back to top
13.5 C
Athens
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025

Αλλαγή σκυτάλης στη GAMA Hellas και φιλόδοξοι στόχοι ανάπτυξης του ρόλου του συντονιστή

Σε φάση ωρίμανσης εισέρχεται η θεσμική εκπροσώπηση της GAMA International στην Ελλάδα, με την GAMA Hellas, ως τοπικό βραχίονα και σύνδεσμο των μελών από τη χώρα μας και την Κύπρο με τον παγκόσμιο Οργανισμό, να συμπληρώνει ήδη δύο χρόνια λειτουργική παρουσία.

Με τη συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), η GAMA Hellas από τον Ιούλιο του 2014 έως σήμερα έχει αναδείξει ιδιαίτερα την ιδέα της ανάπτυξης του management ασφαλιστικών συμβούλων, στη βάση της σύγχρονης αντίληψης για την οργάνωση και διοίκηση ασφαλιστικών γραφείων πωλήσεων και στο πλαίσιο, πάντοτε, της εξέλιξης του συστήματος agency στη διαμεσολάβηση.

- Advertisement -

Τη δυναμική του πρώτου παραρτήματος της GAMA International στην Ευρώπη έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω η νέα, διάδοχη κατάσταση στην προεδρία του θεσμικού φορέα, καθώς το έμπειρο ιδρυτικό μέλος της GAMA Hellas Γιάννης Τοζακίδης παρέλαβε τη σκυτάλη από τον επιτυχημένο πρώτο πρόεδρό της Κλέαρχο Πεφάνιο.

«Η εναλλαγή προσώπων στη διοίκηση του τοπικού παραρτήματος της GAMA συνιστά μια ανανέωση της δέσμευσης για την εισαγωγή όλο και περισσοτέρων συναδέλφων στη σύγχρονη γνώση για το management. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από υψηλές απαιτήσεις και οφείλουμε να τροφοδοτούμε συνεχώς, μέσα από συνεχή επαγγελματική αναβάθμιση, την παραγόμενη αξία για την ιδιωτική ασφάλιση και τους ασφαλισμένους. Συνεχίζουμε με αυτό τον σταθερό προσανατολισμό και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του θεσμού» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της GAMA Hellas Γ. Τοζακίδης και εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον Κλέαρχο Πεφάνιο και τους συναδέλφους που εργάστηκαν για τα πρώτα βήματα και την εδραίωση της εταιρείας.

- Advertisement -

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Δ. Γαβαλάκης τόνισε ότι η ίδρυση του παραρτήματος αποτέλεσε καθοριστική πρωτοβουλία για την περαιτέρω ανάδειξη της αξίας του συντονιστή στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθησή του για την επιτυχημένη συνέχιση του έργου της GAMA Hellas υπό την προεδρία του Γ. Τοζακίδη, γενικού γραμματέα του ΠΣΣΑΣ.

Επισημαίνεται πως ο Γ. Τοζακίδης έχει 32 έτη επιτυχημένη σταδιοδρομία συντονιστή στο δίκτυο πωλήσεων της Interamerican, διευθύνοντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά gραφεία της εταιρείας. Η παρουσία του στα ετήσια συνέδρια της GAMA International, της οποίας αποτελεί μέλος από το 1997, είναι αδιάλειπτη και έχει βραβευθεί με το First in Class Award του παγκόσμιου Οργανισμού.

Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, εκφράζονται  ευχαριστίες  προς τον απερχόμενο πρόεδρο Κλέαρχο Πεφάνιο και η αμέριστη, σταθερή υποστήριξη προς το νέο προεδρείο για την ενδυνάμωση του έργου της GAMA Hellas, με σκοπό την προαγωγή του ρόλου του συντονιστή στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στις 29/11 το 1ο Πανηπειρωτικό Ασφαλιστικό Συνέδριο – Το ΕΕΑ θα είναι εκεί

Η πρωτοβουλία, με τίτλο «Future of Insurance – Epirus Edition», φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να θέσει την Ήπειρο στο επίκεντρο του διαλόγου και της καινοτομίας

Αναγέννηση του ΠΣΑΣ μέσα από μια βραδιά εμπειριών για τον ασφαλιστικό πράκτορα

Ένας από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επανατοποθετείται δυναμικά - Το «IW» ήταν εκεί 

Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μιλά για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην εκδήλωση του ΠΣΑΣ

Ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της 20ής Νοεμβρίου, ο κ. Γαβαλάκης αναμένεται να αναδείξει τάσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον κλάδο

Η προεγγραφή για την εκδήλωση του ΠΣΑΣ και του ΕΕΑ άνοιξε – Κλείστε θέση μέχρι τις 14/11

Νέες τάσεις, κανονιστικές υποχρεώσεις αλλά και ιστορίες έμπνευσης, στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα 20/11 στο Μουσείο «Η Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Commercial Value: Προσωρινές διανομές στους δικαιούχους ασφαλίσματος κατά ζημιών

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται να προσκομιστούν νέα δικαιολογητικά έως 12.12.2025

The Fair Five: Η Eurolife FFH μεταμορφώνει τη διαδικασία των αποζημιώσεων οχήματος με ΤΝ

Το προηγμένο σύστημα σημαίνει «λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερο χρόνο για ουσιαστική, ανθρώπινη εξυπηρέτηση»

Η Μαρία Δημητριάδη-Βιλτανιώτη αποχαιρετά τον ΣΠΑΤΕ μετά από 12 χρόνια αφοσίωσης στη διαμεσολάβηση

Η κ. Δημητριάδη αφήνει πίσω της ένα ισχυρό και δυναμικό συλλογικό όργανο, έτοιμο να συνεχίσει τις προσπάθειες πάνω στις βάσεις που εκείνη δημιούργησε

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Μ. Παπαζαρκάδα: «Θέλουμε να είμαστε ο πρώτος συνεργάτης που σκέφτεται κάθε επιχειρηματίας όταν χρειάζεται ασφάλεια και αξιοπιστία» 

Η Country Manager της Coface στην Ελλάδα μιλά στο Insurance World και στον Λάμπρο Ρόδη για τη φιλοσοφία, τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας

EIOPA: Νέο εργαλείο εκτίμησης κινδύνου φυσικών καταστροφών για ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων

Η ανάπτυξη μιας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας ενημέρωσης θεωρείται κρίσιμο βήμα προς τη βελτίωση της κλιματικής ανθεκτικότητας

ΥΕΚΑ: Σύσταση για τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας

Τα μέτρα που οφείλουν να λαμβάνουν οι εργοδότες για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΣΠΑΤΕ – Επικεφαλής ο Γ. Χατζηγεωργάκης

Πρόεδρος για τη θητεία διοίκησης 2025-2027 αναλαμβάνει ο πλειοψηφών σύμβουλος Γεώργιος Χατζηγεωργάκης – Νέες παρουσίες στο ΔΣ

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου