Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), για ακόμα μια χρονιά, στηρίζει ενεργά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές προσφέροντας δωρεάν προγράμματα επαναπιστοποιήσεων. Η πρωτοβουλία αυτή, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες, στοχεύει να βοηθήσει τους επαγγελματίες που για οποιοδήποτε λόγο δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες από τον νόμο ώρες εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που έχει διαμορφωθεί για το σκοπό αυτό. Η εταιρεία Eurolife FFH προσφέρει εθελοντικά τη συνδρομή της για την κάλυψη των 15 ωρών εκπαίδευσης που προβλέπονται για το 2025, αναλογικά για τους τομείς Α και Β.
Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση πιστοποιητικού επαναπιστοποίησης για το ίδιο σεμινάριο που έχει ήδη ολοκληρωθεί από τον επαγγελματία δύο φορές μέσα στο ίδιο έτος.
Η πρωτοβουλία αποτελεί πάγια πρακτική του ΕΕΑ, υποστηρίζοντας ενεργά τον κλάδο και διευκολύνοντας τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην τήρηση του νομικού πλαισίου.
Δήλωση συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στη σχετική ιστοσελίδα.













