back to top
27 C
Athens
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026

EIAΣ: Πρόγραμμα Risk Management, Αντασφαλίσεων και Ασφαλιστικής Τεχνικής

EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance

Ανακοινώνει το Ε.Ι.Α.Σ. 

- Advertisement -

κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20, 

από την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 

- Advertisement -

σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Οι Τομείς Risk Management, Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, ευρίσκονται σε πολύ υψηλό ιεραρχικό σημείο της οργάνωσης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Αυτό διότι οι ασφαλιστικοί κίνδυνοι έχουν πολλαπλασιασθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, είναι πλέον πολυσχιδείς, εκτείνονται στο σύνολο των κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας, ενώ η πρόβλεψη επέλευσης και υπολογισμού των επιπτώσεών τους αποδεικνύεται περισσότερο πολυπαραγοντική και περίπλοκη από ποτέ, απαιτούσα εξειδικευμένη τεχνογνωσία και καινοτομικές προσεγγίσεις. 

Μάλιστα, οι σύγχρονες ασφαλιστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επενδύουν στις θέσεις εργασίας που πλαισιώνουν τους προαναφερόμενους τομείς, σε αναγνώριση του στρατηγικού ρόλου που διαδραματίζουν στη δομή, στην οργάνωση και στα αποτελέσματά τους. 

Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, προτρέπουμε όλες και όλους τους συναδέλφους της αγοράς μας να εξετάσουν τη συμμετοχή τους στο προαναφερόμενο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Risk Management, Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20, από την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή τους.

Πλέον της υπερσύγχρονης τεχνογνωσίας που παρέχει, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να διαμορφώνει άριστους όρους εξειδίκευσης και ευρείας εργασιακής κινητικότητας, employability, καθώς επίσης να συμβάλλει στην απόδοση της εργασίας και στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του εκπαιδευτικού του κοινού. 

 

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διδάσκουν κορυφαία στελέχη της ελληνικής και ευρύτερης ευρωπαϊκής αγοράς, ως εξής: 

  • Κος Γιάννης Κακαβίτσας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας CARPENTER TURNER S.A. Insurance and Reinsurance Broker. 
  • Κος Αλέξανδρος Τέρνερ, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας CARPENTER TURNER S.A. Insurance and Reinsurance Broker. 
  • Κος Νίκος Γουλής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων επί θεμάτων Αντασφαλίσεων και Αντασφαλιστικής Τεχνικής.
  • Κα Χριστίνα Καπουράνη, Underwriter της Αντασφαλιστικής Εταιρείας R+V Versicherung AG – Reinsurance, Wiesbaden, Germany.

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Α.Σ. (Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Risk Management και Αντασφαλιστικής Τεχνικής, EIAS Certified Specialist in Risk Management and Reinsurance).

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Ναυτικών Κινδύνων και Ειδικών Κινδύνων Ναυσιπλοΐας

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 2 έως 18 Ιουνίου, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Health Insurance and Medical Underwriting»

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 24/3 έως 9/4, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Eurolife FFH: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος ακαδημαϊκός κύκλος για τους συνεργάτες Β. Ελλάδας

Το πρόγραμμα «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» υλοποιείται σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με webinar για τον νέο ΚΟΚ συνεχίζονται οι δράσεις του Panormos Business Center

Την Παρασκευή 17/7, με εισηγητή τον Δ. Μαυρέλη, Τμηματάρχη Τροχαίας Αττικής

Η Interamerican συνάντησε το MDRT σε μια ημερίδα αφιερωμένη στους νέους συμβούλους

Η εκδήλωση «Interamerican meets MDRT» ανέδειξε ότι η νέα γενιά αναζητά ουσιαστική εκπαίδευση, διεθνή πρότυπα και κοινότητες που εμπνέουν

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ ο Αργύρης Τζικόπουλος

Με εμπειρία στην ανάπτυξη οργανισμών, στις στρατηγικές συνεργασίες και στη διαχείριση σύνθετων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η λογοδοσία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ασφάλιση

Ο CTO της Εθνικής Ασφαλιστικής Πέτρος Τσώνης τοποθετήθηκε στο #inco26 για την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στο σύγχρονο ασφαλιστικό οικοσύστημα

Insurancemarket: Απλοποιεί τη σύγκριση ασφαλίσεων και γιορτάζει τα 15 χρόνια με δώρο 15.000 ευρώ

Η νέα καμπάνια αναδεικνύει τη διαρκή στόχευση της εταιρείας να απλοποιήσει τη διαδικασία επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων αξιοποιώντας την τεχνολογία

Νίκος Γεωργόπουλος: Ο μόνος Έλληνας Insurance Industry Leader του Favikon – Βίντεο

Πώς ο Cyber Resilience Strategist κατέγραψε ιστορική επίδοση στην πρόσφατη λίστα της πλατφόρμας αξιολόγησης

Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων στο επίκεντρο του διαλόγου για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας

Σε εκδήλωση της Insurance Europe συμμετείχαν εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών, της ασφαλιστικής αγοράς και της επενδυτικής κοινότητας

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης