back to top
27.8 C
Athens
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026

Γ. Βαλαής, Interamerican Βοηθείας: Πάντα στο επίκεντρο ο πελάτης – εν εξελίξει το επενδυτικό πλάνο 5 εκατ. ευρώ

«Για την Interamerican Βοηθείας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πελάτη στον δρόμο, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς, και αυτό αποδεικνύεται από το εν εξελίξει επενδυτικό πλάνο αξίας 5 εκατομμυρίων, σε εξειδικευμένο προσωπικό, ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου μας, τη διάθεση ενός ευρέως δικτύου συνεργαζομένων συνεργείων αλλά και σε σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στον χώρο της οδικής βοήθειας».

Αυτο σημειώνει απο τη πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κ. Γιώργος Βαλαής, με αφορμή τις τελευταίες πρωτοβουλίες που παίρνει η εταιρεία.

- Advertisement -

Ειδικότερα, η Interamerican Βοηθείας ενσωματώνει την ηλεκτροκίνηση στο επιχειρείν της και καινοτομεί για ακόμη μια φορά εντάσσοντας στον στόλο της και ηλεκτρικά ποδήλατα για την επί τόπου εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εξάλλου, η μεγάλη στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα σε μια προσπάθεια να κάνουμε τις μετακινήσεις μας πιο «πράσινες», έχει επηρεάσει και δημιουργήσει νέες ανάγκες σε υποδομές και υπηρεσίες γύρω από τη μετακίνηση των οχημάτων.

- Advertisement -

Επένδυση στην εκπαίδευση για τα ηλεκτρικά οχήματα

Παράλληλα, η εταιρεία παρακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων, επένδυσε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο, 120 οδηγοί της Οδικής Βοήθειας από όλη την Ελλάδα και 15 επαγγελματίες από την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής Αυτοκινήτων, CARPOINT, παρακολούθησαν εξατομικευμένο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ.

Στόχος του ήταν η διαχείριση και η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον πελάτη και το όχημά του, όσο και τον επαγγελματία οδηγό της Οδικής Βοήθειας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Interamerican εξαγοράζει τη Europ Assistance Greece

Η Interamerican, μέλος του Ομίλου Achmea, ανακοινώνει την εξαγορά της Europ Assistance Greece στην Ελλάδα, σε μια στρατηγική κίνηση

Επικουρικό Κεφάλαιο: Η νέα Διαχειριστική Επιτροπή με πρόεδρο τον Γ. Βαλαή

Δείτε τη νέα Διαχειριστική Επιτροπή όπως διαμορφώθηκε κατά την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Επικουρικό Κεφάλαιο: Η νέα Διαχειριστική Επιτροπή με πρόεδρο τον Γ. Βαλαή

Δείτε τη νέα Διαχειριστική Επιτροπή όπως διαμορφώθηκε κατά την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Γ. Βαλαής, Interamerican: Το επενδυτικό πλάνο επιβεβαιώνει πως η Οδική Βοήθεια είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής

Η Οδική Βοήθεια Interamerican επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές, τεχνογνωσία και συνεργασίες στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας και Βοήθειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της απέναντι στους οδηγούς που την εμπιστεύονται.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφάλιση Ζωής: Η ουσία και η διαχρονική της αποστολή

Σε μια εποχή όπου η αβεβαιότητα αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας και οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες μεταβάλλονται διαρκώς,

Μαζαράκης: Βιωσιμότητα, πρόσβαση και εμπιστοσύνη οι 3 προκλήσεις για την ασφάλιση υγείας

Τι αναφέρει σε άρθρο του στο ygeiamou.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Το τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2026 κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Νίκου Βαγιάννη, CEO της Export Credit Greece

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ERGO: Στο επίκεντρο οι σχέσεις εμπιστοσύνης με το δίκτυο συνεργατών της

Τη σημασία της προσωπικής σχέσης με τον ασφαλισμένο και του ρόλου που διαδραματίζει το δίκτυο συνεργατών της αναδεικνύει η ERGO Hellas

Ασφαλιστικές και εποπτεία ενώπιον των πολιτικών κομμάτων και του ΠΑΣΟΚ

Εξι κρίσιμες απαντήσει αναζητά η Τομεάρχης Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη με επιστολή της προς την Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης, την κυβέρνηση και την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

«Χρυσό βραβείο για την Carglass®

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Use of Data / Customer Analytics απέσπασε η Carglass® στα Loyalty Awards 2026

Τι ξεκαθαρίζει η Τράπεζα Πειραιώς για το θέμα του ΙΑΣΩ;

Mε έκτακτη ανακοίνωση, σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι "έκλεισε deal Τράπεζας Πειραιώς - ΙΑΣΩ"...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: «αν ήξερες!» ότι η ασφάλεια υγείας δεν είναι απλώς ένα χαρτί στο συρτάρι…

Αν ήξερες ότι η διαφορά ανάμεσα σε «καλύπτομαι» και «νομίζω ότι καλύπτομαι» μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ…