back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Πάνω από 800 συνεργάτες σε ημερίδες πωλήσεων ανά την Ελλάδα

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 800 μεσιτών ασφαλίσεων, πρακτόρων και ανεξάρτητων ασφαλιστικών συμβούλων πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα ημερίδες πωλήσεων για το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα κίνητρα αμοιβών, τον νέο διαγωνισμό πωλήσεων,  τα νέα προγράμματα ασφάλισης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις εργασίες των συνεργατών, επιβραβεύοντας το ποιοτικό αποτέλεσμα, καθώς και την ανάπτυξη των νέων χαρτοφυλακίων.

2016.02.15 panel

- Advertisement -

Αναφερόμενος στην πορεία της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Προτεραιότητα για την ΑΤΕ Ασφαλιστική αποτελεί η ομαλή της λειτουργία στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές διαμορφώνονται με το νέο εποπτικό περιβάλλον. Με άξονα τη διαφάνεια, τη φερεγγυότητα την αξιοπιστία και την κεφαλαιακή της επάρκεια, συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική λειτουργικής κερδοφορίας.

»Έχοντας ενσωματώσει τις απαιτήσεις της οδηγίας Solvency II, συνεχίζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να βελτιώνει το επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης συνεργατών και πελατών. Η εταιρεία μας απαντά προς τους συνεργάτες που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, παρέχοντας νέες δυνατότητες που δεν περιορίζονται στα ανταγωνιστικά προγράμματα και τα κίνητρα πωλήσεων αλλά ενισχύονται με τις αξίες που διαχρονικά υπηρετούμε, εστιάζοντας στον άνθρωπο και στις πραγματικές του ασφαλιστικές ανάγκες».

- Advertisement -

 

Σύμφωνα με το διευθυντή πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Α. Παπαδόπουλο, εγγύηση επιτυχίας σε μια συνεργασία αποτελεί η αμοιβαιότητα και η εμπιστοσύνη. «Στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης εργαζόμαστε εντατικά και στεκόμαστε
δίπλα στους συνεργάτες μας, με πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, με ένα από τους πλέον ανταγωνιστικούς κανονισμούς πωλήσεων και πάνω από όλα με το ανθρώπινο πρόσωπο και την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία που διαχρονικά χαρακτηρίζει την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

»Τα νέα κίνητρα αμοιβών στοχεύουν στην αύξηση των μηνιαίων εσόδων των συνεργατών που διατηρούν ή και αυξάνουν τα χαρτοφυλάκιά τους στην εταιρεία. Δημιουργούμε συνεχώς νέες προϋποθέσεις και ευκαιρίες συνεργασίας για την ανάπτυξη χαρτοφυλακίων σε όλους τους κλάδους, τόσο στα τυποποιημένα προγράμματα όσο και στους ελεύθερους κινδύνους ασφάλισης. Ο παραπάνω συνδυασμός αμοιβών δημιουργεί το πλέον ισχυρό μείγμα συνεργασίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Επιπλέον κίνητρο τοποθέτησης εργασιών δίνει και ο νέος διαγωνισμός πωλήσεων με προορισμό την Βαρσοβία.

»Ταυτόχρονα, ένα ακόμα έμπρακτο παράδειγμα στήριξης των Συνεργατών μας, αφορά στο επίκαιρο ζήτημα της επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Η ΑΤΕ Ασφαλιστική αναλαμβάνει πλήρως το κόστος εκπαίδευσης και καλεί τους συνεργάτες της να συμμετέχουν χωρίς επιβάρυνση, στο πρόγραμμα επαναπιστοποίησης που έχει σχεδιάσει για τα δίκτυα πωλήσεων και anastasios-papadopoulos-1περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προγράμματα όλων των κλάδων ασφάλισης».

Αναφορικά με τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουν ως όχημα το εταιρικό portal συνεργατών, ο σύμβουλος διοίκησης & marketing της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Μ. Ζόρλας επεσήμανε τη φιλικότητα στον χρήστη, τη συνεχή διαθεσιμότητα και την ασφάλεια που τις χαρακτηρίζει. Ενδεικτικά, στους τρόπους εξόφλησης ασφαλίστρων, «η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει στους συνεργάτες και τους πελάτες της όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής: άτοκες δόσεις, πάγιες εντολές, όλα τα ηλεκτρονικά και φυσικά κανάλια εξυπηρέτησης των συστημικών τραπεζών. Παράλληλα, η πρόσφατη ανανέωση των ενημερωτικών εντύπων, καθώς  και το online υποστηρικτικό υλικό, εκφράζουν τη νέα φιλοσοφία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να στηρίζει  τους συνεργάτες στην αποτελεσματική προώθηση των ασφαλιστικών μας προγραμμάτων, όπου κι αν βρίσκονται».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος, το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας «Προστασία Υγείας», που επιτυγχάνει το τρίπτυχο: πληρότητα παροχών, ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και ιδιαίτερα ελκυστικές αμοιβές για τους συνεργάτες. Το πρόγραμμα «Προστασία Υγείας» εντάσσεται στη στρατηγική στοχευμένης ανάπτυξης που υλοποιεί η ΑΤΕ Ασφαλιστική στον χώρο των ασφαλίσεων Υγείας, μέσα από τη δημιουργία προσιτών προγραμμάτων που μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές ασφαλίσεις.2016.02.15 Δίκτυο

Ο διευθυντής του κλάδου πυρός Ν. Κοντοβουνήσιος, στην παρουσίασή του για το νέο πρόγραμμα «Δυναμική Επιχείρηση», ανέλυσε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, καθώς η τυποποίησή του επιτρέπει στους συνεργάτες να αναπτύξουν τις εργασίες τους στον χώρο της επαγγελματικής στέγης, ενώ με συγκεκριμένα παραδείγματα ανέδειξε τις μεγάλες δυνατότητες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να σταθεί δίπλα στους συνεργάτες της, παρέχοντας μοναδικές, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για την ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων.

