back to top
9.4 C
Athens
Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

EIAΣ: Πρόγραμμα Risk Management, Αντασφαλίσεων και Ασφαλιστικής Τεχνικής

EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance

Ανακοινώνει το Ε.Ι.Α.Σ. 

- Advertisement -

κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20, 

από την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 

- Advertisement -

σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Οι Τομείς Risk Management, Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, ευρίσκονται σε πολύ υψηλό ιεραρχικό σημείο της οργάνωσης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Αυτό διότι οι ασφαλιστικοί κίνδυνοι έχουν πολλαπλασιασθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, είναι πλέον πολυσχιδείς, εκτείνονται στο σύνολο των κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας, ενώ η πρόβλεψη επέλευσης και υπολογισμού των επιπτώσεών τους αποδεικνύεται περισσότερο πολυπαραγοντική και περίπλοκη από ποτέ, απαιτούσα εξειδικευμένη τεχνογνωσία και καινοτομικές προσεγγίσεις. 

Μάλιστα, οι σύγχρονες ασφαλιστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επενδύουν στις θέσεις εργασίας που πλαισιώνουν τους προαναφερόμενους τομείς, σε αναγνώριση του στρατηγικού ρόλου που διαδραματίζουν στη δομή, στην οργάνωση και στα αποτελέσματά τους. 

Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, προτρέπουμε όλες και όλους τους συναδέλφους της αγοράς μας να εξετάσουν τη συμμετοχή τους στο προαναφερόμενο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Risk Management, Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20, από την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή τους.

Πλέον της υπερσύγχρονης τεχνογνωσίας που παρέχει, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να διαμορφώνει άριστους όρους εξειδίκευσης και ευρείας εργασιακής κινητικότητας, employability, καθώς επίσης να συμβάλλει στην απόδοση της εργασίας και στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του εκπαιδευτικού του κοινού. 

 

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διδάσκουν κορυφαία στελέχη της ελληνικής και ευρύτερης ευρωπαϊκής αγοράς, ως εξής: 

  • Κος Γιάννης Κακαβίτσας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας CARPENTER TURNER S.A. Insurance and Reinsurance Broker. 
  • Κος Αλέξανδρος Τέρνερ, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας CARPENTER TURNER S.A. Insurance and Reinsurance Broker. 
  • Κος Νίκος Γουλής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων επί θεμάτων Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής.
  • Κα Χριστίνα Καπουράνη, Underwriter της Αντασφαλιστικής Εταιρείας R+V Versicherung AG – Reinsurance, Wiesbaden, Germany.

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Α.Σ. (Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Risk Management και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance).

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Ψηφιακή επανάσταση στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Ποσοστό επιτυχίας άνω του 80% με το πλήρως ψηφιακό, διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Enviromental Risk and Liability Insurance»

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 25/11 έως 11/12/2025, σε περιβάλλον υβριδικής παρακολούθησης

Ξεκινά στις 30/9 το πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance»

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης και Αξιολόγησης Κινδύνων Ευθύνης, κάθε Τρίτη και Πέμπτη σε υβριδικό περιβάλλον

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΙΑΣ για τον Σεπτέμβριο

Η ενδιαφέρουσα θεματολογία χαρακτηρίζει το νέο πρόγραμμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, το οποίο υλοποιείται υβριδικά και διά ζώσης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Πολυθεματικό και επίκαιρο το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιανουαρίου

Με γνώμονα την ουσιαστική συμβολή του Ινστιτούτου στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής αγοράς

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Ψηφιακή επανάσταση στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Ποσοστό επιτυχίας άνω του 80% με το πλήρως ψηφιακό, διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Κατοικίας

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, τη Δευτέρα 12 και την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΑΕΕ: Εγκύκλιος για την καθολική εφαρμογή της ΣΣΕ στον κλάδο

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 08.01.2026

Ο ΣΑΕΚ εντάσσεται στην GFIA και ενισχύει τη διεθνή παρουσία του

Ευ. Αναστασιάδης: «Θα αξιοποιήσουμε τη νέα θέση για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συμβολή μας στη σταθερότητα και στην ανάπτυξη της αγοράς»

Coface: Πώς θα είναι ο κόσμος το 2026, η ρήξη του ατλαντικού μπλοκ

Η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα μεταξύ των ελπίδων της έκθεσης Ντράγκι και της πραγματικότητας

Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως από τις 10 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2026

GrECo Group: Σημαντικές κινήσεις στην αγορά ασφαλίσεων το 2025

Η εταιρεία αναζητά συνεχώς νέες ευκαιρίες συνεργασιών και ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για πελάτες και συνεργάτες