back to top
31.9 C
Athens
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Interamerican για τους πληγέντες σε Τουρκία-Συρία

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης των συνανθρώπων μας σε Τουρκία και Συρία που δοκιμάζονται από τον πρόσφατο σεισμό, οι άνθρωποι της Interamerican, συγκέντρωσαν  βασικά είδη διατροφής, υγιεινής και φροντίδας, σε μια προσπάθεια να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και να συμβάλουν στην ανακούφιση των θυμάτων του σεισμού.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρίας, συγκέντρωσαν ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, είδη βρεφικής φροντίδας, ιατροφαρμακευτικό υλικό, KIT ατομικής υγιεινής για γυναίκες και ξηρά τροφή για ζώα, τα οποία παρέδωσαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν η Περιφέρεια Αττικής, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), το «ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

- Advertisement -

«Οι άνθρωποι της Interamerican έχουν μια μακρά παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Κάθε φορά συγκινεί το καλωσόρισμα και η θερμή ανταπόκρισή τους σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Καθώς οι καταστροφικές συνέπειες του σεισμού ξεπερνούν κάθε φαντασία, εκφράζουμε  από καρδιάς τη συμπαράστασή μας στα θύματα σε Τουρκία και Συρία», δηλώνει η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader Ομίλου Interamerican. 

Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά την Interamerican για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας. Η θερμή και άμεση ανταπόκρισή της στην πρωτοβουλία που λάβαμε μαζί με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και τους Δήμους για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες, είναι πραγματικά συγκινητική. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η δύναμη μας είναι στο “εμείς” και πως η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα. Η Interamerican έδειξε για άλλη μία φορά τον ανθρώπινο της πρόσωπο, συμβάλλοντας σε αυτή την τεράστια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που στήθηκε για τη στήριξη των γειτόνων μας που δοκιμάζονται σκληρά. Ευχαριστούμε Interamerican».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Στο βήμα του MDRT DAY 2026 η Μαρία Σεβαστάκη – Η ηγεσία στο επίκεντρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Aldemar Olympian Village

Υποτροφία της Interamerican για νέους από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μια πρωτοβουλία που συνδέει την εκπαίδευση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική στήριξη υλοποιεί για 2η χρονιά ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Με Digital Insurance Hub η INTERLIFE αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία συνεργατών και ασφαλισμένων

Μέσω συμφωνίας με την COGNITY η ασφαλιστική επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων

Ομόλογο συνολικής αξίας 200 εκατ. ευρώ από την Εθνική Ασφαλιστική με επιτόκιο 7,25%

Οι δύο νέες εκδόσεις αντικαθιστούν παλαιό ομόλογο της ΕΤΕ και στόχο έχουν να ενισχύσουν τα κεφάλαια Tier I και ΙΙ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market