back to top
13.9 C
Athens
Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025

Εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας (e-learning) και για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει στα Μέλη του και το εκπαιδευτικό του κοινό, την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία του με τον εγνωσμένου κύρους και ιστορικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών LINGUAPHONE, η οποία εκφράζεται στο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας με έμφαση σε θέματα λειτουργικής αξιοποίησης της ορολογίας Business English και Insurance English.

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, οδηγεί τους αποφοίτους του σε Πιστοποιημένους Τίτλους Επάρκειας τους στην Αγγλική Γλώσσα, καθώς και σε αντίστοιχους Τίτλους Επάρκειας Business English και Insurance English.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, μπορούν να ενταχθούν σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα Μαθησιακά Επίπεδα, κατόπιν ειδικού κατατακτήριου test ή κατά την επιλογή τους, με «γνώμονα» την επάρκειά τους στην Αγγλική Γλώσσα.

  • 1ο Μαθησιακό Επίπεδο

Basic English Language Level

- Advertisement -
  • 2o Μαθησιακό Επίπεδο

Intermediate English Language Level

  • 3o Μαθησιακό Επίπεδο

Advanced English Language Level

  • 4o Μαθησιακό Επίπεδο

Business English Level

  • 5ο Μαθησιακό Επίπεδο

Insurance English Level

  • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ

α. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Τραπεζών, που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική Γλώσσα, να τις πιστοποιήσουν και, επομένως, να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, την απόδοση της εργασίας τους και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξής τους.

β. Ομοίως, Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν περαιτέρω την επάρκειά τους στη λειτουργική αξιοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας, της επιχειρησιακής ορολογίας και, πρωτίστως, της ασφαλιστικής, ώστε να διαπλατύνουν τους ασφαλιστικούς τους ορίζοντες και να μπορούν να διεισδύουν αποτελεσματικά στις ξενόγλωσσες πελατειακές αγορές της Χώρας μας και του Εξωτερικού.

Ειδικότερα:

γ. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών που επικοινωνούν με αλλοδαπούς ομολόγους τους και επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω ή να ισχυροποιήσουν την ικανότητα έκφρασης του επιχειρησιακού και ασφαλιστικού λεξιλογίου τους στην Αγγλική Γλώσσα.

δ. Στελέχη και Υπαλλήλους Ασφαλιστικών Εταιρειών που έχουν ως καθήκοντα τους τη σύνταξη ασφαλιστικών κειμένων, προτάσεων, προσφορών, μελετών και επιστολών στην Αγγλική Γλώσσα.

ε. Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που συναλλάσσονται με αλλοδαπούς πελάτες, νομικά ή φυσικά πρόσωπα και επιθυμούν να διεισδύσουν περισσότερο στην αγγλόγλωσση περιοχή της ασφαλιστικής αγοράς μας.

στ. Στελέχη και Υπαλλήλους Τραπεζών, που διαχειρίζονται θέματα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος και συναλλάσσονται με αγγλόγλωσσους πελάτες τους.

Ευρύτερα:

ζ. Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή βελτιώσουν αισθητά την προφορική και γραπτή επάρκειά τους στην Αγγλική Γλώσσα, προς τον σκοπό ενίσχυσης της επαγγελματικής λειτουργικότητάς τους και της εργασιακής τους προοπτικής.

  • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχεται έκπτωση 50% στα Μέλη της EIAS ALUMNI SOCIETY και ειδικές εκπτώσεις υπέρ των Μελών του Ινστιτούτου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 18 και την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025

Η ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών: από υποχρέωση σε αναγκαιότητα

Καμία ασφάλιση, όσο πλήρης κι αν είναι, δεν μπορεί να αναπληρώσει την απουσία πρόληψης και σχεδίου

Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης – D&O Liability από το ΕΙΑΣ

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 11 και την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025

Η Ελισάβετ Νίκα της Covariance στο AIForum25: «Βρισκόμαστε ήδη πέρα από την καινοτομία»

Η Co-Founder & Managing Director της εταιρείας μίλησε για τις εφαρμογές ΤΝ στους κλάδους υγείας και ασφάλισης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 18 και την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025

Η Ydrogios Digital Academy προετοιμάζει τους επαγγελματίες του αύριο

Μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία μάθησης για όσους θέλουν να θέσουν τα θεμέλια καριέρας στην ασφαλιστική αγορά

Η Ατλαντική Ένωση επιμορφώνει το προσωπικό της στην αξιοποίηση της ΤΝ

Η εταιρεία συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη συνεχή εκπαίδευση, στην καινοτομία και στην ψηφιακή μετάβαση

Υποτροφία €8.500 για μέλη της ΠΕΝΕΝ από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Για το πρόγραμμα MSc International Maritime Business, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Warsash Maritime School του Southampton Solent University

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Generali

Με τον διορισμό του Giulio Terzariol ως Γενικού Διευθυντή - Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου

Είναι η τεχνητή νοημοσύνη φούσκα που θα οδηγήσει σε πτωχεύσεις και αφερεγγυότητες;

Τις σχετικές αναλύσεις της Allianz Trade σχολιάζει ο CTPO της Entersoftone Γιάννης Σαλιχός

Η αναβάθμιση του ενεργειακού προφίλ της χώρας και ο αντίκτυπος στο ΧΑ

Τι θα διαβάσετε στο ΧΡΗΜΑ Week που κυκλοφορεί την Τετάρτη 12/11, με τίτλο: «Η αναβάθμιση του ενεργειακού προφίλ της χώρας και ο αντίκτυπος στο ΧΑ»

Υγεία – Μητέρα: Πρόγραμμα προνομιακών παροχών προς την Πολεμική Αεροπορία

Για την ολοκληρωμένη κάλυψη υγειονομικών αναγκών των στελεχών και των οικογενειών τους

Με θετική ενέργεια και συνεργατικό πνεύμα το 4ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Οι προετοιμασίες για το Επετειακό Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σε ένα όμορφο, δημιουργικό κλίμα