back to top
30.4 C
Athens
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες κι εκπλήξεις για το Δίκτυο της Interamerican

Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα!

Στην Άπω Ανατολή, στη μακρινή Ιαπωνία, την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, των αισθήσεων και των αντιθέσεων, όπου οι αρχαίες παραδόσεις συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 100 συνεργάτες του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Interamerican, στελέχη της Διοίκησης της Interamerican, ασφαλιστικοί σύμβουλοι,  Unit managers, συντονιστές καθώς και διοικητικό προσωπικό.

- Advertisement -

Η εταιρεία διοργάνωσε από τις 18 έως τις 26 Ιουνίου 2024 ένα μοναδικό ταξίδι για τους ανθρώπους της, συνεχίζοντας την παράδοση της ετήσιας επιβράβευσης των συνεργατών του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεών της.

Το ταξίδι αυτό τα είχε όλα: Eξερεύνηση εμβληματικών πόλεων όπως το Τόκιο, το Κιότο, η Καμακούρα και η Νάρα και αξιοθέατων, μία διαφορετική βόλτα με το τρένο-βολίδα από το Τόκιο στο Κιότο και μια κρουαζιέρα με δείπνο στον κόλπο του Τόκιο, όπου οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα μοναδικό Geisha show! Μεταξύ άλλων, οι συμμετεχοντες είχαν την ευκαιρία να επικεπτούν ναούς όπως οι Μετζί Τζεγκού, Κιγιομίζου-ντέρα και Τοντάιτζι, μουσεία όπως το TeamLab και το MOMAT, αλλά και το εντυπωσιακό Αυτοκρατορικό Παλάτι που μοιάζει με πάρκο, στην περιοχή Τσιγιόντα του Τόκιο καθώς και το Tokyo Skytree.

- Advertisement -

Πέραν της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης και της αναψυχής, το ταξίδι στάθηκε αφορμή για περαιτέρω σύσφιξη των επαγγελματικών σχέσεων των συμμετεχόντων. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, κ. Γιάννη Καντώρο, καθώς και με άλλα κορυφαία στελέχη της εταιρίας, όπως ο κ. Rene Scholten, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, η κα Linda Nieuwenhuizen, Γενική Διευθύντρια Customer Value & Experience, ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας, ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων.

Δύο στα δύο για το team της Interamerican που επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη διπλά κερδισμένη, καθώς απέκτησε νέες, όμορφες εμπειρίες στη χώρα με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, αλλά και γνώση, ενώ επιβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένο να οδηγήσει πλέον την εταιρία στην κορυφή της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Οι δηλώσεις των στελεχών

Μεταξύ άλλων ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, δήλωσε: «Το ταξίδι μας στην Ιαπωνία ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους στην Interamerican. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην ανάπτυξή τους. Επιστρέφουμε γεμάτοι νέες εμπειρίες και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία τις νέες προκλήσεις και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της Interamerican».

Ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, ανέφερε από την πλευρά του: «Η εμπειρία αυτού του μαγικού ταξιδιού κατάφερε να ενώσει τις δυνάμεις μας σε μια περιπέτεια εξερεύνησης και ανακάλυψης αλλά παράλληλα ενισχύσαμε τη συνοχή και την αφοσίωσή μας ως ομάδα. Συνεχίζουμε παραμένοντας προσηλωμένοι στη διαρκή υποστήριξη και ανάπτυξη των πολύτιμων συνεργατών μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interamerican: Άμεση στήριξη στους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές

Σε περιπτώσεις πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών η εταιρεία δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην ουσιαστική εξυπηρέτηση

Ρουμανία: Anytime και BRD απλοποιούν την online ασφάλιση αυτοκινήτου

Ενσωματώνοντας την υποχρεωτική ασφάλιση Anytime MTPL στην εφαρμογή για κινητά YOU BRD

Interamerican: «Μην αγνοείτε τις ειδοποιήσεις του 112»

Την ανάγκη άμεσης ανταπόκρισης στις προειδοποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας για τα φαινόμενα πυρκαγιών υπογραμμίζει η Interamerican...

Interamerican | Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο

Η Interamerican παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο του vidcast «Resilience Stories», της σειράς συζητήσεων που αναδεικνύει διαφορετικές όψεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα: Χρήσιμες συμβουλές για προστασία από τη ζέστη και τον ήλιο

Το μήνυμα της ERGO Hellas είναι σαφές: το καλοκαίρι μπορεί να είναι περισσότερο ξέγνοιαστο όταν η σωστή προετοιμασία γίνεται μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας

Interamerican: Άμεση στήριξη στους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές

Σε περιπτώσεις πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών η εταιρεία δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην ουσιαστική εξυπηρέτηση

Διάρρηξη σπιτιού το καλοκαίρι: Συμβουλές προστασίας από την Allianz, για ξένοιαστες διακοπές

Ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες πριν από ένα περιστατικό, κατά τη διάρκειά του αλλά και μετά

Με την υπογραφή της Κομισιόν, η εξαγορά της Eurolife ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο

Η Eurobank εξαγοράζει κερδοφορία που σε μεγάλο βαθμό παράγει ήδη το δικό της δίκτυο, αλλά μέχρι σήμερα ενοποιούσε μόνο κατά 20%

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Kaspersky: Πάνω από τη μισή Gen Z έχει δεχθεί ήδη κυβερνοεπίθεση

Μέσα από εφαρμογές όπως το online παιχνίδι Case 404, η Kaspersky εξοπλίζει τη νέα γενιά με τη σωστή νοοτροπία και τις δεξιότητες ώστε να παραμένουν ασφαλείς

HDI Global: 7% αύξηση καθαρής κερδοφορίας το α΄ 6μηνο 2026

Για αποτελέσματα που αντανακλούν ποιότητα χαρτοφυλακίου, συνετό underwriting και δέσμευση των ομάδων της σε όλο τον κόσμο κάνει λόγο ο CEO E. Puls

Εθνική Ασφαλιστική: Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου για υφιστάμενους πελάτες

Επιπλέον οικονομικό όφελος για όσους επιλέξουν να καλύψουν περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες μέσω της ίδιας εταιρείας

Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα: Χρήσιμες συμβουλές για προστασία από τη ζέστη και τον ήλιο

Το μήνυμα της ERGO Hellas είναι σαφές: το καλοκαίρι μπορεί να είναι περισσότερο ξέγνοιαστο όταν η σωστή προετοιμασία γίνεται μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας

Άννα Ευθυμίου: Η επαγγελματική ασφάλιση ως ανάχωμα στις προκλήσεις του δημογραφικού

Δήλωση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο περιθώριο του #ocin26