back to top
15.1 C
Athens
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο κύκλος των MDRT Power Talks

Με το 8ο και τελευταίο MDRT Power Talk πριν το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος κύκλος διαδικτυακών εκπαιδευτικών συναντήσεων που διοργάνωσε η Επιτροπή Επικοινωνίας της MDRT Hellas, φέρνοντας στα μέλη της κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο και προσφέροντας πρόσβαση σε διεθνή γνώση και βέλτιστες πρακτικές.

- Advertisement -

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η τελευταία συνάντηση σημείωσε τη μεγαλύτερη συμμετοχή της σειράς, ξεπερνώντας τους 65 επαγγελματίες, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχουν αποκτήσει πλέον τα MDRT Power Talks ως μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες της ελληνικής MDRT κοινότητας.

Screenshot

Καλεσμένος ήταν ο Remigiusz Stanisławek, 9 φορές MDRT Top of the Table, δημιουργός των Insurance Authority Model™ και Digital Advisor Model™, διεθνής εκπαιδευτής και ένας από τους κορυφαίους ομιλητές του MDRT παγκοσμίως. Με τέσσερις εμφανίσεις στις σκηνές του MDRT, σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του Financial Planning στην Ευρώπη και ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πλαισίου για τα Pan-European Personal Pension Products (PEPP), συγκαταλέγεται στις προσωπικότητες που διαμορφώνουν τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου.

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν ξανά, αυτή τη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, ως έναν από τους κεντρικούς διεθνείς ομιλητές του MDRT Day by MCC Hellas, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς συναντήσεων, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κορυφαίες προσωπικότητες του MDRT, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές συναντήσεις, οι οποίες υποστηρίχθηκαν με ζωντανή μετάφραση στα ελληνικά, εξασφαλίζοντας ισότιμη πρόσβαση στη γνώση για όλους.

 

 

Με την ολοκλήρωση αυτού του επιτυχημένου κύκλου, η Επιτροπή Επικοινωνίας της MDRT Hellas στρέφει πλέον όλη της την προσοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς, το MDRT Day by MCC Hellas, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2026, στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία. Μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να φέρει έναν νέο αέρα εκπαίδευσης, έμπνευσης και δικτύωσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, μέσα από ένα πρόγραμμα διεθνών ομιλητών και μοναδικών εμπειριών για τους συμμετέχοντες.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν τη Δευτέρα 6 Ιουλίου αποκλειστικά για τα μέλη του MDRT, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς που επιθυμούν να ζήσουν μια εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα.

Η MDRT Hellas τονίζει ότι συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην ποιοτική εκπαίδευση, τη διεθνή εξωστρέφεια και τη δημιουργία μιας ισχυρής κοινότητας επαγγελματιών, αποδεικνύοντας ότι «όταν η γνώση μοιράζεται, η επιτυχία πολλαπλασιάζεται» – ή αλλιώς: #TogetherWeGoFurther.

Σχετικές δημοσιεύσεις

MDRT Day by MCC Hellas 2026: Ένα σύγχρονο συνέδριο με επίκεντρο τη γνώση και τους ανθρώπους

Με μεγάλη συμμετοχή, πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σύγχρονη προσέγγιση στην επικοινωνία και την επαγγελματική δικτύωση, το MDRT Day by MCC Hellas 2026 ανέδειξε τις δυνατότητες

Η Αρχαία Ολυμπία υποδέχεται το MDRT Day by MCC Hellas 2026

Από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, η ασφαλιστική και χρηματοοικονομική διαμεσολάβηση έδωσε ραντεβού στο Aldemar Olympian Village

Η αξία δεν είναι στη διάκριση, αλλά στη διάρκεια

Στην ασφαλιστική αγορά, οι διακρίσεις έχουν αξία. Όταν όμως μια διάκριση επαναλαμβάνεται για 27 συνεχόμενα χρόνια, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται

Στο βήμα του MDRT DAY 2026 η Μαρία Σεβαστάκη – Η ηγεσία στο επίκεντρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Aldemar Olympian Village

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Bancassurance: Το 2026 χρονιά-ορόσημο για τη διαμόρφωση του νέου χάρτη στην Ελλάδα

Από την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Πειραιώς έως τις συμφωνίες Eurobank–Eurolife FFH και Εθνικής Τράπεζας–Allianz

Εθελοντική δράση με επίκεντρο τη φροντίδα των αλόγων στον Υμηττό για 65 εργαζομένους της AIG και μέλη των οικογενειών τους

Μια εθελοντική πρωτοβουλία με επίκεντρο τη φροντίδα των ζώων και την υποστήριξη του έργου των ανθρώπων που τα φροντίζουν υλοποίησαν

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Interamerican

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας, η Interamerican περνά στη νέα εποχή της διαφημιστικής της επικοινωνίας

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Bancassurance: Το 2026 χρονιά-ορόσημο για τη διαμόρφωση του νέου χάρτη στην Ελλάδα

Από την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Πειραιώς έως τις συμφωνίες Eurobank–Eurolife FFH και Εθνικής Τράπεζας–Allianz

Εθελοντική δράση με επίκεντρο τη φροντίδα των αλόγων στον Υμηττό για 65 εργαζομένους της AIG και μέλη των οικογενειών τους

Μια εθελοντική πρωτοβουλία με επίκεντρο τη φροντίδα των ζώων και την υποστήριξη του έργου των ανθρώπων που τα φροντίζουν υλοποίησαν

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί στην ασφαλιστική τους κάλυψη

Νέες απαιτήσεις για την ασφαλιστική προστασία δημιουργεί η αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με τη φόρτιση, τον εξοπλισμό

Allianz: Έμφαση στην ασφάλεια σε κάθε διαδρομή

Στην αξία της ασφάλισης αυτοκινήτου ως μέσου προστασίας απέναντι στα απρόοπτα εστιάζει η Allianz Greece, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Έκπτωση 20% στην ασφάλιση εξοχικής κατοικίας

Έκπτωση 20% στην ασφάλιση εξοχικής κατοικίας προσφέρει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική σε όσους ασφαλίζουν στην εταιρεία την κύρια κατοικία τους.