back to top
27.9 C
Athens
Δευτέρα 2 Ιουνίου 2025

Interamerican: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Θεσσαλονίκη

Η Interamerican πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο The Met, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεργατών, ασφαλιστικών συμβούλων και πελατών. 

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Όμιλος για την «Κλιματική Αλλαγή και τον ρόλο της Ασφάλισης», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, Γιάννης Καντώρος στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι για τον Όμιλο Interamerican η σχέση που έχει με τους πελάτες της, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις και την άμεση συνδρομή σε περιπτώσεις ανάγκης, αλλά και την ανάπτυξη εργαλείων πρόληψης καταστροφικών συμβάντων για πολίτες και επιχειρήσεις.

- Advertisement -

Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών της Interamerican, Πάνος Κούβαλης, επισημαίνοντας τη μεγάλη έμφαση που δίνει η Εταιρεία στις στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, με στόχο την ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων, ικανών να προειδοποιούν για την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και έκτακτων καταστάσεων, που πιθανόν θα αντιμετωπίσουν οι ασφαλισμένοι της Interamerican. 

Με ομιλία του παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, κ. Φώτης Σαρηγιάννης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Τζόλλας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ελλάδος, κ. Ανδρέας Μανδρίνος, ο εντεταλμένος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Τζελέπης, καθώς και διοικητικοί εκπρόσωποι νοσοκομειακών ιδρυμάτων και φορέων της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης έστειλε θερμό χαιρετισμό για τις πρωτοβουλίες του Ομίλου.

- Advertisement -

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δείπνο και κοπή πίτας με δώρο ένα Έργο Τέχνης από την καλλιτέχνη, Φιλία Αποστολάκου. 

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, η Interamerican συνεχίζει τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα σε συνεργάτες, φορείς και την τοπική κοινωνία, σε μια προσπάθεια για έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Interamerican ανανεώνει τη μακρόχρονη συνεργασία της με την Kyndryl

Η Kyndryl, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανέωση

Interamerican: Eπενδύει στο εταιρικό δίκτυο πωλήσεών της. «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Η INTERAMERICAN πραγματοποίησε το Interamerican Open Day τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, στα κεντρικά της γραφεία, επιβεβαιώνοντας

Η Interamerican ταξιδεύει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής, επιβραβεύοντας τους συνεργάτες της

Η INTERAMERICAN, με στόχο την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με το Δίκτυο Πωλήσεών της, προσέφερε σε διακεκριμένους συνεργάτες

INTERAMERICAN: Mε σταθερό βήμα στον διάλογο για το αύριο στο Delphi Economic Forum X

Η INTERAMERICAN, κορυφαία εταιρεία στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφάλισης στην Ελλάδα και μέλος του διεθνούς ασφαλιστικού Ομίλου Achmea

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Η Anytime εγκαινίασε το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Η Anytime, σε συνεργασία με τη Humanity Greece, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025, παρέδωσαν στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλίας το ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Allianz: Οι γεωπολιτικές εντάσεις αυξάνουν τους κινδύνους για τον παγκόσμιο ναυτιλιακό κλάδο

Έκθεση «Allianz Safety and Shipping Review 2025»: Η εμπορική σύγκρουση μεταξύ Η.Π.Α. και Κίνας, καθώς και αύξηση του «σκιώδους στόλου»

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.