back to top
30.9 C
Athens
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026

Interamerican – Anytime ενεργά δίπλα στους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

Ο Όμιλος Interamerican, με σταθερή δέσμευση στις αξίες και την αποστολή της, να «Υποστηρίζει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», ανταποκρίθηκε άμεσα για την υποστήριξη των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία.

Από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, οι συνεργάτες της εταιρείας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και συγκεκριμένα σε Καρδίτσα, Βόλο, Τρίκαλα και Λάρισα βρέθηκαν στο πλευρό των ασφαλισμένων μας, παρέχοντάς τους οποιαδήποτε βοήθεια και διευκόλυνση. Η εταιρεία διέθεσε άμεσα 2 ασθενοφόρα για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διακομιδή ασθενών στα πλησιέστερα νοσοκομεία και ενίσχυσε τον στόλο οχημάτων της Οδικής Βοηθείας και τον αριθμό των εμπειρογνωμόνων στην περιοχή για την υποστήριξη 1.000 και πλέον περιστατικών πελατών της εταιρίας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Παράλληλα, έγινε μια τεράστια προσπάθεια της ομάδας ζημιών και του τηλεφωνικού κέντρου για την καταγραφή των αιτημάτων των πελατών της, ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε αποζημιώσεις.

- Advertisement -

Επιπλέον, σε συνεργασία με το Humanity Greece, έναν οργανισμό τον οποίο τόσο η Interamerican όσο και η Anytime υποστηρίζουν και συνεργάζονται, διέθεσαν όχημα της Οδικής Βοήθειας για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία -συγκεκριμένα ήταν η πρώτη οργανωμένη αποστολή που έφτασε στην περιοχή. Επιπλέον, διατέθηκε χώρος για την προσωρινή αποθήκευση και φύλαξη ειδών που συγκεντρώθηκαν στο Car Point, τη μονάδα αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτων στην Αθήνα, ενώ καλύφθηκε η δαπάνη μίσθωσης φορτηγού οχήματος για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία. Επιπρόσθετα, εθελοντές εργαζόμενοι της Interamerican & Anytime βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece βοηθώντας στις απαραίτητες καταγραφές και ταξινομήσεις ειδών πρώτης ανάγκης, πριν σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Τέλος, θέλοντας η συμβολή των Interamerican & Anytime να είναι ουσιαστική και να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες των μονάδων που επιχειρούν στην περιοχή, προχώρησαν στην κάλυψη σημαντικής δαπάνης εξοπλισμού της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (στεγανές στολές εθελοντών, φουσκωτή βάρκα, κράνη, αντλία ακάθαρτων υδάτων, κράνη, ασύρματοι πομποδέκτες επικοινωνίας κ.ά.) ενώ θα οργανώσουν, σε συνεργασία με το Humanity Greece, συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες απογραφές. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Υποτροφία της Interamerican για νέους από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μια πρωτοβουλία που συνδέει την εκπαίδευση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική στήριξη υλοποιεί για 2η χρονιά ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Με νέα κίνηση στρατηγικής στη Ρουμανία η Anytime ενισχύει τη διεθνή της παρουσία

Anytime Ρουμανίας και BRD Groupe Société Générale φέρνουν την ασφάλιση αυτοκινήτου απευθείας στο YOU BRD app

Interamerican: Άμεση στήριξη στους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές

Σε περιπτώσεις πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών η εταιρεία δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην ουσιαστική εξυπηρέτηση

Ρουμανία: Anytime και BRD απλοποιούν την online ασφάλιση αυτοκινήτου

Ενσωματώνοντας την υποχρεωτική ασφάλιση Anytime MTPL στην εφαρμογή για κινητά YOU BRD

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Business Safe: Oλοκληρωμένη λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη Euroins

Τρία επίπεδα κάλυψης, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να επιλέξει τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της

Cromar: Η διεθνής ασφαλιστική τεχνογνωσία στην υπηρεσία της ελληνικής αγοράς

Τα στοιχεία που διαφοροποιούν τη δραστηριότητά της εταιρείας εντός κι εκτός συνόρων

Glassdrive: Νέα εικόνα για το δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα

Στο επίκεντρο της νέας επικοινωνιακής πρωτοβουλίας βρίσκονται 4 σημεία εξυπηρέτησης, σε Πάτρα, Ξάνθη, Ρέθυμνο και Γάζι Ηρακλείου

Υποτροφία της Interamerican για νέους από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μια πρωτοβουλία που συνδέει την εκπαίδευση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική στήριξη υλοποιεί για 2η χρονιά ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η επόμενη μεγάλη κρίση για τις ΜμΕ μπορεί να έρθει από μια κυβερνοεπίθεση

Ο COO της ERGO International εξηγεί πώς ένα διαχειρίσιμο περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί για μια μικρότερη επιχείρηση σε υπαρξιακή απειλή

Business Safe: Oλοκληρωμένη λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη Euroins

Τρία επίπεδα κάλυψης, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να επιλέξει τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της

Β. Παναγιωτίδης: Η επαγγελματική ασφάλιση μας απασχολεί ως Ελλάδα και Ευρώπη

Δήλωση του Ανώτερου Διευθυντή της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στο περιθώριο του #ocin26

Πτώση με ηλεκτρικό πατίνι: 12χρονος μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο και διασωληνώθηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Το παιδί οδηγούσε χωρίς κράνος όταν έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

Ο Νίκος Σωφρονάς παραδίδει τη σκυτάλη στο ΕΙΑΣ: Μια σημαντική διαδρομή στην ασφαλιστική εκπαίδευση ολοκληρώνεται

Ο Αργύρης Τζικόπουλος την παραλαμβάνει από ένα πρόσωπο που αφήνει έντονο εκπαιδευτικό και θεσμικό αποτύπωμα στην αγορά