back to top
18.9 C
Athens
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025

Η INTERAMERICAN υποστηρίζει τους Δρομείς Υγείας στην Αθήνα

Για την INTERAMERICAN, η υγεία δεν αποτελεί απλά αντικείμενο ασφαλιστικής κάλυψης κατά προτεραιότητα, αλλά και ζήτημα που συνδέεται με τον τρόπο και την ποιότητα ζωής. Η εταιρεία, στη γραμμή της αποστολής της «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες παροχών για τη φροντίδα της υγείας σε επίπεδο πρόληψης, εστιάζοντας και στην άθληση.

Στο πλαίσιο αυτό, η INTERAMERICAN συνεργάζεται σταθερά κατά τα τελευταία χρόνια με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), παρέχοντας υποστήριξη στους αγώνες δρόμου που το σωματείο οργανώνει.

- Advertisement -

Κατά τον πρόσφατο, 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου με τόπο εκκίνησης και τερματισμού το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό και διαδρομή 21 χιλιομέτρων προς και από Βουλιαγμένη, η εταιρεία ήταν και πάλι κοντά στους δρομείς, που ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα.

Η INTERAMERICAN προσέφερε χορηγικά την ασφάλιση αστικής ευθύνης των οργανωτών έναντι των δρομέων που συμμετείχαν, ενώ υποστήριξε την εκδήλωση με τη διάθεση ασθενοφόρου και πληρώματος των ιδιόκτητων υποδομών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, για κάθε ενδεχόμενο. Ανάλογη ασφαλιστική και υποστηρικτική παρουσία είχε και κατά τον 37ο Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων, κατά τον περασμένο Νοέμβριο.

- Advertisement -

Ο θεσμός των δύο Αγώνων Δρόμου, που οργανώνονται από τον ΣΔΥΑ κατά παράδοση τον Φεβρουάριο και τον Νοέμβριο, δίνει εναλλακτικά στον αγώνα της μεγάλης απόστασης τη δυνατότητα συμμετοχής ενηλίκων σε σκυταλοδρομία 2Χ10,5 χιλιομέτρων, ενώ παιδικό αγώνα 2 χιλιομέτρων περιλαμβάνουν και οι δύο εκδηλώσεις (Φεβρουαρίου και Νοεμβρίου). Ειδικότερα, ο πρόσφατος αγώνας έδωσε τη δυνατότητα να αναδειχθεί η κοινή πορεία επί δεκαετίες του ΣΔΥΑ και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, με τη συντονιστική συνεργασία της εταιρείας «All About Running».

Ο 43ος Αγώνας Δρόμου, στον οποίο η χορηγός INTERAMERICAN είχε και αγωνιστική εκπροσώπηση, υποστηρίχθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος παρευρέθηκε και σήμανε την εκκίνηση, από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ για πρώτη φορά φέτος τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και των τεσσάρων όμορων δήμων: Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η σταθερή αρωγή της INTERAMERICAN στον ΣΔΥΑ συνδέεται με τον 3ο Στόχο από τους 17 Sustainable Development Goals του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για «καλή υγεία και ευημερία», που αφορά στη διασφάλιση υγιούς ζωής για όλους, σε κάθε ηλικία.

Η εταιρεία, άλλωστε, ευθυγραμμίζει σχετικά τις κοινωνικές πρωτοβουλίες υπευθυνότητας με τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της και με τις δυνατότητες δημιουργίας προστιθέμενης κοινωνικής αξίας, μέσω της χρήσης των ιδιόκτητων υποδομών και της τεχνογνωσίας που διαθέτει.

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, με κεντρική ιδέα τον ομαδικό αθλητισμό και το τρέξιμο ως επένδυση για καλύτερη υγεία, εκφράζει για την εταιρεία έναν ιδανικό συνεργάτη σχετικών καλών πρακτικών, υπογραμμίζοντας επιπλέον και την προσέγγιση εκ μέρους της εταιρείας του 17ο παγκόσμιου Στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης για Συνεργασίες» τονίζει ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής εταιρικών υποθέσεων και υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ημερίδα ΕΑΕΕ και UNSAR στη Ρουμανία για την Περιβαλλοντική Ευθύνη

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE PROFILE για την αποτελεσματική διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων

Σύμπραξη ΕΑΕΕ και ΑΝΙΑ στην Ιταλία για την περιβαλλοντική ευθύνη, στο πλαίσιο του έργου LIFE PROFILE

Στόχος της ημερίδας, να αναδείξει τη σημασία της χρηματοοικονομικής ασφάλειας για την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή της Οδηγίας ELD

Interamerican & Anytime: Όταν η ασφάλιση γίνεται εμπειρία ζωής

Πίσω από την επιτυχία βρίσκεται το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Interamerican, που εξασφαλίζει πραγματική υποστήριξη πριν και μετά την ασφάλιση

Η αξία της γνώσης στην πράξη: Ο Παύλος Συμπεράς στο βήμα του ΠΣΑΣ

Η εμπειρία του, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, καθιστά την παρουσία του από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος στην εκδήλωση της 20ής Νοεμβρίου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ζήσε την Επιστήμη: Allianz και Ίδρυμα Μποδοσάκη προάγουν την ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα

Η Allianz συνέβαλε στη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων ανά τη χώρα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία περισσότερων από 1.300 μαθητών

Εθνική Ασφαλιστική για την εξαγορά: «Η νέα εποχή ξεκινά με σιγουριά και προοπτική»

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς φέρνει ανάπτυξη, σταθερότητα και νέες ευκαιρίες για όλους»

Δ. Μαζαράκης: Η συνεργασία με την Πειραιώς ενδυναμώνει την Εθνική αλλά και τους ανθρώπους της

«Συνεχίζουμε με σιγουριά την πορεία μας, βασισμένοι στα γερά θεμέλια, τις αξίες και την ιστορία που μας καθορίζουν εδώ και 134 χρόνια»

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με την ενσωμάτωση ο Όμιλος Πειραιώς αναμένεται να καλύψει όλο το φάσμα τραπεζικών, ασφαλιστικών και επενδυτικών πελατειακών λύσεων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ζήσε την Επιστήμη: Allianz και Ίδρυμα Μποδοσάκη προάγουν την ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα

Η Allianz συνέβαλε στη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων ανά τη χώρα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία περισσότερων από 1.300 μαθητών

Πρόταση Κανονισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αναθεώρηση του Κανονισμού SFDR

Η ΕΑΕΕ ενημερώνει για τις πρόσφατες νομοθετικές προτάσεις της Κομισιόν ως προς την τροποποίηση του Κανονισμού περί γνωστοποιήσεων αειφορίας

Στο +5,3% η παραγωγή ασφαλίστρων 9μήνου

Θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους αποτυπώνει η νέα μελέτη της ΕΑΕΕ

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ΣΣΕ: «Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, απαιτείται συνέχεια»

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ζητά να διασφαλιστεί ότι η «κοινωνική συμφωνία» θα αποτελέσει βάση για λειτουργική και δίκαιη εργασιακή πραγματικότητα

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης