταξύ των επιλογών Lux, Α, Β, Γ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ από τις 16 Ιουνίου

«Είναι μια σημαντική και συγκινητική ημέρα. Ένα χρόνιο αίτημα για το αυτονόητο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και τη φροντίδα του κράτους γίνεται πραγματικότητα»

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

Οι προτάσεις της ΕΑΕΕ για έναν πιο ασφαλή και σύγχρονο Κ.Ο.Κ.

Την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) εκφράζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Υπερσυμμετοχή Διαμεσολαβητών στην εκδήλωση της Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Ε.Ε.Α

Εντυπωσιακή ανταπόκριση, ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές κατέγραψε η εκδήλωση της Επιτροπής Ασφαλιστικών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

WEBINSURER: Ένταξη κλάδου Σκαφών Ergo

Η Datawise σας ενημερώνει πως πλέον στην πλατφόρμα Webinsurer έχει ενταχθεί πλήρως ο κλάδος Σκαφών της Ergo.

«Σαφάρι» για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν παράνομα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συνεχίζει τις δράσεις της για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στον τομέα των οχημάτων

Κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ από τις 16 Ιουνίου

«Είναι μια σημαντική και συγκινητική ημέρα. Ένα χρόνιο αίτημα για το αυτονόητο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και τη φροντίδα του κράτους γίνεται πραγματικότητα»

INFOTRUST: Από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα, ανεξάρτητα δίκτυα ασφαλιστικών συμβούλων

Η INFOTRUST ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και, από την έναρξη των εργασιών της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά ως πρωτοπόρος

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας,...