back to top
24.2 C
Athens
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025

AΧΑ: Υψηλές επιδόσεις για μια ακόμα χρονιά στη Διεύθυνση Τ. Παυλίδη

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τη Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Ξάνθης, των Ιωαννίνων και του Βόλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού από τον Στάθη Γκίτικα, Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, ο οποίος αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις της Διεύθυνσης, που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στις Διευθύνσεις της εταιρείας τόσο σε Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της παραγωγής.

- Advertisement -

Ο Τάσος Παυλίδης πήρε στη συνέχεια τον λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες του Βόλου, που από τις αρχές του 2018 εντάσσονται πλέον στη Διεύθυνσή του. Ακολούθως αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς προσπάθειας με στόχο τόσο την υποστήριξη των πελατών όσο και στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία των νέων συνεργατών στην επίτευξη υψηλών παραγωγικών στόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2017. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η ΑΧΑ στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών, επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής Νίκος Σακελλαρίου έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2018, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της εταιρείας όσον αφορά τις πωλήσεις και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Στις σύγχρονες υπηρεσίες και στη νέα γενιά προϊόντων, όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και επισκευής της κατοικίας, στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των πελατών αλλά και στις καινοτομίες που έρχονται το 2018 αναφέρθηκε ο Διευθυντής Λειτουργιών Λυκούργος Πέτροβας.

Ο Διευθυντής Marketing, Νέων Προϊόντων και Επικοινωνίας Μπάμπης Αναστασιάδης εστιάστηκε στα νέα βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες της ΑΧΑ για το 2018 και στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα της Επικοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής Ernesto DiGiorgio συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία, και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων για το προηγούμενο έτος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου Βασίλης Αντύπας, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2017. Στη συνέχεια τόνισε πως έχει δομηθεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατών και τέλος εστίασε στο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2018, σε επίπεδο προσέλκυσης νέων συνεργατών  και επίτευξης παραγωγικών στόχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης: Ελένη Τσίτρα, Σταύρος Κόσσου, Δέσποινα Αλμπανίδου, Χρήστος Μοναστηρίδης, Χρίστος Παπακωνσταντίνου και Απόστολος Φιλίππου, καθώς και οι πρώτοι συνεργάτες σε επίπεδο παραγωγής για το 2017, στη Ζωή και Υγεία Περικλής Τελίδης και στις Γενικές Ασφαλίσεις Αχιλλέας Μπάτσιος, τέλος ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Γιάννης Γεωργίου παρουσίασε τα αποτελέσματα του γραφείου Βόλου για το 2017.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της παραγωγής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο Γιώργος Γεωργίου στο ΔΣ της Mind The Hack

Ο Γ. Γεωργίου έχει θητεύσει σε Allianz Global Investors, Invesco, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank, UBS, ΕΚΤ και FCA

Ολοκληρώθηκε η πώληση της AXA IM στην BNP Paribas

AXA IM και BNP Paribas συναποτελούν έναν ευρωπαϊκό κολοσσό με υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 1,5 τρισ. ευρώ

Τεχνητή Νοημοσύνη:  Η νέα πραγματικότητα, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence, εφεξής AI) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας, με ρίζες

Ασφαλιστικές: Δουλειά, εμπιστοσύνη ή greenwashing;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από πράσινο στην ζωή μας;

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Θεατρική Ομάδα του ΣΥΑΕ ανεβάζει το «Σακάκι που βελάζει» του Στρατίεβ

Με τη χορηγία της ΕΕΑΕ και για μόλις 4 παραστάσεις, από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

Οι 4 προτεραιότητες του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο νέος μέτοχος, κατά τον Σύλλογο, γνωρίζει ότι το σημαντικότερο στοιχείο του ενεργητικού είναι το ανθρώπινο δυναμικό και το εταιρικό δίκτυο

Το 6ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης έρχεται στις 16 Οκτωβρίου

Κεντρικό θέμα του #famc25, οι προοπτικές και οι προκλήσεις των επενδύσεων σε real assets - Μεταξύ των ομιλητών, ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλ. Σαρρηγεωργίου

Η Εθνική Ασφαλιστική για την επιστροφή στο σχολείο: Μικρά ξεκινήματα, μεγάλα διδάγματα

Η εταιρεία αναδεικνύει εκείνα τα μαθήματα που ξεπερνούν τη σχολική ύλη και γίνονται πολύτιμα εφόδια για μια ζωή

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ευρωκλινική: Εν αναμονή πορίσματος ΕΚΕΑ για τη λανθασμένη μετάγγιση αίματος

Η διαδικασία ελέγχου από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ξεκίνησε τη Δευτέρα και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός 2-3 ημερών

Συμμαχία Affidea Ελλάδος και Ένωσης Σπάνιων Ασθενών Ελλάδος

Σκοπός του μνημονίου συνεργασίας, η ενίσχυση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η προώθηση ενός πιο συμπεριληπτικού μοντέλου φροντίδας

Μικροβίωμα και καρκίνος στους νέους: ανησυχητική αύξηση περιστατικών κάτω των 50 ετών

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε νεότερες ηλικίες - Πού στρέφουν την προσοχή τους οι επιστήμονες

Η ΕΕΑΕ ξανά δυναμικά στο πλευρό των μελών της

Στην πρώτη φθινοπωρινή της ανακοίνωση, η Ένωση δίνει το στίγμα για μια περίοδο έντονης δράσης και υποστήριξης προς τα μέλη της

ΤτΕ: +3,8% το ενεργητικό των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης το β΄ 3μηνο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ενεργητικό διαμορφώθηκε στα 2.639 εκατ. ευρώ, έναντι 2.543 εκατ. ευρώ το προηγούμενο 3μηνο