back to top
13.8 C
Athens
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025

Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα δημιουργήθηκε το 2017 σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και μετά από μία διακοπή δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας, επανέρχεται με ένα νέο, εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Σπουδών. Στόχος του είναι να προσφέρει στους Συνεργάτες της Εταιρίας νέες γνώσεις και πολύτιμα εργαλεία, προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω και με αποτελεσματικό τρόπο τις δεξιότητές τους στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

- Advertisement -

Το “Executive Sales Insurance Program” διεξάγεται από το Ε.Κ.Π.Α., ένα από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, με διδάσκοντες διακεκριμένους καθηγητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς. Η νέα ύλη του Προγράμματος καλύπτει όλες τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς και με μαθήματα όπως “Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα”, “Ψηφιακό Marketing”, “Πωλήσεις και διανομή ασφαλιστικών προϊόντων”, “Ψηφιακός μετασχηματισμός στην ασφαλιστική αγορά & Insurtech”, δημιουργείται ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα σύγχρονα εφόδια που θα χρειαστούν στην αγορά εργασίας.

Οι σπουδαστές του προγράμματος θα αποκτήσουν μέσα από μία απαιτητική διαδικασία, η οποία προϋποθέτει παρακολούθηση μαθημάτων, διενέργεια εξετάσεων, αλλά και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας, έναν πιστοποιημένο τίτλο σπουδών, από το παλαιότερο και μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το Πρόγραμμα παρέχεται και ηλεκτρονικά, δίνοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν και Συνεργάτες της Εταιρίας που δραστηριοποιούνται στην επαρχία.

- Advertisement -

Για την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών, ο κ. Νίκος Μυλωνάς, Ομότιμος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Ε.Κ.Π.Α., ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος του Προγράμματος από την πλευρά του Πανεπιστημίου, δήλωσε σχετικά: «Η πολύχρονη στρατηγική συνεργασία του Ε.Κ.Π.Α. με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζεται με τον ίδια επιθυμία επιτυχίας και δίνεται η ευκαιρία στα στελέχη της να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Executive Sales Insurance Program”. Με μεγάλο ενθουσιασμό αναμένουμε τα στελέχη της 3ης Σειράς εκπαίδευσης για να προσφέρουμε ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένο στις σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης».

Από την πλευρά της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, ανέφερε: «Η εξαετής πλέον στρατηγική συνεργασία της Εταιρίας με το Ε.Κ.Π.Α., μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να δημιουργούμε ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για τους Συνεργάτες μας. Στο “Executive Sales Insurance Program” συνδυάζεται ιδανικά η μοναδική επιστημονική μεθοδολογία που διαθέτει το Ε.Κ.Π.Α. με την εξαιρετική γνώση της Ασφαλιστικής Αγοράς που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί ένα εργαλείο αιχμής και μία πολύτιμη τράπεζα γνώσης για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή».

Ο κ. Μάριος Σκορδής – Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων και Υπεύθυνος για το Πρόγραμμα από την πλευρά της Εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μία Εταιρία με παράδοση στην εκπαίδευση και βρίσκεται πάντα δίπλα στους Συνεργάτες της με σκοπό να τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια για την εξέλιξή τους. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ε.Κ.Π.Α. το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τον Ασφαλιστικό Κλάδο και είναι ικανό να καλύψει τις εξατομικευμένες ανάγκες των Στελεχών Πωλήσεων που είναι επιφορτισμένα με τη διαχείριση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών».

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η επένδυση στην εκπαίδευση, αλλά και στην εξέλιξη των ανθρώπων της, είναι παράγοντας στρατηγικής σημασίας και η Εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, παρέχοντας τους τα απαραίτητα εφόδια, μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» στην πράσινη ασφάλιση: Ο ρόλος της ασφαλιστικής αγοράς

Η διπλή πρόκληση για την εγχώρια αγορά και τα οφέλη που κομίζει η «Green Line» της Interamerican σε πελάτες και συνεργάτες

Η αξία της ισχυρής φωνής του ΣΠΑΤΕ στην εποχή των αλλαγών

Καθώς οι απαιτήσεις της αγοράς και οι προσδοκίες των πελατών μεταβάλλονται, οι συλλογικοί φορείς μπορούν να λειτουργήσουν ως πυλώνας στρατηγικής στήριξης

Χ. Φυτέα: Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν αντικαθίσταται από τεχνολογία

Η πρόσφατη παρέμβαση της Χριστίνας Φυτέα στην τηλεόραση του OPEN έβγαλε ξεκάθαρη είδηση...

Ο «αόρατος εχθρός» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και των διαμεσολαβητών

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ελληνική ασφαλιστική αγορά δεν είναι μια εξωτερική κρίση, αλλά η αδράνεια απέναντι στις αλλαγές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και εφήβους, που θα τρέξουν σε τουλάχιστον 200 σχολεία της Περιφέρειας

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

Σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην προαγωγή της έρευνας και στη διαμόρφωση ισχυρών δεσμών με την ακαδημαϊκή κοινότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αρωγή της ΠΟΑΔ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»

Η Ομοσπονδία καλεί για ακόμα μια χρονιά τα μέλη της, αντί της ανταλλαγής δώρων μεταξύ τους, να στηρίξουν τον αγώνα της Φλόγας

Affidea neuraCare: Η πρώτη F-18 FDOPA PET/CT στην Ελλάδα ανοίγει νέα εποχή στη νευροαπεικόνιση

Πολύτιμο εργαλείο στη διερεύνηση Παρκινσονικών συνδρόμων, με επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας που έως σήμερα δεν ήταν διαθέσιμα στη χώρα μας

Αλλαγή σκυτάλης στην ARAG Hellas – Νέος CEO από αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Γκρέκας

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για συντεταγμένη και στρατηγικά οργανωμένη διαδικασία, σε κλίμα σεβασμού και αναγνώρισης

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas

Π. Δημητρίου: «Δημιουργούμε ένα ισχυρότερο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο μοντέλο υγείας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας»

Αισιόδοξες προοπτικές και μετασχηματισμός: Τα ευρήματα της Έκθεσης Ασφαλιστικής Αγοράς 2025 της KPMG

Ο Φ. Κάσσος ανέλυσε τη συνολική εικόνα της αγοράς τονίζοντας την υψηλή ανάπτυξη του 2024, τις αντοχές των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και τις νέες τάσεις