Σχολιάζοντας τη νέα υπηρεσία ψηφιακής αλληλογραφίας που είναι διαθέσιμη μέσω του portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, ο διευθυντής του κλάδου ασφάλισης οχημάτων Α. Γιαννακόπουλος τόνισε την ευκολία, την αμεσότητα και την ελαχιστοποίηση του κόστους επικοινωνίας σε χρόνο και χρήμα. Πρόκειται, είπε, για μια νέα υπηρεσία που η επιτυχία της έχει ήδη καταγραφεί, δεδομένου ότι οι συνεργάτες την έχουν επιλέξει ως το βασικό ηλεκτρονικό αρχείο εγγράφων των πελατών τους, στο οποίο μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση ακόμα και μέσω ενός tablet ή smartphone. Σε ό,τι αφορά την ανταγωνιστικότητα και την πληρότητα των προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων, ο κ. Γιαννακόπουλος, με ενδεικτική αναφορά στις καλύψεις της θραύσης κρυστάλλων χωρίς απαλλαγή, της προστασίας από καιρικά φαινόμενα και της νομικής προστασίας, κατέδειξε την έμφαση που δίνει η ΑΤΕ Ασφαλιστική στην ποιότητα και στην παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών καλύψεων, χωρίς ψιλά γράμματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΑΕΕ: Ενημέρωση για την πορεία αναθεώρησης της οδηγίας Solvency II

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την πρότασή της για τα μέτρα 2ου επιπέδου - Θετική η αντίδραση της Insurance Europe

Πάγωμα της Οδηγίας IRRD ζητά η Insurance Europe

Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι το προτεινόμενο πλαίσιο υπερβαίνει κατά πολύ τα διεθνή πρότυπα, εισάγοντας σημαντικά πιο περίπλοκες και δαπανηρές απαιτήσεις

Τριπλή βράβευση απέσπασε ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών του

Ο Όμιλος ξεχώρισε στα φετινά ΒΙΤΕ Awards με καινοτόμες εφαρμογές και έργα που βελτιώνουν ουσιαστικά την εμπειρία πελατών και συνεργατών

Insurance Europe: Η μεταρρύθμιση του Solvency II δεν επαρκεί για μια πιο ανταγωνιστική Ευρώπη

H ομοσπονδία προειδοποιεί ότι η απουσία βασικών πολιτικών δεσμεύσεων θέτει σε κίνδυνο την ανάπτυξη και επενδύσεις δισεκατομμυρίων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Αλ. Σαρρηγεωργίου στο Columbia, για την ασφάλιση, την ΤΝ και την ανθεκτικότητα

O Πρόεδρος και CEO της Eurolife FFH συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό fireside chat στο πλαίσιο της Climate Week NYC

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ομιλητής στο 4ο Συνέδριο του Συνεταιρισμού «Πάνορμος»

Το επετειακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

«100 Χρόνια ΕΕΑ – Τιμώντας το Παρελθόν, Δημιουργώντας το Μέλλον»: Με τον Γιώργο Νταλάρα 24/11 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η επετειακή εκδήλωση αποτελεί κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον επαγγελματικό και οικονομικό κόσμο

Η Οδική Ασφάλεια ξεκινά από την Παιδεία – «In Motion for Safety» στο ΕΜΠ

Κάθε ζωή που σώζεται στον δρόμο είναι ένα βήμα προς μια πιο ώριμη και ευαισθητοποιημένη κοινωνία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι προτροπές της Fitch στις ασφαλιστικές για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Ασφαλιστικές με σωστή διακυβέρνηση και έλεγχο των δεδομένων θα πρέπει να είναι σε θέση να ενσωματώσουν τις νέες απαιτήσεις

Ο Αλ. Σαρρηγεωργίου στο Columbia, για την ασφάλιση, την ΤΝ και την ανθεκτικότητα

O Πρόεδρος και CEO της Eurolife FFH συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό fireside chat στο πλαίσιο της Climate Week NYC

Νέος γύρος ελέγχων για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – 187.000 ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες

87.026 οχήματα βρέθηκαν να μην έχουν ούτε ασφάλεια ούτε τέλη κυκλοφορίας - Οι ιδιοκτήτες έχουν προθεσμία 15 ημερών για να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ομιλητής στο 4ο Συνέδριο του Συνεταιρισμού «Πάνορμος»

Το επετειακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Δ. Γαβαλάκης στην ΕΡΤ: «Τα ανασφάλιστα οχήματα αποτελούν σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα – Ώρα να συμμορφωθούν όλοι οι οδηγοί»

Υπενθύμισε επίσης ότι το κράτος δεν αποζημιώνει πλέον ζημιές σε οχήματα από φυσικές καταστροφές