Η πρόσφατη τιμητική βράβευσή του από την Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να αναγνωρίσει μια πορεία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, μέσα στην οποία ο ρόλος του δεν περιορίστηκε στην παραγωγή ασφαλιστικών εργασιών. Για τον Κουφογεώργο, η διαμεσολάβηση ήταν και παραμένει πρωτίστως υπόθεση ανθρώπων.
Ως Αποκλειστικός Συνεργάτης Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής, έχει παρακολουθήσει από κοντά τη μετάβαση της ασφαλιστικής αγοράς από ένα διαφορετικό επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον στη σημερινή εποχή, όπου η διαμεσολάβηση καλείται να λειτουργεί με περισσότερη γνώση, εξειδίκευση, τεχνολογία και προσαρμοστικότητα.
Μέσα σε αυτή τη διαδρομή, ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η συμβολή του στην εξέλιξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Η εμπειρία, για τον ίδιο, δεν έχει αξία όταν παραμένει προσωπικό κεφάλαιο. Αποκτά ουσία όταν μεταφέρεται στους νεότερους, όταν γίνεται εργαλείο εξέλιξης και όταν δημιουργεί καλύτερους επαγγελματίες.
Η φράση του «Τώρα αρχίζουν όλα» αποκτά, υπό αυτό το πρίσμα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι η αντίληψη ενός επαγγελματία που, έπειτα από 38 χρόνια, εξακολουθεί να βλέπει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ως έναν χώρο με προοπτική και νέες δυνατότητες.
Η Εθνική Ασφαλιστική, με ιστορία 135 ετών, αποτελεί το επαγγελματικό περιβάλλον μέσα στο οποίο εξελίχθηκε μεγάλο μέρος αυτής της διαδρομής. Η βράβευση, επομένως, δεν αφορά μόνο την πολυετή συνεργασία. Αφορά τη σχέση μιας ασφαλιστικής εταιρείας με έναν άνθρωπο της διαμεσολάβησης που παρέμεινε ενεργός, δημιουργικός και παρών σε διαφορετικές εποχές της αγοράς.
Σωτήρη να είσαι πάντα καλά!













