back to top
13.4 C
Athens
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

Carglass®:Επιβεβαιώνει την συστηματική τήρηση των διαδικασιών με ανανέωση του ISO

Η Carglass® Ελλάδας ανανέωσε επιτυχώς την πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Hellas A.E. Η εταιρεία λαμβάνει αδιαλείπτως πιστοποίηση ISO από το 2005.

Η ανανέωση της πιστοποίησης επιβεβαιώνει την συστηματική τήρηση των διαδικασιών τόσο σε τεχνικό, όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, και αποτελεί επικύρωση για την υψηλή ποιότητα των εργασιών και την άριστη εξυπηρέτηση. Μέσω της αυστηρής εφαρμογής των ενδεδειγμένων μεθόδων, τόσο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, στην παραμετροποίηση ADAS και στις επιπλέον υπηρεσίες, όσο και στις διαδικασίες εσωτερικής διαχείρισης και λειτουργίας, η Carglass® Ελλάδας εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις της πιστοποίησης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

- Advertisement -

Η Carglass® Ελλάδας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους Ανθρώπους της, έχει αναπτύξει και ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που διασφαλίζει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και συμμορφώνεται πλήρως στις ενδεδειγμένες επιχειρησιακές πρακτικές.

Παραμένοντας πιστή στον βασικό της Σκοπό που δεν είναι άλλος από το να δίνει λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον, η Carglass® Ελλάδας δεσμεύεται για την συνεχή βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της και την τήρηση πρότυπων διαδικασιών στην φιλοσοφία της πελατοκεντρικής της κουλτούρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Carglass® Ελλάδας: Τ-shirts από τον σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο και τους μαθητές του Χατζηπατέρειου

Η ομάδα της Carglass® Ελλάδας φοράει τα νέα μπλουζάκια του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου και των μαθητών από το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.)

Πιστοποίηση ISO 14001 έλαβε η ΕΥ Ελλάδος

Τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ISO 14001:2015 έλαβε πρόσφατα η ΕΥ Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή της δέσμευση για τη

Case Study για καλές πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών η Carglass®

Ο τρόπος με τον οποίο η Carglass® διαχειρίστηκε και συνεχίζει ακόμα να ανταπεξέρχεται στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, αναδεικνύει την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το έργο της και πάνω την ασφάλεια των πελατών και των Ανθρώπων της.

Carglass®: Το κορυφαίο δίκτυο παραμετροποίησης συστημάτων ADAS με 38 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά

Εκτός από το δίκτυο των 22 εταιρικών καταστημάτων της εταιρείας, οι αυτοκινητιστές μπορούν να εξυπηρετούνται σε επιπλέον 16 στρατηγικά σημεία επιτυγχάνοντας έτσι συνολική γεωγραφική κάλυψη 38 σημείων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έρευνα: Η Ελλάδα 3η στην Ευρώπη στις κλοπές αυτοκινήτων

Η κλοπή αυτοκινήτων είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για τους οδηγούς σε όλη την Ευρώπη, και η Ελλάδα και η Κύπρος δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ασφάλιση Εκδηλώσεων από την Karavias Underwriting Agency

Η Karavias Underwriting Agency, συνεχίζοντας τη στήριξη της προς τον Πολιτισμό και τις Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες, παρουσιάζει το νέο καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν «Ασφάλιση Εκδηλώσεων».

Eurolife FFH: Νέο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης My Health F1rst

Η Eurolife FFH, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του Έλληνα καταναλωτή για μια πιο οικονομική λύση ασφάλισης υγείας με ελεύθερη

Ενσωματώνει το gov.gr στη διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου η Anytime

Η Anytime ενσωματώνει την πλατφόρμα του κυβερνητικού ψηφιακού συστήματος στη διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ποιοι θα εισπράξουν τις οφειλές των 49 δισ. προς τον ΕΦΚΑ;

Διάταξη, με την οποία ο e-ΕΦΚΑ δύναται να αναθέτει σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου υποστηρικτικές υπηρεσίες σχετικές με τη διαχείριση

Τη σημασία της σωστής ασφαλιστικής κάλυψης αναδεικνύει η νέα μελέτη της Compare the Market AUS για τις κλοπές αυτοκινήτων 

Στην 3η θέση στην Ευρώπη, με 148,25 κλοπές αυτοκινήτων ανά 100.000 κατοίκους, κατατάσσει την Ελλάδα η νέα μελέτη της  Compare the Market

Στην τελική ευθεία το deal της “Ευρώπη Ασφαλιστική”

Το πράσινο φως έδωσε η ΤτΕ για το deal μεταξύ δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του επιχειρείν.

Παρουσίαση των 2 Κλάδων Ασφαλιστικών Παροχών του Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.

Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής, ο Πρόεδρος του Ταμείου, Δρ. Χρήστος Νούνης, και ο Αντιπρόεδρος του Ταμείου, κ. Άγγελος Τζανετάτος, παρουσίασαν αναλυτικά

Έρευνα: Η Ελλάδα 3η στην Ευρώπη στις κλοπές αυτοκινήτων

Η κλοπή αυτοκινήτων είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για τους οδηγούς σε όλη την Ευρώπη, και η Ελλάδα και η Κύπρος δεν αποτελούν εξαίρεση.