back to top
19 C
Athens
Σάββατο 23 Μαΐου 2026

H ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers ενώνει τις δυνάμεις της με τον πρωταθλητή Ευρώπης

Την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας ανακοινώνουν η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers S.A και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers S.A. ιδρύθηκε το 1935. Στα σχεδόν 90 χρόνια της διαδρομής της, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής ασφάλισης και διαχείρισης ρίσκου και με συνεργασίες που εκτείνονται στο εγχώριο αλλά και διεθνές περιβάλλον.

Η ΝΑΚ Katsiberis έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, φέρνοντας πρώτη στην ελληνική αγορά ασφαλιστικά προϊόντα για εξειδικευμένους επιχειρηματικούς κινδύνους. Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της, χαρακτηρίζεται δικαίως ως πρωτοπόρος στη χαρτογράφηση ειδικών ασφαλιστικών αναγκών και την παροχή εστιασμένων λύσεων.

- Advertisement -

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα –σε μια σειρά αγορών, από το Εμπόριο και τις Κατασκευές έως την Ενέργεια, τον Τουρισμό και τις Υπηρεσίες– έχουν επιλέξει τη ΝΑΚ Katsiberis για τις αξιόπιστες και προηγμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της.

Με τη συνεργασία Παναθηναϊκός AKTOR-ΝΑΚ Katsiberis ανοίγονται νέοι δρόμοι συμπόρευσης δυο ιστορικών οργανισμών, μέσα από στρατηγική προσέγγιση και διάθεση για πρωτοπορία και εξέλιξη.

- Advertisement -

Ο CEO της NAK Katsiberis, Νίκος Κατσιμπέρης, δήλωσε σχετικά:  «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, γιατί έχουμε μακρά πορεία και κοινές αξίες. Η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τη σταθερή επιδίωξη να γινόμαστε διαρκώς η καλύτερη εκδοχή μας, κάνουν τη συνεργασία αυτή ορόσημο. H συμπόρευση μας με τον Παναθηναϊκό, την ηγέτιδα ομάδα μπάσκετ σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι ένα νέο πεδίο, ένας νέος δρόμος για την εταιρεία μας, που όμως συνάδει με την «σταθερά» της, τη διαρκή της εξέλιξη. Στεκόμαστε δίπλα στον Παναθηναϊκό AKTOR και του ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανανεώνει και αναβαθμίζει τη συνεργασία με τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Αξίες όπως η αφοσίωση, η προσπάθεια και η πίστη στη δύναμη της ομάδας χαρακτηρίζουν, επισημαίνεται, τόσο την εταιρεία όσο και το Τριφύλλι

Κλειδί για το μέλλον μας η ασφαλιστική συνείδηση

Τα μέτρα για την ασφάλιση ενάντια σε φυσικές καταστροφές δημιουργούν ευοίωνες προοπτικές για όλους μας...

Διατηρούν τα ομαδικά τους συμβόλαια οι εταιρείες

Υπήρχε αρχικά η εκτίμηση ότι οι ομαδικές ασφαλίσεις θα δέχονταν ισχυρό πλήγμα. Εν τούτοις, αποδείχθηκε τελικά ότι αντεπεξήλθαν στις προσδοκίες και μάλιστα, φαίνεται ότι σταδιακά ανακάμπτουν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

Σωστή χρήση της μεσαίας λωρίδας στους αυτοκινητόδρομους – Τι μας θυμίζει η Apeiron

Η επιλογή της κατάλληλης λωρίδας συμβάλλει ουσιαστικά στην ομαλή συνύπαρξη όλων των οδηγών και στη βελτίωση της συνολικής οδικής ασφάλειας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή