back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025

Η MetLife στηρίζει τη Νεανική Επιχειρηματικότητα για άλλη μια χρονιά

Η MetLife, συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στη νέα γενιά, ήταν χορηγός του προγράμματος του Junior Achievement Greece που φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον φετινό διαγωνισμό JA Europe Enterprise Challenge 2020. Η διαδικτυακή τελετή της απονομής των βραβείων του «17ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φοιτητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 18 φοιτητικές ομάδες από 17 ευρωπαϊκές χώρες. Καλύτερη Φοιτητική Start Up της Ευρώπης 2020 ανακηρύχθηκε η κοινωνική επιχείρηση «Αid4All» από την Κύπρο, ενώ την Ελλάδα εκπροσώπησε η ομάδα Dr.IV από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία στις τρεις πρώτες ομάδες απένειμαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

- Advertisement -

Η MetLife, ως χορηγός του προγράμματος, απένειμε το Ειδικό Βραβείο «MetLife Customer Focus Award 2020», το οποίο απέσπασε η ομάδα «Pure World» από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ειδική αυτή διάκριση, έχει στόχο να επιβραβεύσει επιχειρηματικές ιδέες που προωθούν την αριστεία στην εξυπηρέτηση των πελατών, αξιοποιώντας καινοτομίες και σύγχρονα εργαλεία, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη, προσφέροντας παράλληλα αξία στην κοινωνία. Η αξιολόγηση έγινε από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της MetLife Ελλάδος: κα Λένια Παπαγγελοπούλου, MetLife Greece MFC General Manager and EMEA Portfolio Manager, κα Πόπη Ρούσσου, EMEA Bancassurance Executive και κα Θάλεια Αγγελίδη, Head of Marketing and Communications, της MetLife Ελλάδος, η οποία δήλωσε: «Στη MetLife, αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να βάζουμε πάντα τους πελάτες μπροστά σε ό,τι κάνουμε. Τα προϊόντα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ασφαλισμένων μας. Αντιλαμβανόμαστε εκείνα που τους απασχολούν και σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον τους. Είναι, επομένως, απολύτως φυσικό να απονείμουμε εμείς το συγκεκριμένο ειδικό βραβείο.  Με τη διάκριση αυτή, αναγνωρίζουμε τη δουλειά άριστων ομάδων με καινοτόμες ιδέες, που απλουστεύουν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες και ανοίγουν νέους δρόμους στην εξυπηρέτησή τους.»

Στη χώρα μας, η MetLife υποστηρίζει συστηματικά τα τελευταία επτά χρόνια τη διοργάνωση των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του ΣΕΝ/Junior Achievement Greece, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή εθελοντών της, που παρέχουν mentoring και καθοδήγηση στις επιχειρηματικές ομάδες. Μέχρι σήμερα, η MetLife και το MetLife Foundation έχουν διαθέσει πάνω από 500.000 δολάρια σε σχετικά προγράμματα στην Ελλάδα, ενώ περισσότεροι από 400 εθελοντές της MetLife έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 μαθητές και φοιτητές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mία μεγάλη γιορτή

Εικόνες με στιγμιότυπα από την γιορτή της ενοποιημένης πλέον NN Hellas, με την εξαγορασμένη πρώην Metlife

Σε «θέση μάχης» τα νέα σχήματα στην ασφαλιστική αγορά

Οι εσωτερικές και τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν μετά τις πρόσφατες εξαγορές στον κλάδο βαίνουν προς ολοκλήρωση και οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση ενόψει του φθινοπώρου.

Πράσινο φως για την εξαγορά της MetLife από το ΝΝ Group στην Πολωνία

Το πράσινο φως άναψε η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Πολωνίας για την εξαγορά της MetLife από το NN Group, όπως είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα για το βραχίονα της πρώτης στη χώρα μας.

Στους «μεγάλους παίκτες» τα ηνία της αγοράς

Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως οι μεγάλες συμφωνίες δεν τελειώσαν, ενώ ενδιαφέρον στρέφεται και σε ενδεχόμενες συμφωνίες - εξαγορές σε επίπεδο Μεσιτών - Πρακτόρων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Syndea χορηγός στο Athens Run 2025 του ΕΕΑ

Τρέχοντας για δεύτερη χρονιά δίπλα στο ΕΕΑ, η Syndea βοήθησε να αναδειχθεί η σημασία της άσκησης για την ποιότητα ζωής και την υγεία

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ υιοθετεί την Κάρμεν και στηρίζει τον ΕΣΠΙ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στέλνει δυνατό μήνυμα αγάπης και σεβασμού προς όλα τα ζωντανά πλάσματα

Στην Κάσο ο 6ος παιδικός σταθμός που εγκαινιάζει η Eurolife FFH

Το πλάνο υλοποίησης συνολικά 12 σταθμών σε συνεργασία με τη HOPEgenesis έχει διανύσει επιτυχώς το μισό της διαδρομής του

Άσυλο Ανιάτων: Αναβάθμιση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με δωρεά από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα

Η δωρεά εκσυγχρονίζει ουσιαστικά τις υποδομές του Νοσηλευτηρίου, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας περίθαλψης και των συνθηκών νοσηλείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Netcompany: VERÁ, μια κομβικής σημασίας IT λύση για την Ευρωπαϊκή Άμυνα και Ανθεκτικότητα

Η πλατφόρμα παρέχει σε πραγματικό χρόνο προειδοποιήσεις και αναλύσεις για γρήγορη και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων σε περίπτωση κρίσης

ATHEX Small Cap Conference: Επενδυτικό συνέδριο από το ΧΑ στις 5 Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, υψηλόβαθμα στελέχη των εισηγμένων εταιρειών θα έχουν Β2Β συναντήσεις με αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές

Οι τοπ 10 μεσίτες (αντ)ασφαλίσεων στον κόσμο

AON Reinsurance Solutions και Marsh McLennan κερδίζουν την πρωτιά βάσει εσόδων

Pricefox: Πού βρίσκονται και τι καταγράφουν οι νέες κάμερες της τροχαίας;

Οι νέες, έξυπνες κάμερες βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και το Pricefox δίνει στους οδηγούς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Η Syndea χορηγός στο Athens Run 2025 του ΕΕΑ

Τρέχοντας για δεύτερη χρονιά δίπλα στο ΕΕΑ, η Syndea βοήθησε να αναδειχθεί η σημασία της άσκησης για την ποιότητα ζωής και την υγεία