back to top
9.3 C
Athens
Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026

H MEGA Brokers εγκαινίασε νέο υποκατάστημα στη Λάρισα: Ισχυρό μήνυμα στήριξης της Θεσσαλίας

Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10/02/2025 στην καρδιά της Λάρισας, η MEGA Brokers, η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, εγκαινίασε το νέο της υποκατάστημα, επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια δέσμευσή της στην τοπική κοινωνία.

- Advertisement -

Το νέο υποκατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, έρχεται να ενισχύσει την ήδη ισχυρή παρουσία της εταιρείας στη Θεσσαλία και αποτελεί τη φυσική εξέλιξη του αναπτυξιακού της πλάνου σε πανελλαδικό επίπεδο. “Τα νέα μας γραφεία στη Λάρισα αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να είμαστε ακόμη πιο κοντά στους συνεργάτες και τους πελάτες μας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η περιοχή δοκιμάστηκε από τις συνέπειες του Daniel. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε στην περιοχή, όχι μόνο ως πάροχος υπηρεσιών, αλλά και ως ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”, τόνισε στην ομιλία του ο CEO της εταιρείας, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

- Advertisement -

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κυρία Μαρία Γαλλιού. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία των Προέδρων των Επιμελητηρίων Λάρισας, Μαγνησίας και Καρδίτσας, υπογραμμίζοντας τη διαπεριφερειακή εμβέλεια της εταιρείας.

Με εδραιωμένη 20ετή παρουσία στη Θεσσαλία, η Mega Brokers έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο που ξεπερνά τους 100 συνεργάτες. Το νέο υποκατάστημα αναβαθμίζει περαιτέρω αυτή την παρουσία, προσφέροντας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις με την υποστήριξη προηγμένης τεχνολογίας και εξειδικευμένου προσωπικού.

Το νέο υποκατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και στελεχωμένο με έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όσο και του τελικού καταναλωτή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Acrisure επεκτείνεται σε Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη με την εξαγορά της EIS

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ένταξη της EIS φέρνει στον όμιλο μια ομάδα με εξειδίκευση σε τομείς που αναπτύσσονται ραγδαία στην περιοχή»

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στα Mega Brokers Sales Awards 2025: «Όποιος αγαπά πραγματικά αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να μην πετύχει»

O Πρόεδρος της Mega Brokers παρέσυρε το ακροατήριο σε ένα ταξίδι 37 χρόνων επιχειρηματικής και προσωπικής διαδρομής

Τα Sales Awards 2025 της Mega Brokers γιόρτασαν την επιτυχία και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η φετινή βραδιά είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς η Mega Brokers διανύει μια νέα εποχή ανάπτυξης και διεθνοποίησης

Η Mega Brokers ανοίγει νέα εποχή ανάπτυξης υπό τον όμιλο Unilink – Τ. Χατζηθεοδοσίου και I. Rusinowski έστειλαν μήνυμα προοπτικής και διεθνούς δυναμισμού

«Ο σκοπός δεν είναι απλώς να προσαρμοζόμαστε στο μέλλον – είναι να το δημιουργούμε» είπε συγκινημένος ο Τ. Χατζηθεοδοσίου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Allianz: Η ελληνική εμπιστοσύνη… μετράει και παγκοσμίως

Σύμφωνα με την έκθεση «Brand Finance Global 500», η εταιρεία πέτυχε την ισχυρότερη ανάπτυξή της σε ετήσια βάση

Με δικό της συνδικάτο στα Lloyd’s η Zurich, αν δεν κλείσει το ντιλ με την Beazley

O CEO Mario Greco δήλωσε μάλιστα στους FT ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ήδη από τις 2 Απριλίου 2026

Μια μεγάλη παραγγελία για ψαλίδι κοπής και αραίωσης στις ασφαλίσεις υγείας

Tο έδαφος μετά τις περικοπές, τις αλλαγές και τα πολλά κλαδέματα έχει διαβρωθεί και κινείται όπως η άμμος

DGTAL και Profia επιστρατεύουν πράκτορες ΤΝ στις αποζημιώσεις οχημάτων

Η αυτοματοποίηση μέσω AI agents φέρνει μικρότερο κόστος διαχείρισης, ταχύτερες διαδικασίες και περιορισμό της ασφαλιστικής απάτης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz: Η ελληνική εμπιστοσύνη… μετράει και παγκοσμίως

Σύμφωνα με την έκθεση «Brand Finance Global 500», η εταιρεία πέτυχε την ισχυρότερη ανάπτυξή της σε ετήσια βάση

Olivia: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενδυνάμωσης για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών

Ένας φιλικός, έγκυρος οδηγός που συνοδεύει τις ασθενείς και το περιβάλλον τους από τη διάγνωση έως τη θεραπεία και την καθημερινή διαχείριση της νόσου

Με δικό της συνδικάτο στα Lloyd’s η Zurich, αν δεν κλείσει το ντιλ με την Beazley

O CEO Mario Greco δήλωσε μάλιστα στους FT ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ήδη από τις 2 Απριλίου 2026

Μια μεγάλη παραγγελία για ψαλίδι κοπής και αραίωσης στις ασφαλίσεις υγείας

Tο έδαφος μετά τις περικοπές, τις αλλαγές και τα πολλά κλαδέματα έχει διαβρωθεί και κινείται όπως η άμμος

Αποχωρούν τα τρακτέρ από τα μπλόκα

Η κινητοποίηση δεν εγκαταλείπεται, αλλά επαναξιολογείται, δηλώνουν οι αγρότες