Η επιστροφή από το καλοκαίρι έχει έναν γνώριμο ρυθμό: δουλειά, σχολεία, μετακινήσεις, υποχρεώσεις, λογαριασμοί. Η καθημερινότητα επανέρχεται και μαζί της επιστρέφει η ανάγκη να οργανώσουμε ξανά όσα αφήσαμε για λίγο στην άκρη.
Σε αυτή τη συγκυρία, η ασφάλιση αποκτά έναν ρόλο που ξεπερνά την έννοια της αποζημίωσης. Είναι μέρος της προσωπικής και οικογενειακής οργάνωσης, ένα εργαλείο πρόληψης και διαχείρισης του απρόβλεπτου.
Το μήνυμα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής για «λιγότερο άγχος και περισσότερη σιγουριά» έρχεται να ακουμπήσει ακριβώς σε αυτή την ανάγκη. Γιατί η ασφάλιση δεν είναι κάτι που θυμόμαστε όταν συμβεί το απρόοπτο. Είναι η επιλογή που κάνουμε πριν από αυτό, όταν όλα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά.
Η νέα ασφαλιστική περίοδος, λοιπόν, δεν αφορά μόνο την ανανέωση συμβολαίων ή τον έλεγχο των καλύψεων. Είναι μια καλή αφορμή για να δούμε συνολικά αν η ασφαλιστική μας προστασία ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες μας σήμερα.













