back to top
17 C
Athens
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026

Eurolife FFH: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος ακαδημαϊκός κύκλος για τους συνεργάτες Β. Ελλάδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος ακαδημαϊκός κύκλος εκπαίδευσης για το πρόγραμμα «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», που υλοποιεί η Eurolife FFH για τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Πρόκειται για μια ακόμα εκπαιδευτική πρωτοβουλία που τείνει να καθιερωθεί στο πλαίσιο των δράσεων εκπαίδευσης και ανάπτυξης που πραγματοποιεί η εταιρεία, και επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της Eurolife FFH να επενδύει συστηματικά στην ενδυνάμωση των συνεργατών της, με έμφαση και στην περιφέρεια.

- Advertisement -

Συνολικά 20 συνεργάτες της εταιρείας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον 3ο ακαδημαϊκό κύκλο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις παρακολούθησης και αξιολόγησης που προβλέπει ο κανονισμός του «Advanced Program in Management for Insurance Executives» – της εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας στην οποία εντάσσεται το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Τα στελέχη έλαβαν τη σχετική «Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς κατά τη διάρκεια της ειδικής Τελετής Αποφοίτησης. Παρόντες στην τελετή ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, Καθηγητής Δημήτριος Γεωργακέλλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων της Eurolife FFH Νικόλαος Δελένδας, καθηγητές του προγράμματος και στελέχη Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της εταιρείας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε με εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στόχο να δώσει χρήσιμα εφόδια στους συμμετέχοντες προκειμένου να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά σημαντικές προκλήσεις στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

- Advertisement -

Οι εκπαιδεύσεις είχαν διάρκεια 4 μηνών και χωρίστηκαν σε 4 διαφορετικές ενότητες συνολικής διάρκειας 20 ωρών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε διά ζώσης συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα διήμερο του κάθε μήνα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κάλυψε συνολικά τα εξής γνωστικά πεδία:

  • Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά
  • Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά Συστήματα
  • Κατάρτιση και Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plans).

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό και επενδύει σταθερά και με συνέπεια σε δράσεις με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωσή τους. Μέσα από τον 3ο ακαδημαϊκό κύκλο που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, απέδειξε την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στους επαγγελματίες της περιφέρειας, επιδιώκοντας να τους προσφέρει ισχυρά, επιπλέον εφόδια, με ουσιαστικό αντίκτυπο στην επαγγελματική τους εξέλιξη και επιτυχία.

Eurolife FFH, ομαδική φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης εκπαιδευτικού προγράμματος management σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ, 2026

Στη φωτογραφία, από κάτω αριστερά:

1η σειράΔΕΛΕΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ EUROLIFE FFH,  ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΪΔΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ– Γραφείο: HOWDEN –BROKERS, ΓΕΩΡΓΑΚΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,  ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  – Γραφείο: ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ  – Γραφείο: FRONTLINE., ΞΕΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Γραφείο:  EURENTA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ ΑΣΦ. ΠΡΑΚΤ,  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΕΑΣ – Γραφείο:  ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦ. ΠΡΑ. & ΑΣΦ. ΠΡΑΚΤ. ΑΕ,  ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – Γραφείο:  Mega Brokers, ΠΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΝΑ – Γραφείο: NISG ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΒΟΥΤΣΑΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

2η σειράΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – REGIONAL SALES EXECUTIVE EUROLIFE FFH, ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γραφείο: ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ– Γραφείο: GROUPLIFE  ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΗΣ, ΤΣΙΓΔΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Γραφείο: ΕΣΚΕΝΑΖΗ O.E, ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– Γραφείο: PROMIST, ΤΣΕΝΤΙΣΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – Γραφείο: 3P INSURANCE BROKERS, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Γραφείο: INFOMAX, ΚΑΒΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– Γραφείο: ACTION GROUP, ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γραφείο: INFOTRUST, ΘΕΟΔΩΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Γραφείο: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – Γραφείο: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ, ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Γραφείο: SMARTINVEST, ΚΑΛΙΜΑMΤΖΕΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Γραφείο: NOWINS,   ΓΑΔ ΒΛΑΣΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ EUROLIFE FFH.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκτόνωση της έντασης στον κλάδο της διαμεσολάβησης – Αναμένονται ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα

Οι προσεχείς επίσημες κινήσεις εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στην αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τεράστια συμμετοχή ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ψηφοφορία του ΕΕΑ για τις προμήθειες

Το ΕΕΑ εμμένει στη θέση του ότι «η μάχη δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί» – Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

«Sofos More Pay 4 All»: Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία από την Ασφάλειες Σοφού ΑΕ

Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στην ασφάλιση αυτοκινήτου, παρέχοντας ευκολία, ταχύτητα και διαφάνεια σε συνεργάτες και πελάτες

Eurolife FFH: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 14ος κύκλος εκπαίδευσης του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Το πρόγραμμα κάλυψε 5 διαφορετικά γνωστικά πεδία μέσα από 40 ώρες διδασκαλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΠΕΙ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στο gov.gr η Υπηρεσία Ειδοποίησης Εγγεγραμμένων Πολιτών #112GRAlert – Ειδοποιήσεις για έως 3 σημεία ενδιαφέροντος

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα 112, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 11 Φεβρουαρίου

Η Apollon Insurance στηρίζει τις αξίες του Ολυμπισμού ως Χορηγός των OLYMPISM AWARDS 2025

Η εταιρεία επιλέγει να σταθεί δίπλα σε θεσμούς που προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και αναδεικνύουν πρόσωπα και πρωτοβουλίες πρότυπα για τη νέα γενιά

Interamerican: Open Day στη Θεσσαλονίκη για νέους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026 στο Διοικητικό Γραφείο Πωλήσεων της εταιρείας

Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες: 40+ χρόνια αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές για να καλύψει κάθε ανάγκη, ενώ η μακρόχρονη παρουσία της βασίζεται σε 3 πυλώνες: ήθος, ειλικρίνεια, εμπειρία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στο gov.gr η Υπηρεσία Ειδοποίησης Εγγεγραμμένων Πολιτών #112GRAlert – Ειδοποιήσεις για έως 3 σημεία ενδιαφέροντος

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα 112, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 11 Φεβρουαρίου

Η Apollon Insurance στηρίζει τις αξίες του Ολυμπισμού ως Χορηγός των OLYMPISM AWARDS 2025

Η εταιρεία επιλέγει να σταθεί δίπλα σε θεσμούς που προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και αναδεικνύουν πρόσωπα και πρωτοβουλίες πρότυπα για τη νέα γενιά

Δωρεάν εξέταση για πρόληψη του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου στο ΥΓΕΙΑ

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Interamerican: Open Day στη Θεσσαλονίκη για νέους Ασφαλιστικούς Συμβούλους

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026 στο Διοικητικό Γραφείο Πωλήσεων της εταιρείας

Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες: 40+ χρόνια αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές για να καλύψει κάθε ανάγκη, ενώ η μακρόχρονη παρουσία της βασίζεται σε 3 πυλώνες: ήθος, ειλικρίνεια, εμπειρία