back to top
11.7 C
Athens
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

Η MetLife ανοίγει τις πόρτες της στη νέα γενιά

H MetLife στηρίζει έμπρακτα τους νέους, δημιουργώντας προϋποθέσεις για να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να πετύχουν την επαγγελματική τους ανάδειξη. Σε αυτό το πλαίσιο η ασφαλιστική πήρε μέρος στα «Business Days» που διοργανώνει το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη του κ. Ι. Λαδόπουλου, φιλοξενώντας ομάδα φοιτητών και αποφοίτων στα γραφεία της.

business day 2016 c

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τη δομή μιας ασφαλιστικής εταιρείας, καθώς και για τον ρόλο της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της MetLife μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, έδωσαν συμβουλές στους συμμετέχοντες για την ανάπτυξη χρήσιμων δεξιοτήτων στην επαγγελματική τους πορεία, και μέσα από διάλογο απάντησαν σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν τη νέα γενιά.

business day 2016 b

- Advertisement -

Μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της MetLife Δημήτρης Μαζαράκης μίλησε στους νέους δίνοντάς τους χρήσιμες συμβουλές μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία του, αλλά και τους ενημέρωσε για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα. Στη συνέχεια έκανε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους σχετικά με τις πραγματικές τάσεις της αγοράς στις ημέρες μας, τονίζοντας όμως πόσο σημαντικό είναι να έχουν όραμα και να αγαπούν αυτό που θα επιλέξουν να κάνουν.

BUSINESS DAY 2016 aΣτόχος της συμμετοχής της MetLife στα «Business Days» είναι να ενισχύσει τον θεσμό συμβάλλοντας ως γέφυρα μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας και του επαγγελματικού κόσμου για την ενδυνάμωση μιας εποικοδομητικής σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ανοίγοντας τις πόρτες σε ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους, δίνεται η δυνατότητα στη νέα γενιά να ενημερωθεί για την κατάσταση στην αγορά και να διευρύνει τα γνωστικά της πεδία περνώντας από τη θεωρία στην πράξη.

BUSINESS DAY 2016Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων, που εκφράστηκε μέσα από πλήθος ερωτήσεων και αποριών, γεγονός που αποδεικνύει την αναγκαιότητα ενίσχυσης παρόμοιων πρωτοβουλιών που στόχο έχουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στη νέα γενιά στην Ελλάδα.  Η MetLife επισημαίνει πως θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους, εμπνέοντάς τους και πιστεύοντας σε αυτούς!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το νέο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής

Καμία αλλαγή στον CEO και στον πρόεδρο, από τον νέο μέτοχο

Δ. Μαζαράκης: Η συνεργασία με την Πειραιώς ενδυναμώνει την Εθνική αλλά και τους ανθρώπους της

«Συνεχίζουμε με σιγουριά την πορεία μας, βασισμένοι στα γερά θεμέλια, τις αξίες και την ιστορία που μας καθορίζουν εδώ και 134 χρόνια»

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με την ενσωμάτωση ο Όμιλος Πειραιώς αναμένεται να καλύψει όλο το φάσμα τραπεζικών, ασφαλιστικών και επενδυτικών πελατειακών λύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική τιμά τους επιτυχόντες μαθητές

Ο Δ. Μαζαράκης συνεχάρη τα παιδιά των εργαζομένων, χαρακτηρίζοντας την προσπάθειά τους στις Πανελλήνιες πηγή έμπνευσης για την εταιρεία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Ισχυρή ανάπτυξη για τον Όμιλο Eurohold και θετικά μηνύματα για τη Euroins Ελλάδος

H συνεχής ανοδική πορεία του oμίλου αποτελεί δέσμευση για ακόμη πιο αξιόπιστες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις και στην ελληνική αγορά

Η Ατλαντική Ένωση επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της στην Ασφάλιση Εγγυήσεων

Η εταιρεία προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις ένα επιπλέον ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης, ενώ παράλληλα ενισχύει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

NN Hellas: Υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, ενισχύοντας τη δέσμευση για έναν συμπεριληπτικό εργασιακό κόσμο

Μια ουσιαστική υπόσχεση για την ενίσχυση της κουλτούρας συμπερίληψης και τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους τους εργαζόμενους

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Swiss Re: Στα 118 δισ. δολ. οι ασφαλισμένες ζημιές το 2025 από 151 δισ. το 2024

J.J. Haegeli: «Οι ασφαλισμένες ζημίες συνεχίζουν να αυξάνονται – Απαραίτητη η ενίσχυση της πρόληψης, της προστασίας και της ετοιμότητας»

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Η ICAP CRIF τιμά στις 17/12 τους 114 «True Leaders» του 2024

Οι κορυφαίοι της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής

ΤτΕ: Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα για τις εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Δείτε τις ημερομηνίες εξετάσεων για το α΄ εξάμηνο του 2026 ανά την Ελλάδα

Το νέο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ μπαίνει σε παραγωγική λειτουργία στις 16 Φεβρουαρίου

Το νέο πληροφοριακό σύστημα ⁠παρακολουθεί όλες τις μορφές απασχόλησης για την πλήρη εποπτεία της αγοράς εργασίας, απλουστεύει διαδικασίες και καταργεί έντυπα