back to top
15.8 C
Athens
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025

IFAAcademy: Οι πρώτοι IFAA’s στην Ελλάδα

Το IFAAcademy διοργάνωσε την τελετή αποφοίτησης των πρώτων IFAA’s στην Ελλάδα, των ασφαλιστικών συμβούλων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα CERTIFICATE «IRMA – Individual Risk Management Architect».

Η τελετή, με θεματικό τίτλο «Dare to be different», πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Hilton τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του Money Show, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του IFAAcademy Παναγιώτη Λελεδάκη και πλήθους συγγενών, φίλων και συναδέλφων των αποφοίτων.

- Advertisement -

«Το IFAAcademy έχει δημιουργηθεί από ένα όραμα» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. «Το όραμα αυτό έχει ως στόχο τo rebranding του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου, από πωλητή σε  insurable risk manager, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ενημερώνει τους πολίτες για τους κινδύνους που ενδέχεται να επέλθουν και στη συνέχεια να ιεραρχεί τις ανάγκες τους και να τους προτείνει τις βέλτιστες λύσεις για την αντιμετώπισή τους, αξιοποιώντας στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τα αποτελέσματα των πιο σύγχρονων ελληνικών και ξένων ερευνών.

- Advertisement -

 

»Το CERTIFICATE “IRMA – Individual Risk Management Architect” είναι ένα πραγματικά καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δημιουργώντας μια νέα γενιά επιστημόνων ασφαλιστικών συμβούλων.»

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους, ο κ. Λελεδάκης τόνισε: «Έχετε πραγματοποιήσει την καλύτερη επένδυση για το μέλλον σας! Είμαι πραγματικά συγκινημένος από τον ενθουσιασμό με τον οποίο έχετε αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, το όραμά μας για μια σωστά ασφαλισμένη ελληνική κοινωνία. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να μείνει απροειδοποίητος! Πάμε μαζί να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι η πιο έξυπνη ιδέα οικονομικής συμμαχίας!».

Δείτε το βίντεο από την τελετή αποφοίτησης:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο πήραν και δύο από τους αποφοίτους, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους παρευρισκόμενους.

Ο Γιώργος Οικονομάκος, οποίος διπλασίασε την παραγωγή του μέσα σε έναν χρόνο και διακρίθηκε ως ο πρώτος συνεργάτης στην εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στόχος μου είναι, να βρίσκομαι πάντα ένα βήμα μπροστά σε γνώσεις γύρω από το χώρο μας. Το IFAAcademy με βοήθησε να οργανώσω τη δουλειά μου, να πειθαρχήσω, να εφαρμόσω τις γνώσεις μου και να φανώ χρήσιμος στους πελάτες μου.  Χρησιμοποιώ το software και τη μεθοδολογία ανελλιπώς και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βγω πρώτος παραγωγικά στην εταιρεία μου. Το συστήνω και θα το συστήνω συνεχώς στους συναδέλφους μου!».

Τη νέα γενιά εκπροσώπησε η Ειρήνη Γκάρλα, η οποία διακρίθηκε ως πρώτη νέα συνεργάτιδα στην εταιρεία της και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμένα, το IFAAcademy, το I.R.M.A. και  φυσικά ο Παναγιώτης Λελεδάκης ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα. Με πίστη, επιμονή και υπομονή, άρχισα να βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα. Βραβεύσεις, παραγωγή… Μα το σημαντικότερο για εμένα ήταν τα πολύ καλά λόγια που άκουγα από τους πελάτες μου για τη μεθοδολογία που χρησιμοποιούσα. Έβλεπαν ότι πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε γνώριζαν μέχρι τώρα».

Τέλος, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια ενδιαφέρουσα έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας  100 καταναλωτές απάντησαν σε ερωτήσεις για την ιδιωτική ασφάλιση. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από συνεργάτες του Insurance2day και απόφοιτους της IFAAcademy.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

7η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Αναγνώριση των επιτευγμάτων και χάραξη νέων στόχων

Η Συνδιάσκεψη ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν στο διεθνές πρόγραμμα Σπουδών «AI & Technology Architect in Risk Management and Financial Planning» του IFAAcademy

Χ. Φυτέα: «Εξελίσσουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, ώστε να πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά»

Η χορηγική συμφωνία του Ολυμπιακού με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την επίσημη έναρξη μιας «στρατηγικής συμμαχίας με κοινό όραμα, αξίες και φιλοδοξίες»

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ Silver Χορηγός στο Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy για την Τεχνητή Νοημοσύνη στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ στο Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και εφήβους, που θα τρέξουν σε τουλάχιστον 200 σχολεία της Περιφέρειας

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

Σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην προαγωγή της έρευνας και στη διαμόρφωση ισχυρών δεσμών με την ακαδημαϊκή κοινότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ασφαλιστικό κλάδο από την επιβολή του δικαιώματος συμβολαίου

Τι προβληματίζει διαμεσολαβητές και θεσμικούς φορείς, τι απαντούν οι ασφαλιστικές εταιρείες

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και εφήβους, που θα τρέξουν σε τουλάχιστον 200 σχολεία της Περιφέρειας

Τι συνέργειες με τα νοσοκομεία ετοιμάζει η Πειραιώς;

Θα δουλέψει ο ανταγωνισμός ή θα γίνουν συμφωνίες με όλους, ώστε να μη θιχτεί κανένα νοσοκομείο;

Οι στόχοι της Swiss Re για το 2026

Εισαγωγή βιώσιμου ετήσιου προγράμματος επαναγοράς μετοχών – Η ΤΝ θα ενισχύσει την παραγωγικότητα και τη λήψη αποφάσεων

Allianz Commercial: Γεωπολιτική αστάθεια και κυβερνοαπειλές εντείνουν τους κινδύνους για τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη

Αύξηση της συχνότητας αλλά και της σοβαρότητας των αξιώσεων κατά διοικητικών στελεχών – Τι προβλέπει έκθεση της Allianz Commercial για το 2026