back to top
27.5 C
Athens
Πέμπτη 11 Ιουνίου 2026

Γ. Βαλαής, Interamerican: Το επενδυτικό πλάνο επιβεβαιώνει πως η Οδική Βοήθεια είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής

«Η ασφάλεια και η παροχή βοήθειας βρίσκονται στην καρδιά της επιχειρησιακής δραστηριότητας του Ομίλου και αυτό επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη έγκριση επενδυτικού πλάνου ύψους άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος διετίας, σε νέες τεχνολογίες και την ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου εξειδικευμένων οχημάτων της Οδικής Βοήθειας της Interamerican», αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κ. Γιώργος Βαλαής.

Από το 1992 που επιχειρεί η Οδική Βοήθεια Interamerican επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές, τεχνογνωσία και συνεργασίες στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας και Βοήθειας, αποδεικνύοντας  έμπρακτα την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της απέναντι στους οδηγούς που την εμπιστεύονται, προκειμένου να έχουν ασφαλείς και απρόσκοπτες μετακινήσεις.

- Advertisement -

Η μεγάλη εικόνα & τι έγινε το 2021

Η Οδική Βοήθεια Interamerican φροντίζει για την οδική ασφάλεια και εξυπηρέτηση των 1.460.000 ασφαλισμένων οχημάτων της. Οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από το εξειδικευμένο προσωπικό 350 επαγγελματιών, την τηλεφωνική γραμμή 1158, που μπορούν να καλούν οι οδηγοί 24/7 σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει στο όχημά τους (μπαταρία, καύσιμα, λάστιχο, μηχανική βλάβη, ατύχημα), τα 222 ιδιόκτητα οχήματα εξυπηρέτησης (μηχανές, ρυμουλκά, πλατφόρμες), τα οποία είναι σε ετοιμότητα σε 111 σημεία εξυπηρέτησης, σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας.

- Advertisement -

Πέραν της τηλεφωνικής γραμμής 1158, οι οδηγοί μπορούν εύκολα και γρήγορα να ειδοποιήσουν την Οδική Βοήθεια της Interamerican και να ενημερώσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν σε σχέση με το όχημά τους, μέσω της mobile εφαρμογής Drive Οn.

Ενδεικτικά, το 2021 η Οδική Βοήθεια της Interamerican υποστήριξε 518.800 ασφαλισμένους, οι οποίοι χρειάστηκαν βοήθεια στο δρόμο. Ρυμούλκησε 181.600 οχήματα, επισκεύασε πάνω από 9.000 αυτοκίνητα στο δίκτυο CAR POINT σε όλη την Ελλάδα και στο κεντρικό της κατάστημα στην Αθήνα και προσέφερε τη νέα υπηρεσία αλλαγής μπαταρίας σε 1.664 ασφαλισμένους, στο σημείο ακινητοποίησης του οχήματός τους.

Επιπλέον, η Anytime, το direct brand της Interamerican, το 2021 λάνσαρε το Smart Drive, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, που προάγει τη σωστή οδηγική συμπεριφορά και επιβραβεύει τους οδηγούς για την ασφαλή οδήγησή τους.

Περαιτέρω δράσεις – καλές πρακτικές

Στον τομέα της ευαισθητοποίησης των πολιτών, η εταιρία, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των επαγγελματιών της, προωθεί από τα δικά της μέσα περιεχόμενο για την Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα, συνάπτει συνεργασίες με οργανισμούς και ακαδημαϊκους φορείς για την ανταλλαγή γνώσης πάνω σε θεματα τεχνολογικών εξελίξεων, στατιστικών και καλών πρακτικών, που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν και στη χώρα μας. Μία από αυτές είναι και η συνεργασία με το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η INTERAMERICAN υπενθυμίζει την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου – Έμφαση στην πρόληψη και στην προστασία

«Ενημερωνόμαστε, προλαμβάνουμε, προστατεύουμε τη φύση και όσα έχουν αξία»

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τον Κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτου με δύο νέα, δυναμικά στελέχη

Ο Λ. Πραγκαστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου, έχοντας ως Αναπληρώτρια την Αν. Μιχαηλίδη

Μακελειό με τις πτωχεύσεις το 2026, ανεβαίνει το ρίσκο, σύμφωνα με σημερινή μελέτη της Coface

Οι προβλέψεις αναθεωρήθηκαν προς τα πάνω για το 2026 – Τα υψηλά επιτόκια επιδεινώνουν την κατάσταση

Τάσεις και προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο μέσα από την ετήσια έρευνα της PwC για τους CEOs

Tου Κωνσταντίνου Ρωσσίδη, Director, Υπεύθυνου Αναλογιστικών Υπηρεσιών PwC Κύπρου και Μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣEK

ΕΕΑ: Ενημέρωση για τη δράση «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» την Πέμπτη 11/6

Στη διαδικτυακή εκδήλωση, με τη συμμετοχή του αρμόδιου υπουργείου, θα παρουσιαστεί αναλυτικά η δράση και θα επιλυθούν απορίες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τον Κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτου με δύο νέα, δυναμικά στελέχη

Ο Λ. Πραγκαστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου, έχοντας ως Αναπληρώτρια την Αν. Μιχαηλίδη

Η κατάχρηση διαπιστευτηρίων παραμένει το ισχυρότερο όπλο των κυβερνοεγκληματιών, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Η έκθεση «Anatomy of a Cyber World» της Kaspersky εντοπίζει μια στρατηγική μετατόπιση από τη χρήση κακόβουλου λογισμικού

Με ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα η επιβράβευση των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO

Ερρ. Μοάτσος: «Οι συνεργάτες μας είναι το πιο ισχυρό μας πλεονέκτημα και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα»

ΕΕΑ: Τι είπε ο Ν. Δένδιας για τον ρόλο των μικρομεσαίων στη συνεδρίαση του ΔΣ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε, ακόμη, τα μέλη για την Ατζέντα 2030 και το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας