back to top
16.3 C
Athens
Τετάρτη 23 Απριλίου 2025

Check-up για σωστή επανεκκίνηση από τον Όμιλο Affidea

Προληπτικές εξετάσεις υγείας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

- Advertisement -

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school» περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία αιματολογικές εξετάσεις, για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μετά το καλοκαίρι θα κληθούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της νέας περιόδου.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea με βασική προτεραιότητα την πρόληψη ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους πολυαγαπημένους ήρωες Peanuts, με στόχο να ενισχύσουν την τακτική παρακολούθηση της υγείας και να διαδώσουν τον θετικό αντίκτυπο της έγκαιρης διάγνωσης. Στο πλαίσιο αυτό μάς υπενθυμίζουν μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, και να μην παραλείψουμε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τη σωστή επανεκκίνηση του οργανισμού μας.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή/και συνδυαστικό σε ειδικές μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2022. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού. Επιπλέον, χορηγείται, κατόπιν αιτήματος, βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή.

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε ή να επιστρέψουμε σε κάθε μας δραστηριότητα με δύναμη και αισιοδοξία.

Η καλή υγεία ξεκινάει από εμάς!

Φροντίζουμε τον εαυτό μας, Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Affidea Ελλάδος στο Europe Health Insurance Innovation Congress 2024

Εκπροσωπώντας τον Όμιλο Affidea, ο Θανάσης Λοπατατζίδης, Commercial Executive Director Affidea Ελλάδος, προσκλήθηκε και προήδρευσε

Affidea Καλλιθέας: Αναβάθμιση υπηρεσιών

Το κέντρο παρέχει αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις υγείας, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου.

“Τρίποντα αγάπης” με τη στήριξη του Ομίλου Affidea

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου

Η Affidea ανοίγει τον δρόμο στη συμπεριληπτική παροχή υπηρεσιών Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), η Affidea, πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών υγείας...

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου

Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου 2025 στο πλαίσιο

Ευρώπη Ασφαλιστική: Έτοιμη για εξαγορές στις ασφάλειες

Η Intracom θα παραχωρήσει μέρος των δικαιωμάτων προτίμησής της στον Νίκο Μακρόπουλο, ιδρυτή της Ευρώπη Ασφαλιστική, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέχει το 13,4% της εισηγμένης.

Τι συζήτησαν Κ. Πιερρακάκης, Αλ. Σαρρηγεωργίου, Ελ. Παπασπυροπούλου

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Πάντος Director Life Insurance της Groupama για τα θέματα ασφάλισης υγείας στην Ελλάδα....

Ο εμβολιασμός για την COVID-19 μείωσε τις καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια

Οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια μειώθηκαν μετά τον εμβολιασμό με COVID-19, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

SCOR, AXA XL, Marsh: Στηρίζουν την ενεργειακή μετάβαση μέσω ενός mega-ναυτιλιακού project

Οι SCOR, AXA XL και Marsh ένωσαν τις δυνάμεις τους και την τεχνογνωσία τους για να υποστηρίξουν την ενεργειακή μετάβαση

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Επιβεβλημένα τα μέτρα στήριξης, αναμένουμε όμως δράσεις και για τις ΜμΕ

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός είναι σίγουρα θετικά καθώς στηρίζουν πολίτες που δυσκολεύονται πολύ στην καθημερινότητα τους.

Κ. Π. Βοτσαρίδης: «Με τη θέσπιση και εφαρμογή της Πολιτικής Πολυμορφίας, η εταιρεία εστιάζει στην ενίσχυση της απασχόλησης γυναικών και νέων»

«Η INTERLIFE αναγνωρίζει την αξία της δημιουργίας και της αποτελεσματικής κάλυψης νέων θέσεων εργασίας, στοχεύοντας στην προσέλκυση

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου

Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου 2025 στο πλαίσιο

NN Social Innovation Startup Award 2025

Ο διαγωνισμός που επιβραβεύει την κοινωνική καινοτομία, ξεκίνησε για 2η συνεχή χρονιά. H NN, πιστεύει στους ανθρώπους που οραματίζονται