back to top
28 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Interamerican: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Θεσσαλονίκη

Η Interamerican πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο The Met, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεργατών, ασφαλιστικών συμβούλων και πελατών. 

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Όμιλος για την «Κλιματική Αλλαγή και τον ρόλο της Ασφάλισης», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, Γιάννης Καντώρος στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι για τον Όμιλο Interamerican η σχέση που έχει με τους πελάτες της, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις και την άμεση συνδρομή σε περιπτώσεις ανάγκης, αλλά και την ανάπτυξη εργαλείων πρόληψης καταστροφικών συμβάντων για πολίτες και επιχειρήσεις.

- Advertisement -

Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών της Interamerican, Πάνος Κούβαλης, επισημαίνοντας τη μεγάλη έμφαση που δίνει η Εταιρεία στις στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, με στόχο την ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων, ικανών να προειδοποιούν για την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και έκτακτων καταστάσεων, που πιθανόν θα αντιμετωπίσουν οι ασφαλισμένοι της Interamerican. 

Με ομιλία του παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, κ. Φώτης Σαρηγιάννης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Τζόλλας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ελλάδος, κ. Ανδρέας Μανδρίνος, ο εντεταλμένος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Τζελέπης, καθώς και διοικητικοί εκπρόσωποι νοσοκομειακών ιδρυμάτων και φορέων της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης έστειλε θερμό χαιρετισμό για τις πρωτοβουλίες του Ομίλου.

- Advertisement -

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δείπνο και κοπή πίτας με δώρο ένα Έργο Τέχνης από την καλλιτέχνη, Φιλία Αποστολάκου. 

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, η Interamerican συνεχίζει τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα σε συνεργάτες, φορείς και την τοπική κοινωνία, σε μια προσπάθεια για έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interamerican: «Μην αγνοείτε τις ειδοποιήσεις του 112»

Την ανάγκη άμεσης ανταπόκρισης στις προειδοποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας για τα φαινόμενα πυρκαγιών υπογραμμίζει η Interamerican...

Interamerican | Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο

Η Interamerican παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο του vidcast «Resilience Stories», της σειράς συζητήσεων που αναδεικνύει διαφορετικές όψεις

Με το Sustainability Accelerator η Interamerican μετατρέπει τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις σε επιχειρηματικές λύσεις

Μια πρωτοβουλία για τους ανθρώπους του Ομίλου, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την καινοτομία

Ο Π. Κούβαλης στο UNCHAIN Festival: Η εμπιστοσύνη και η εμπειρία πελάτη θα ξεχωρίσουν τους ασφαλιστές του μέλλοντος

O COO της INTERAMERICAN έλαβε μέρος στο πάνελ με τίτλο «From Concept to Carrier: Building, Scaling and Transforming Insurance Companies»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Το πρώτο εποπτικό πλαίσιο στην αγορά αντασφάλισης της Λιβύης

Το νομοθετικό κενό των 20 ετών στην αγορά αντασφάλισης καλύπτει το νέο εποπτικό πλαίσιο στο κλάδο σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου, MDRT Hellas: Θα θέλαμε το MDRT Day by MCC Hellas 2026 να αφήσει ένα συναίσθημα

Με αφορμή την έναρξη του κύκλου των Media Partnerships, το MDRT Hellas προχωρά στη φετινή του επικοινωνιακή διαδρομή προς το MDRT Day

Ποιες αποζημιώσεις και ενισχύσεις θα λάβουν οι πυρόπληκτοι

Την ανάγκη άμεσης στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές υπογράμμισε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους