back to top
21.7 C
Athens
Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025

ARAG: Εξαιρετικά αποτελέσματα σε κερδοφορία και ανάπτυξη το 2015

Η αύξηση των εργασιών χάρη στην ενεργοποίηση παλιών και νέων συνεργατών, αλλά και η διείσδυση των νέων προγραμμάτων ασφάλισης για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στις προτιμήσεις των καταναλωτών στάθηκαν οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης της ARAG για τη χρονιά που πέρασε. Έτσι, τα πολύ θετικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν τόσο στην παραγωγή ασφαλίστρων και στην αύξηση του πελατολογίου όσο και στη διαχείριση των εξόδων προς τα ασφάλιστρα προσέδωσαν στην εταιρεία ένα εξαιρετικό ποσοστό combined ratio.

Αυτά επισήμανε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής και νόμιμος εκπρόσωπος της ARAG SE στην Ελλάδα, δικηγόρος Δημήτριος Τσεκούρας στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/2 στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, όπου και παραβρέθηκαν συνεργαζόμενοι ασφαλιστές και δικηγόροι, καθώς και εκπρόσωποι των ασφαλιστικών που συνεργάζονται με την ARAG στον κλάδο της νομικής προστασίας.

- Advertisement -

Ο κ. Τσεκούρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, στις εξελίξεις και στις νέες ρυθμίσεις που αφορούν τον κλάδο της νομικής προστασίας και όχι μόνο, ενώ εξέπεμψε την αισιοδοξία του για το μέλλον, δεδομένου ότι οι σημερινές νομικές διαφορές στην πλειονότητά τους μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης στην ARAG και να προσδιορίσουν το νέο περιεχόμενο του κλάδου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση σε συναδελφικό κλίμα, συνοδεία ευχών για καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

- Advertisement -

IMG_20160210_143102

 

20160210_142906

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Αναπτυξιακή πορεία και ισχυρές επιδόσεις. Αύξηση παραγωγής, υψηλή κερδοφορία

Χρονιά σημαντικών εξελίξεων και δυναμικής πορείας αποτέλεσε το 2024 για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, η οποία συνεχίζει με σταθερά βήματα

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.

Με ρυθμό ανάπτυξης 6% η Atradius Hellas το 2024

Μία ακόμα θετική χρονιά αποτέλεσε το 2024 για την εταιρεία ασφάλισης πιστώσεων Atradius Hellas, η οποία πέτυχε αύξηση

Η ARAG UK καλωσορίζει το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό της

Η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων της ARAG UK όρισε τον David Haynes ως το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ARAG UK Holdings Limited

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

H ΕΑΕΕ Μέλος του UN Global Compact και του UN Global Compact Network Greece

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοινώνει την επίσημη ένταξή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact)

Ολόκληρη η ΚΥΑ για την υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου

Δημοσιεύθηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση των τριών Υπουργών, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης, Κλιματικής Κρίσης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη κερδίζει τα παιδιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Kaspersky δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της σχετικά με τα ψηφιακά ενδιαφέροντα των παιδιών.

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025