back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025

Ευρωπαϊκή Πίστη:Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων με την καμπάνια #SkepsouAllios 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε με την εκστρατεία #SkepsouAllios στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, αποτελώντας το μοναδικό οργανισμό που εκπροσώπησε τον ελληνικό Ασφαλιστικό Κλάδο. 

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2009 και φέτος έλαβε χώρα από τις 20 έως τις 28 Νοεμβρίου 2021, είναι η συγκρότηση ενεργειών που θα οδηγήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

- Advertisement -

Η Ευρωπαϊκή Πίστη με τη συμμετοχή της, είχε ως στόχο την ανάδειξη του σημείου καμπής που βρίσκεται ο πλανήτης, ενημερώνοντας τόσο το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας, όσο και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, για τις εναλλακτικές καθημερινές συμπεριφορές που οδηγούν σε μειωμένη χρήση πλαστικού. Η Εταιρία, μέσω της δράσης #SkepsouAllios έχει δημιουργήσει τη δική της κοινότητα κυκλικής οικονομίας, όπου τίποτα δεν πάει χαμένο και τα περισσότερα αντικείμενα ανακυκλώνονται ή επαναχρησιμοποιούνται, οδηγώντας σε ένα καλύτερο αύριο. 

“Γιατί ένα καλύτερο αύριο ξεκινά από σήμερα”, δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης. Όταν δημιουργούσαμε την καμπάνια #SkepsouAllios, αναφέρει, θέλαμε το μήνυμά μας να είναι απλό και ξεκάθαρο. Είχαμε πίστη στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της Εταιρίας μας πως θα αγκαλιάσουν τη δράση, αλλάζοντας τις καθημερινές τους συνήθειες, χρησιμοποιώντας αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων και στη συνέχεια μέσα από τις ποικίλες ενέργειες επικοινωνίας της εκστρατείας θα μεταφέραμε το μήνυμά μας στην κοινωνία. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη δική μας κοινότητα κυκλικής οικονομίας, εγκαταλείψαμε σε μεγάλο βαθμό τα πλαστικά μιας χρήσης και βοηθήσαμε στην ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας για τις συνέπειες που προκαλεί το πλαστικό στον πλανήτη. Η Εταιρία μας, συμμετέχοντας ως ενεργός εταίρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, μοιράστηκε τις δράσεις της και έγινε ο μοναδικός οργανισμός που εκπροσώπησε τον Ασφαλιστικό Κλάδο σε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας.”

- Advertisement -

Την Ευρωπαϊκή Πίστη τίμησε με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων ο κ. Νικόλαος Χιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για την εκστρατεία #SkepsouAllios και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας. Ο ΕΟΑΝ είναι ο εθνικός συντονιστής της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων για την Ελλάδα.  

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και θα προσπαθεί πάντα να ξεκινά ένα καλύτερο αύριο από σήμερα, ενστερνιζόμενη τη ρήση πως “Τη Γη δεν την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, αλλά τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας”.

Δείτε περισσότερα για την εκστρατεία στο https://www.europaikipisti.gr/el/skepsouallios. 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και η Ευρωπαϊκή Πίστη στην Global Money Week 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού σε αρμονική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλουν στην διάχυση της χρηματοοικονομικής γνώσης

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ημερίδα για την Ιδιωτική Σύνταξη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πραγματοποίηση της διαδικτυακής Ημερίδας με θέμα: «Ιδιωτική Σύνταξη - Η ανάγκη, οι προκλήσεις, τα εργαλεία και οι ευκαιρίες»

Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρούσα για 6η χρονιά στα γήπεδα της Super League

Για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ο αθλητισμός αντιπροσωπεύει την υγεία, την προσπάθεια και το ομαδικό πνεύμα – αξίες που ανήκουν στην εταιρική της φιλοσοφία

Μικρές επιλογές, μεγάλη διαφορά: Πώς να επιλέγουμε σνακ για ενέργεια και συγκέντρωση

Πρακτικές συμβουλές και προτάσεις για σνακ που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή απόδοση, στο blog της Interamerican

10 χρόνια MINETTA Insurance στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Ν. Μόσχοβος υπογράμμισε πως η εβδομάδα 6-12/10 είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που καθημερινά κάνουν τη διαφορά

Νέα εποχή για την Export Credit Greece

Εντός ολίγων ημερών η ECG αναμένεται να υποβάλει αίτηση στην ΤτΕ για να δημιουργήσει θυγατρική ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Vivian Lab: Με νέα χρηματοδότηση, δημιουργεί τον πρώτο AI Coach για την εμμηνόπαυση και τη μακροζωία

Το Vivian Lab συγκέντρωσε €850.000 σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, με επικεφαλής την Eleven VC και τη συμμετοχή καταξιωμένων επενδυτών

THE NEW ERA OF LEADERSHIP: Το 12ο Ετήσιο Συνέδριο της GAMA Hellas – Cyprus έρχεται ανανεωμένο

Σε συνεργασία με την ΕΣΑΠΕ, η εκδήλωση υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι επαγγελματίες του κλάδου σκέφτονται, ηγούνται και εμπνέουν τις ομάδες τους

Ασφάλεια αυτοκινήτου: 6 καλύψεις που μπορούν να σε γλιτώσουν από χιλιάδες ευρώ

Η Pricefox αναλύει πόσο θα κόστιζαν χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου διάφορες συχνές επισκευές

Ενισχύει τη διοικητική της ομάδα η Εθνική Ασφαλιστική

Ο Α. Αϊλαμάκης αναλαμβάνει Chief Strategy & Transformation Officer και ο Α. Δένδης Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων

Πώς και γιατί από Τραπεζικός έγινα Ασφαλιστής

Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του κ. Μελά Γιαννιώτη, στο υπό έκδοση βιβλίο «Καπνέμποροι και Καπνασφαλιστές»