back to top
23.6 C
Athens
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου στην PwC Ελλάδας

Η PwC Ελλάδας, με το βλέμμα στραμμένο στις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό περιβάλλον και με γνώμονα τις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και η αγορά, ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας Real Estate στο Συμβουλευτικό της τμήμα.

Τη νεοσύστατη ομάδα διευθύνει η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

- Advertisement -

Η νέα ομάδα αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε έκφανση του κλάδου Real Estate. Λειτουργώντας υπό την ευρύτερη ομάδα του Deals, θα προσφέρει υπηρεσίες αποτίμησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μεσιτείας καθώς και έρευνας, αξιοποιώντας τόσο την εξειδίκευση στην ελληνική αγορά, την υπάρχουσα τεχνολογία και εργαλεία όσο και τη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου της PwC.

Η δημιουργία της νέας ομάδας εξειδικευμένων συμβούλων ενισχύει σημαντικά τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Real Estate. Η ολιστική προσέγγιση που διαμορφώνει η PwC ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση της στην συγκεκριμένη αγορά ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση διαφορετικών δεξιοτήτων ικανών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πιο σύνθετες προκλήσεις του κλάδου.

- Advertisement -

Η επικεφαλής της ομάδας, κα.Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου έχει εμπειρία πάνω από 22 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι Ορκωτή Εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και Εξετάστρια Επαγγελματικής Επάρκειας του RICS. Το 2015, διορίστηκε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ το 2017 εκλέχτηκε ως Εκτελεστική Πρόεδρος αναλαμβάνοντας έργα ιδιωτικοποίησης μεγάλης κλίμακας. Επίσης, έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως Cushman & Wakefield Proprius, Prudential UK, DTZ, Lamda Development LSH etc.

Ο Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Deals, PwC Ελλάδας δηλώνει σχετικά: “Ο κλάδος της ακίνητης περιουσίας παρουσιάζει προκλήσεις και ευκαιρίες, ειδικά σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπως της χώρας μας. Μέσα από τη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών μας έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες και την αγορά ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υπογραφή αξιοπιστίας της PwC. Είμαστε σίγουροι πως η νέα ομάδα Real Estate θα δημιουργήσει περαιτέρω αξία για τους πελάτες μας και την αγορά”

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Director, Real Estate Advisory, PwC Ελλάδας συμπληρώνει: “Η PwC αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και αποτελεί πρόκληση για εμένα να συμβάλλω στην ενίσχυση των υπηρεσιών Real Estate, πάντα με στόχο την απάντηση στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Η τεχνογνωσία της PwC, η ακεραιότητα που την χαρακτηρίζει καθώς και οι εξαιρετικές και έμπειρες ομάδες που την απαρτίζουν, αποτελούν το ιδανικό έδαφος για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για τον κλάδο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί, καθώς χαράσσουμε τη στρατηγική μας και χτίζουμε την επόμενη μέρα”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ανασφάλιστες είναι οι επιχειρήσεις για cyber κινδύνους

Ανασφάλιστες είναι οι επιχειρήσεις για cyber κινδύνους παρά το ότι καλπάζει το χάκινγκ και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος σε συνεργασία με PwC

Η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος σε συνεργασία με την εταιρεία PwC διοργανώνει σεμινάριο στις 23 Ιουνίου 2022 με θέμα: «ΔΠΧΑ 9 - Χρηματοοικονομικά Μέσα» & «ΔΛΠ 12 Φόροι εισοδήματος»

6 προτεραιότητες στο τομέα της εργασίας: η σημασία της «επένδυσης» στο ανθρώπινο δυναμικό

Τρεις στους τέσσερις ηγέτες επιχειρήσεων θεωρούν καθοριστικό παράγοντα για το μέλλον των οργανισμών τους την ευθυγράμμιση της επιχειρηματικής στρατηγικής με τη στρατηγική για το ανθρώπινο δυναμικό. Ωστόσο, μόνο ένας στους πέντε είναι πεπεισμένος ότι έχει οικοδομήσει αρκετά υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους του.

PWC: Στηρίζει το Υπ. Ανάπτυξης στον σχεδιασμό της Εθνικής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία

Σε συνεργασία με την Γ.Γ. Βιομηχανίας και όλες τις εμπλεκόμενες μονάδες των συναρμόδιων Υπουργείων, σχεδιάστηκε η πρόταση της Εθνικής Στρατηγικής, η οποία παρουσιάστηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Απεργία στα ΜΜΕ

Σε απεργία στις 5 και στις 12 Ιουνίου προχωρούν οι δημοσιογράφοι μετά την πρόσκληση των ενώσεών τους.

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Στο θέμα των ασφαλίστρων στα προγράμματα Υγείας που υφίσταται ακόμα ως πρόβλημα της αγοράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης