back to top
30.4 C
Athens
Σάββατο 24 Μαΐου 2025

Best of Belron® 2024: 12ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καλύτερου Τεχνικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 12ος παγκόσμιος εσωτερικός διαγωνισμός, Best of Belron® στη Λισαβόνα. Στο διήμερο event, οι 30 καλύτεροι τεχνικοί του ομίλου της Belron®, μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά 3 γυναίκες τεχνικοί, διαγωνίστηκαν σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης εμπρόσθιου παρμπρίζ, αντικατάστασης πλαϊνού κρυστάλλου και θερμαινόμενου πίσω παρμπρίζ, καθώς επίσης και στην εργασία παραμετροποίησης κάμερας ADAS, για να κατακτήσουν τον τίτλο «Best of Belron® 2024». Την ελληνική ομάδα εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, τεχνικός της Carglass® από το 2021.

Οι 30 φιναλίστ, αφού αξιολογήθηκαν ως οι καλύτεροι τεχνικοί σε εθνικό επίπεδο, ταξίδεψαν στη Λισαβόνα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης παγκοσμίως. Τα κριτήρια αξιολόγησης βασίστηκαν στα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, όπως ορίζονται από την παγκόσμια μέθοδο της Carglass® «Belron® Way of Fitting» (BWoF), και την ενδεδειγμένη χρήση των αποκλειστικών πατενταρισμένων εργαλείων που έχει αναπτύξει ο όμιλος. Μέσα από ένα διήμερο απαιτητικών δοκιμασιών, τον τίτλο «Best of Belron® 2024» κέρδισε ο David Chester, τεχνικός της Belron® Καναδά.

- Advertisement -

Το event συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 θεατές. Ανάμεσά τους έδωσαν το παρόν στελέχη από τον ασφαλιστικό κλάδο και κλάδο leasing, παγκόσμιοι προμηθευτές, συνεργάτες και εργαζόμενοι του ομίλου. Και αυτή τη χρονιά, η Ελληνική Αποστολή έδωσε το παρόν με πολλές συμμετοχές, αφού μαζί με την τεχνική και συντονιστική ομάδα της Carglass®, ταξίδεψαν στη Λισαβόνα σημαντικά στελέχη από ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες leasing.

Παράλληλα με το event, στον χώρο του Meo Arena πραγματοποιήθηκε έκθεση με τις νέες τάσεις στον κλάδο του κρυστάλλου και το παγκόσμιο συνέδριο Belron® Global Client Conference, στο οποίο καταξιωμένοι ομιλητές παρουσίασαν τις εξελίξεις στην τεχνολογία των οχημάτων, καθώς και την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο των αυτοκινητοβιομηχανιών.

- Advertisement -

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διπλή Διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Belron Exceptional People Awards 2024

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Carglass®Ελλάδοςστον παγκόσμιο διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2024

Carglass®: Εκπαιδευτική διημερίδα για την επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ με την πατενταρισμένη τεχνολογία ART®

Η Carglass®, κορυφαία εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων καθώς και στην παραμετροποίηση καμερών ADAS στην Ελλάδα

Η Carglass® συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης The Green City

Η Carglass®, κορυφαία εταιρεία στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων καθώς και στην παραμετροποίηση συστημάτων ADAS

Η Carglass® στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό»

Με αίσθημα ευαισθησίας και σεβασμού στις ανάγκες της κοινωνίας, η Carglass® συνεχίζει να υποστηρίζει οργανισμούς που φροντίζουν παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Tι θα γίνει με τα ανασφάλιστα οχήματα;

Από τo meeting της Ύδρας, κατά το οποίο θίχτηκαν επείγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, δεν απουσίαζαν και τα ανασφάλιστα οχήματα.

Eurolife FFH: Νέα προγράμματα Ασφάλισης Έργου My Protection Combo

Η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία που επιθυμεί

5 περιπτώσεις που η ασφαλιστική σου μπορεί να αρνηθεί την αποζημίωση

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να αρνηθεί την καταβολή αποζημίωσης, ακόμη κι αν το συμβόλαιο είναι σε ισχύ.

Στατιστικά στοιχεία ασφάλισης Νομικής Προστασίας

Η Επιτροπή Νομικής Προστασίας της ΕΑΕΕ στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για παροχή στοιχείων, απηύθυνε ερωτηματολόγιο στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς οικονομική δικαιοσύνη»

Διαβάστε στο "IW" όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου, στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

Π. Δημητρίου, Υδρα: Δεν μπορούμε να δεχτούμε πλαφόν ξανά στα ασφάλιστρα

Με μονομερείς τακτικές η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα

Πράσινο φως στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από το gov.gr

Δύο ασφαλιστικές εταιρίες αξιοποιούν τη δυνατότητα στο GOV.gr με τη  διαδικασία συγκατάθεσης  να έχει ολοκληρωθεί 26.227 φορές.

Οι CEOs σε ένα ξεχωριστό πάνελ ηγεσίας

Mε ένα πάνελ που απαρτίζονταν από leaders της αγοράς ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι εργασίες του 25ου  Insurance & Reinsurance Meeting της ΕΑΕΕ.

Η GROUPAMA λαμβάνει την κορυφαία πιστοποίηση Ethos Platinum για 2η συνεχόμενη χρονιά

Η Groupama Ασφαλιστική, μέλος του γαλλικού Ομίλου Groupama και με ισχυρή παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έλαβε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά