back to top
15.2 C
Athens
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου στην PwC Ελλάδας

Η PwC Ελλάδας, με το βλέμμα στραμμένο στις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό περιβάλλον και με γνώμονα τις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και η αγορά, ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας Real Estate στο Συμβουλευτικό της τμήμα.

Τη νεοσύστατη ομάδα διευθύνει η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

- Advertisement -

Η νέα ομάδα αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε έκφανση του κλάδου Real Estate. Λειτουργώντας υπό την ευρύτερη ομάδα του Deals, θα προσφέρει υπηρεσίες αποτίμησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μεσιτείας καθώς και έρευνας, αξιοποιώντας τόσο την εξειδίκευση στην ελληνική αγορά, την υπάρχουσα τεχνολογία και εργαλεία όσο και τη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου της PwC.

Η δημιουργία της νέας ομάδας εξειδικευμένων συμβούλων ενισχύει σημαντικά τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Real Estate. Η ολιστική προσέγγιση που διαμορφώνει η PwC ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση της στην συγκεκριμένη αγορά ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση διαφορετικών δεξιοτήτων ικανών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πιο σύνθετες προκλήσεις του κλάδου.

- Advertisement -

Η επικεφαλής της ομάδας, κα.Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου έχει εμπειρία πάνω από 22 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι Ορκωτή Εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και Εξετάστρια Επαγγελματικής Επάρκειας του RICS. Το 2015, διορίστηκε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ το 2017 εκλέχτηκε ως Εκτελεστική Πρόεδρος αναλαμβάνοντας έργα ιδιωτικοποίησης μεγάλης κλίμακας. Επίσης, έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως Cushman & Wakefield Proprius, Prudential UK, DTZ, Lamda Development LSH etc.

Ο Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Deals, PwC Ελλάδας δηλώνει σχετικά: “Ο κλάδος της ακίνητης περιουσίας παρουσιάζει προκλήσεις και ευκαιρίες, ειδικά σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπως της χώρας μας. Μέσα από τη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών μας έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες και την αγορά ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υπογραφή αξιοπιστίας της PwC. Είμαστε σίγουροι πως η νέα ομάδα Real Estate θα δημιουργήσει περαιτέρω αξία για τους πελάτες μας και την αγορά”

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Director, Real Estate Advisory, PwC Ελλάδας συμπληρώνει: “Η PwC αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και αποτελεί πρόκληση για εμένα να συμβάλλω στην ενίσχυση των υπηρεσιών Real Estate, πάντα με στόχο την απάντηση στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Η τεχνογνωσία της PwC, η ακεραιότητα που την χαρακτηρίζει καθώς και οι εξαιρετικές και έμπειρες ομάδες που την απαρτίζουν, αποτελούν το ιδανικό έδαφος για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για τον κλάδο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί, καθώς χαράσσουμε τη στρατηγική μας και χτίζουμε την επόμενη μέρα”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αμερικάνικο Κολλέγιο και PwC: Μνημόνιο Συνεργασίας για ενδυνάμωση της νέας γενιάς ψηφιακών ηγετών

Η στρατηγική συνεργασία έχει στόχο να συνδέσει εκπαίδευση και αγορά εργασίας μέσα από καινοτομία, τεχνολογία και βιωματική μάθηση

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas

Π. Δημητρίου: «Δημιουργούμε ένα ισχυρότερο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο μοντέλο υγείας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας»

Δ. Βασιλειάδης, PwC: «Τα μέτρα για την υγεία δεν μπορούν να πάνε μακριά»

Οι εταιρείες, επισήμανε στο συνέδριο της ΕΑΕ, θα πρέπει να κινηθούν προς κατευθύνσεις πέραν των αναπροσαρμογών ασφαλίστρων

Δ. Μαζαράκης: Εθνικό στρατηγικό σχέδιο στην υγεία και αντιμετώπιση συμφερόντων

Ρηξικέλευθος ήταν ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής στο πάνελ για την ιδιωτική ασφάλιση υγείας του 4ου Συνεδρίου της ΕΑΕ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ανατροφή ενός παιδιού στην Ελλάδα: Κόστος, προκλήσεις και ο ρόλος του οικονομικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Generali Greece, το συγκεκριμένο κόστος μέχρι την ενηλικίωση αγγίζει κατά μέσο όρο τις 233.000 ευρώ

Νέο εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας ασφαλιστικών πρακτόρων από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν οργανωμένα και αποτελεσματικά για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Φεβρουαρίου

Infotrust: Νέος Δ/ντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Δικτύου Κλάδου Ζωής & Υγείας ο Α. Δουνδουλάκης

Η ένταξη του Αντώνη Δουνδουλάκη ενισχύει ουσιαστικά το όραμα της εταιρείας για ένα καλά εκπαιδευμένο και διαρκώς εξελισσόμενο δίκτυο

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σε νέα, σύγχρονα γραφεία

Οι καινούριες εγκαταστάσεις αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας: υψηλή ποιότητα, τεχνολογία αιχμής, συνεργασία και προσανατολισμός στο αύριο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: 1η Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ανδριάντα του Ι. Καποδίστρια στην Αττική

Παράλληλα, η Πλατεία Δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης μετονομάζεται σε Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια

Τερέζα Σκαρλάτου: «Η Ασφάλιση Πιστώσεων και Εγγυήσεων από την Allianz Trade προσφέρει στις επιχειρήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται» 

Η CEO της Allianz Trade αποκαλύπτει στο «IW» μια φιλοσοφία ηγεσίας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στη συνεργασία αλλά και στη δύναμη των δεδομένων

Τι διαβλέπει η Munich Re, τα στραβοπατήματα

Στο επίκεντρο οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι και η αβεβαιότητα που περιβάλλει την πολιτική των ΗΠΑ – Προβλέψεις για Ευρώπη, Κίνα αλλά και τεχνολογικές μετοχές

Η HDI παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Climate Risk Consulting Service»

Mια επιστημονική λύση πρόγνωσης νέας γενιάς, που αξιοποιεί την ΤΝ και τα πιο σύγχρονα γεωχωρικά εργαλεία της εταιρείας

Η ανατροφή ενός παιδιού στην Ελλάδα: Κόστος, προκλήσεις και ο ρόλος του οικονομικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Generali Greece, το συγκεκριμένο κόστος μέχρι την ενηλικίωση αγγίζει κατά μέσο όρο τις 233.000 ευρώ