back to top
10.9 C
Athens
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026

Δυναμικό “παρών” της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line 

Για 5η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, η Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον κόσμο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. 

Η διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ, ήταν η πρώτη μετά την επέλαση της πανδημίας. Με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χιλιάδες δρομείς μέσα στις προβλεπόμενες 90 ώρες του αγώνα κάλυψαν 31.548,8 χιλιόμετρα, που «μεταφράζονται» σε χρηματική προσφορά 15.744,4 ευρώ προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

- Advertisement -

Στην ομαδική κατάταξη δόθηκε μεγάλη μάχη με την ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής να κόβει πρώτη το νήμα με 1.782,98 χιλιόμετρα και την ομάδα του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής να ακολουθεί με 1.781,8 χιλιόμετρα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά είμαστε εδώ, ως Μεγάλοι Χορηγοί αυτής της φοβερής διοργάνωσης που στοχεύει στο παιδί», τόνισε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής. «Επιτέλους και πάλι μαζί, μαζί για το παιδί, γιατί περάσαμε έναν χρόνο χωρίς αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Φέτος είναι διπλή η χαρά μας, γιατί η ομάδα μας κέρδισε και στον ομαδικό αγώνα», συμπλήρωσε και κατέληξε λέγοντας: «Μπράβο σε όλους που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες εδώ και πιστεύω πως, ό,τι γίνεται για κάθε παιδί, που έχει ανάγκη, έχει μεγάλη αξία».

- Advertisement -

Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, αθλούμενους και μη. Οι συμμετέχοντες περπατούν και τρέχουν όπως θέλουν, όσο θέλουν και όσες φορές θέλουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν, μετατρέπεται σε χρήματα που διατίθενται για την υλοποίηση προγραμμάτων για το παιδί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη το 2024 και ενίσχυση μεριδίου αγοράς στο 14,6%

Στις ασφαλίσεις υγείας, η εταιρεία κατέγραψε διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς ενώ και στις γενικές ασφαλίσεις ξεπέρασε σημαντικά τον μέσο όρο.

ΕΤΕ : Μπορεί να ενδιαφερθεί για την Εθνική Ασφαλιστική έστω και υπό προυποθέσεις;

Η ΕΤΕ δεν θέλει με τίποτε τα επόμενα χρόνια να υποστεί αφαίμαξη κεφαλαίων για να στηρίξει την κεφαλαιακή βάση της εταιρεία

Eθνική Ασφαλιστική: “Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες” και στη Μόντσα

Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και υψηλής αξίας ταξίδι προς τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η Εθνική Ασφαλιστική

Eθνική Ασφαλιστική: “Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες” και στη Μόντσα

Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και υψηλής αξίας ταξίδι προς τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η Εθνική Ασφαλιστική

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΑΔΕ, ΠΣΑΣ, ΠΟΑΔ και ΕΕΑ καλούν σε εκδήλωση ενημέρωσης για τη μείωση προμηθειών

Θα παρουσιαστεί νομική γνωμοδότηση και θα τοποθετηθούν Πρόεδροι Σωματείων από όλη την Ελλάδα – «Σημαντική», τονίζεται, «η παρουσία όλων»

Coface: Προβλέποντας το απρόβλεπτο για πιο δυνατές επιχειρηματικές αποφάσεις

Η εταιρεία προσκαλεί επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε ψηφιακή εκδήλωση για το πώς η αβεβαιότητα μετατρέπεται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η νέα εποχή της ΕΥΡΩΠΗ Holdings

Αποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης της εταιρείας να επενδύσει σε εξαγορές και συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο

Η ψηφιακή αναβάθμιση της NP Ασφαλιστικής

Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, η εταιρεία μειώνει τους χρόνους διεκπεραίωσης και εξυπηρετεί πελάτες ή συνεργάτες όλο το 24ώρο σε όλη την Ελλάδα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με δικό της συνδικάτο στα Lloyd’s η Zurich, αν δεν κλείσει το ντιλ με την Beazley

O CEO Mario Greco δήλωσε μάλιστα στους FT ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ήδη από τις 2 Απριλίου 2026

Μια μεγάλη παραγγελία για ψαλίδι κοπής και αραίωσης στις ασφαλίσεις υγείας

Tο έδαφος μετά τις περικοπές, τις αλλαγές και τα πολλά κλαδέματα έχει διαβρωθεί και κινείται όπως η άμμος

Αποχωρούν τα τρακτέρ από τα μπλόκα

Η κινητοποίηση δεν εγκαταλείπεται, αλλά επαναξιολογείται, δηλώνουν οι αγρότες

«Παγώνει» η Mercosur

Στο Δικαστήριο της ΕΕ στέλνει την εμπορική συμφωνία το Ευρωκοινοβούλιο λίγες ημέρες μετά την επίτευξή της

DGTAL και Profia επιστρατεύουν πράκτορες ΤΝ στις αποζημιώσεις οχημάτων

Η αυτοματοποίηση μέσω AI agents φέρνει μικρότερο κόστος διαχείρισης, ταχύτερες διαδικασίες και περιορισμό της ασφαλιστικής απάτης