back to top
9.1 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017: «Παρουσίαση Ευρωβαρομέτρου Υπεύθυνης Οδήγησης 2017»

H Εthos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων διοργανώνουν το FONDATION VINCI AUTOROUTESAuto Forum 2017 (#auf17 – http:/www.auto.ethosevents.eu/) με τίτλο: «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2017 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, το Ίδρυμα για την Υπεύθυνη Οδήγηση FONDATION VINCI AUTOROUTES θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του «Ευρωβαρομέτρου Υπεύθυνης Οδήγησης 2017», έτσι όπως προέκυψαν από την έρευνα του Ινστιτούτου Ipsos σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

- Advertisement -

Στο FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 θα παρουσιαστούν οι διεθνείς τάσεις στην οδική ασφάλεια και οι τεχνολογικές εξελίξεις .

Το συνέδριο φιλοδοξεί ν’ αναδείξει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά και έρχονται στο άμεσο μέλλον από την αυτοκινητοβιομηχανία και επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την οδική ασφάλεια στη χώρα μας.

- Advertisement -

Ο κορυφαίος Έλληνας μηχανικός Σωτήρης Κωβός θα μας μιλήσει για τις νέες τάσεις στη σχεδίαση των οχημάτων που στοχεύουν στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Σημαντική καινοτομία του συνεδρίου είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται το βήμα στους ειδικούς να ενημερώσουν για το που κατευθύνεται η αυτοκίνηση στο μέλλον (Connected Autonomus Sharing Electric).

Επιπλέον στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας δημιουργίας νομικού πλαισίου για την χρήση/λειτουργία όλων αυτών των τεχνολογιών.

Σύνεδροι θα είναι θεσμικοί φορείς (Τροχαία, ΕΚΑΒ, Ειδική Μόνιμη επιτροπή της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια), ΜΚΟ που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια (ΙΟΑΣ), το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, εκπρόσωποι ΚΤΕΟ ώστε να ενημερωθούν όλοι γύρω από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στην ενεργητική ασφάλεια.

Με βάση τις διεργασίες που θα γίνουν στο FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 θα δημιουργηθεί μια χάρτα προτάσεων για λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από τη Βουλή. Οι προτάσεις αυτές θα έχουν δυο χαρακτηριστικά: Μηδενικό κόστος, μεγάλη συμβολή στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.auto.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Στουρνάρας στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις έχουν διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος

Η θεσμική ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2024» είχε θέμα «Πρόοδος, Προκλήσεις και Προτάσεις Πολιτικής για την Ελληνική Οικονομία»

ΙΟΑΣ: 19 χρόνια δράσης… και συνεχίζουμε!

Φέτος τον Μάιο, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» συμπληρώνει 19 χρόνια συνεχούς δράσης

Μην χάσετε το PANORMOS SUCCESS STORY στις 14 Μαρτίου

Eγγραφείτε δωρεάν στην πλατφόρμα LiveOn και παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία για τους τραυματίες από τροχαία συμβάντα στο Σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Με θετική ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία για τους τραυματίες από τροχαία συμβάντα, που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Νέες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεσες αποζημιώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, ολοκληρώνοντας μια σημαντική επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου