back to top
28.7 C
Athens
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026

Anytime: Δώρο υγείας για τις γυναίκες, μαζί με την ασφάλιση αυτοκινήτου

Καθώς η δημιουργία αξίας για την κοινωνία αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας και αποστολής της INTERAMERICAN, η Anytime συνεχίζει να αναλαμβάνει ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες από την πλευρά της.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα θέλει να υπενθυμίσει πόσο σημαντική για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο είναι η γυναίκα και βέβαια η υγεία της. Γι’ αυτό προχωρεί σε μια ουσιαστική πρωτοβουλία, παρέχοντας σε κάθε άτομο που θα ασφαλίσει το αυτοκίνητό του με πρόγραμμα Anytime από τις 8 έως τις 11 Μαρτίου μια ψηφιακή μαστογραφία (αν πρόκειται για άνδρα, έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την παρεχόμενη διαγνωστική εξέταση όπου επιθυμεί).

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, η Anytime ως χορηγός «ανοίγει τις πόρτες» των ιδιόκτητων υποδομών της INTERAMERICAN γι’ αυτή την εξέταση, με μαστογράφο ψηφιακής τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC (Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη) και στο νέο πολυϊατρείο MEDIFIRST στα βόρεια προάστια (Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά 1, Μαρούσι).

Η ιδέα υπηρετεί την πολιτική πρόληψης που ακολουθούν INTERAMERICAN και Anytime για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των κινδύνων, η οποία άλλωστε έχει ήδη αναπτυχθεί και στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Έτσι, η Anytime παρέχει αυτόματα τη δυνατότητα ψηφιακού έλεγχου του μαστού στους νέους πελάτες που θα ασφαλιστούν online κατά το εν λόγω τετραήμερο, αρκεί να εισαγάγουν κατά τη διαδικασία ασφάλισης στην ιστοσελίδα της τον κωδικό «WOMENSDAY» στο πεδίο του κωδικού προσφοράς.

- Advertisement -

«Η ποιότητα ζωής για κάθε πελάτη, για κάθε γυναίκα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ασφάλιση και η αξία της ζωής, για την Anytime και την ΙΝΤERAMERICAN, αναγνωρίζεται κυρίως με τη φροντίδα της υγείας. Ειδικότερα, ο προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Τέλος, επισημαίνεται πως, σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής», στη χώρα μας εντοπίζονται ετησίως περί τα 6.000 νέα περιστατικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interamerican | Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο

Η Interamerican παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο του vidcast «Resilience Stories», της σειράς συζητήσεων που αναδεικνύει διαφορετικές όψεις

Με το Sustainability Accelerator η Interamerican μετατρέπει τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις σε επιχειρηματικές λύσεις

Μια πρωτοβουλία για τους ανθρώπους του Ομίλου, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την καινοτομία

Ο Π. Κούβαλης στο UNCHAIN Festival: Η εμπιστοσύνη και η εμπειρία πελάτη θα ξεχωρίσουν τους ασφαλιστές του μέλλοντος

O COO της INTERAMERICAN έλαβε μέρος στο πάνελ με τίτλο «From Concept to Carrier: Building, Scaling and Transforming Insurance Companies»

Η Interamerican συνάντησε το MDRT σε μια ημερίδα αφιερωμένη στους νέους συμβούλους

Η εκδήλωση «Interamerican meets MDRT» ανέδειξε ότι η νέα γενιά αναζητά ουσιαστική εκπαίδευση, διεθνή πρότυπα και κοινότητες που εμπνέουν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αλλαγή στην ηγεσία της Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος ανακοινώνει αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, με τον κ. Ersin Pak να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Νέα έδρα για την EUROINS Ελλάδας στο Σύνταγμα 

Σε νέα, σύγχρονα γραφεία μεταφέρεται η έδρα της EUROINS Ελλάδας, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και στη στρατηγική της

Η Allianz στο insurancemarket – Online σύγκριση και αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Νέα συνεργασία στον χώρο της ψηφιακής ασφάλισης ανακοίνωσε το insurancemarket, εντάσσοντας στην πλατφόρμα του τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Allianz.

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Σε ιδιαίτερα θερμό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μικρολίμανου, η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Κυκλοφόρησε η νέα περιοδική έκδοση της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Με πλούσια θεματολογία και επίκεντρο τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό και επιχειρηματικό χώρο...

Αλλαγή στην ηγεσία της Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος ανακοινώνει αλλαγή στην ηγεσία της εταιρίας, με τον κ. Ersin Pak να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

«Παίδων Υγεία»: Ισόβια προστασία για ό,τι έχει μεγαλύτερη αξία

Η υγεία των παιδιών αποτελεί διαχρονικά την ύψιστη προτεραιότητα κάθε οικογένειας. Σε ένα περιβάλλον όπου οι ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης αυξάνονται

Swiss Re: Πέφτουν τα τιμολόγια σε υγεία, αυτοκίνητο, πλην ατυχημάτων

Πέφτουν οι τιμές των ασφαλίστρων σε αυτοκίνητο, περιουσία, υγεία και ασφάλιση επιχειρήσεων.

Τρ. Λυσιμάχου στο IW: To Bancassurance προχωρά ακάθεκτα και οι ασφαλιστικές συμβάλλουν στην ανάπτυξή του

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.