back to top
17.3 C
Athens
Τετάρτη 20 Μαΐου 2026

Carglass®: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον οργανισμό «Equal Society» 

Η Carglass® πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του οργανισμού «Equal Society», που βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε ευάλωτους συμπολίτες μέσα από τις κοινωνικές του δομές. Στο Bazaar που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση Αττικής την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ο οργανισμός «Equal Society» διέθεσε προς πώληση χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια.

Ο οργανισμός «Equal Society» ιδρύθηκε το 2010 με την πίστη πως κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει τις ίσες ευκαιρίες και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες και τα ταλέντα του. Μέσα από τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, ο οργανισμός συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, της ανεργίας και της φτώχειας και στην εξάλειψη των διακρίσεων κάθε είδους. Στέκεται στο πλευρό δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων συμβάλλοντας παράλληλα στη δημόσια συζήτηση για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρεπούς διαβίωσης και των ίσων ευκαιριών και μέσα από δράσεις προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους τομείς της εκπαίδευσης, της απασχόλησης, της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας, της έρευνας και του πολιτισμού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δράση του οργανισμού στο www.equalsociety.gr.

- Advertisement -

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar διατέθηκαν προς πώληση χειροποίητα προϊόντα όπως κεριά, σαπούνια, γούρια, στολίδια, βραχιολάκια κ.α.. Όλα τα προϊόντα ήταν δημιουργίες των μελών της θεατρικής ομάδας αστέγων «Walkabout», καθώς επίσης ωφελούμενων, εθελοντών και εργαζόμενων του οργανισμού, που δημιούργησαν τα προϊόντα υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία.

Για την Carglass® η συστηματική και έμπρακτη υποστήριξη οργανισμών που κάνουν τη Διαφορά στην κοινωνία πηγάζει από το ισχυρό αίσθημα ανταποδοτικότητας και αποτελεί βασικό κομμάτι της πρωτοβουλίας «Giving Back». Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, που αφήνουν ένα πραγματικό αποτύπωμα και χαράζουν νέους ορίζοντες για το μέλλον. 

- Advertisement -

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Carglass® κατέγραψε «χιλιόμετρα προσφοράς» στο No Finish Line Athens 2026

Στο πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφίας «Giving Back», για υλοποίηση δράσεων με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Η Groupama Ασφαλιστική  φιλοξένησε στα γραφεία της πασχαλινό bazaar, σε συνεργασία με τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Carglass®: Πασχαλινό Bazaar σε συνεργασία με τον οργανισμό «Equal Society»

Η Carglass®, στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης πρωτοβουλιών με κοινωνικό αποτύπωμα, πραγματοποίησε και φέτος Πασχαλινό Bazaar

1ο Πασχαλινό Bazaar, με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish, για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και Kinsen

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η SENATUS επεκτείνεται με νέα συνεργασία franchise στο Βόρειο Αιγαίο

Η Αντιπροσωπεία Χίου θα παρέχει υπηρεσίες ασφαλίσεων, κτηματομεσιτικών, χρηματοδοτήσεων και ενέργειας αξιοποιώντας το πολυεπίπεδο μοντέλο της μητρικής εταιρείας

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ιδρύεται Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη Χαλκιδική – Ενημερωτική εκδήλωση στις 20 Μαΐου

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της συλλογικής εκπροσώπησης του κλάδου στην περιοχή, με τη συμμετοχή της ΠΟΑΔ

Στη Vienna Insurance Group πέρασε η Ασφαλιστική της Νυρεμβέργης

Τι ανέφερε ο Hartwig Löger της VIG και ο Harald Rosenberger της Nürnberger

Allianz Commercial: Ο πόλεμος Νο 1 κίνδυνος πολιτικής βίας για περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις παγκοσμίως

Eπιταχύνεται η ζήτηση για προγράμματα ασφάλισης έναντι πολιτικής βίας και τρομοκρατίας, αλλάζουν οι στρατηγικές διαχείρισης κινδύνων εφοδιαστικής αλυσίδας

Στηλιτεύει ο Γ. Χατζηθεοδοσίου την εξαίρεση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Για κατάφωρη αδικία σε βάρος επαγγελματιών που ειδικά αυτή την περίοδο δίνουν αγώνα επιβίωσης κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Στο +16,1% η παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο τρίμηνο 2026

Προσεγγίζει τα 1,6 δισ. ευρώ με αύξηση 27,2% στις ασφαλίσεις ζωής και 7,1% στις ασφαλίσεις κατά ζημιών