back to top
16.4 C
Athens
Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025

Δυναμικό “παρών” της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line 

Για 5η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, η Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον κόσμο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. 

Η διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ, ήταν η πρώτη μετά την επέλαση της πανδημίας. Με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χιλιάδες δρομείς μέσα στις προβλεπόμενες 90 ώρες του αγώνα κάλυψαν 31.548,8 χιλιόμετρα, που «μεταφράζονται» σε χρηματική προσφορά 15.744,4 ευρώ προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

- Advertisement -

Στην ομαδική κατάταξη δόθηκε μεγάλη μάχη με την ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής να κόβει πρώτη το νήμα με 1.782,98 χιλιόμετρα και την ομάδα του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής να ακολουθεί με 1.781,8 χιλιόμετρα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά είμαστε εδώ, ως Μεγάλοι Χορηγοί αυτής της φοβερής διοργάνωσης που στοχεύει στο παιδί», τόνισε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής. «Επιτέλους και πάλι μαζί, μαζί για το παιδί, γιατί περάσαμε έναν χρόνο χωρίς αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Φέτος είναι διπλή η χαρά μας, γιατί η ομάδα μας κέρδισε και στον ομαδικό αγώνα», συμπλήρωσε και κατέληξε λέγοντας: «Μπράβο σε όλους που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες εδώ και πιστεύω πως, ό,τι γίνεται για κάθε παιδί, που έχει ανάγκη, έχει μεγάλη αξία».

- Advertisement -

Το No Finish Line είναι ένας μοναδικός διεθνής φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, αθλούμενους και μη. Οι συμμετέχοντες περπατούν και τρέχουν όπως θέλουν, όσο θέλουν και όσες φορές θέλουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν, μετατρέπεται σε χρήματα που διατίθενται για την υλοποίηση προγραμμάτων για το παιδί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη το 2024 και ενίσχυση μεριδίου αγοράς στο 14,6%

Στις ασφαλίσεις υγείας, η εταιρεία κατέγραψε διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς ενώ και στις γενικές ασφαλίσεις ξεπέρασε σημαντικά τον μέσο όρο.

ΕΤΕ : Μπορεί να ενδιαφερθεί για την Εθνική Ασφαλιστική έστω και υπό προυποθέσεις;

Η ΕΤΕ δεν θέλει με τίποτε τα επόμενα χρόνια να υποστεί αφαίμαξη κεφαλαίων για να στηρίξει την κεφαλαιακή βάση της εταιρεία

Eθνική Ασφαλιστική: “Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες” και στη Μόντσα

Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και υψηλής αξίας ταξίδι προς τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η Εθνική Ασφαλιστική

Eθνική Ασφαλιστική: “Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες” και στη Μόντσα

Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και υψηλής αξίας ταξίδι προς τους συνεργάτες της πραγματοποίησε η Εθνική Ασφαλιστική

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μαρία Δημητριάδη: «Η δύναμή μας είναι η συμμετοχή» – Συνάντηση μελών του ΣΠΑΤΕ την Τετάρτη 15/10 στο ΕΕΑ

Τι επισημαίνει η Πρόεδρος του Συλλόγου για τις συνέργειες ασφαλιστικών-τραπεζών και τον νέο δείκτη υγείας

Πάει για μεγάλες πρωτιές η Eurolife

Στόχος της Eurobank, να ανεβάσει την παραγωγή της ασφαλιστικής στα 900 εκατομμύρια ευρώ

ΕΕΑ: Αποκαλυπτήρια του πρώτου αγάλματος αφιερωμένου στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο ΠτΔ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι μικρομεσαίοι «υπήρξαν και παραμένουν σπορείς πολιτισμού, που διατήρησαν και εξέλιξαν την πολιτισμική ταυτότητα της κοινότητας»

Προς απόκτηση του 100% της Eurolife Life η Eurobank

Yπεγράφη σχέδιο συμφωνίας με τη Fairfax - Οι αλλαγές στο ΔΣ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η κοινωνία χρειάζεται τους ασφαλιστές της

Η νέα πραγματικότητα απαιτεί από τον ασφαλιστή να σταθεί δίπλα στον άνθρωπο, να εξηγήσει, να ενημερώσει, να εμπνεύσει εμπιστοσύνη

Μαρία Δημητριάδη: «Η δύναμή μας είναι η συμμετοχή» – Συνάντηση μελών του ΣΠΑΤΕ την Τετάρτη 15/10 στο ΕΕΑ

Τι επισημαίνει η Πρόεδρος του Συλλόγου για τις συνέργειες ασφαλιστικών-τραπεζών και τον νέο δείκτη υγείας

Επίσημη έναρξη του έργου Air4HEALTH: Καινοτομία στην υγειονομική περίθαλψη με drones

Το έργο στοχεύει στην ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού σε ασθενείς και ευάλωτες κοινότητες

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ υπέρ των συλλογικών συμβάσεων – Παρέμβαση για το επίδομα φροντίδας συνταξιούχων με αναπηρία

Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ αποσκοπούν σε επαρκείς μισθούς, αξιοπρεπή εργασία και αποκατάσταση αδικιών

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τον διοικητικό μετασχηματισμό της ΥΠΑ

Στους στόχους του Υπουργείου, η «βέλτιστη διαχείριση όλων των ζητημάτων που άπτονται της ασφάλειας των πτήσεων»