back to top
18.7 C
Athens
Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025

Η Syndea με «Synθεση επιτυχίας και υπεροχής» στη Βιέννη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τον εύγλωττο τίτλο «Synθεση επιτυχίας και υπεροχής» πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Βιέννη το 28ο Συνέδριο Πωλήσεων της Syndea και οι βραβεύσεις των συνεργατών της.

Συνέδριο Syndea, Βιέννη 2025
Ο Enrico San Pietro, Insurance General Manager Unipol Assicurazioni, ο Δημήτρης Ζορμπάς, CEO και Γενικός Διευθυντής Syndea, ο Πρόεδρος ΔΣ Syndea Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξανδρος Κοντός, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ Syndea

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Syndea επέλεξε να γιορτάσει τις επιτυχίες των συνεργατών της στο ξενοδοχείο SO VIENNA στην καρδιά της πόλης των μεγάλων συνθετών και ευρωπαϊκής πρωτεύουσας της μουσικής, στέλνοντας μήνυμα υπεροχής και αριστείας.

- Advertisement -

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε με ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Καραμανλής θέτοντας το πλαίσιο και το όραμα για την πορεία της εταιρείας. Τόνισε πως το σύγχρονο ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον -από τις φυσικές καταστροφές και τις πολεμικές συγκρούσεις, έως την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης- καθιστά πιο αναγκαία από ποτέ την προστασία ανθρώπων, οικογενειών και επιχειρήσεων.

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η κοινωνία στρέφεται σε εμάς για σιγουριά και ευημερία», υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας την εποχή ταυτόχρονα «γεμάτη προκλήσεις, αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες».

- Advertisement -

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και τοποθετήσεις από εξέχοντες καλεσμένους και στελέχη της εταιρείας και της ασφαλιστικής αγοράς:

Ο Enrico San Pietro, Insurance General Manager της Unipol Assicurazioni, εξήρε στην ομιλία του τη σημασία της φετινής συνάντησης, που αποτέλεσε ευκαιρία γιορτής αλλά και κοινής πορείας προς το μέλλον. Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και αβεβαιότητες, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ρόλος της ασφάλισης γίνεται πιο ουσιαστικός από ποτέ: να προστατεύει, να καινοτομεί και να στηρίζει την κοινωνία. Με αποφασιστικότητα και όραμα, η Syndea είναι έτοιμη να ηγηθεί των αλλαγών και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που ανοίγονται.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια ο Δημήτρης Ζορμπάς, CEO και Γενικός Διευθυντής της Syndea, σκιαγραφώντας τις κατευθύνσεις της εταιρείας, η Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), που έδωσε την εικόνα της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς, και η Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ, η οποία ανέλυσε τι επιβάλλει ο νόμος της υποχρεωτικής ασφάλισης των επιχειρήσεων και των αυτοκινήτων έναντι φυσικών καταστροφών.

Το πρώτο μέρος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Το δεύτερο μέρος του Συνεδρίου συνεχίστηκε με την παρουσίαση του Στάθη Γκόργκα, Εμπορικού Διευθυντή Syndea, που αναφέρθηκε στις επιτυχίες της εταιρείας για τα έτη 2024 και 2025, και στο τι πρόκειται να έρθει, και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις περισσότερων από 30 συνεργατών.

Συνέδριο Syndea, Βιέννη 2025
Οι βραβευθέντες, με στελέχη της εταιρείας

Τον συντονισμό του προγράμματος και της ροής του Συνεδρίου ανέλαβε η Νατάσσα Σιαμπάνη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Syndea.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που ανέδειξε την ιστορία και τη γοητεία της Αυστρίας:
• Εκδρομή στην κοιλάδα του Βαχάου, με τους μαγευτικούς αμπελώνες.
• Επίσκεψη στο επιβλητικό μοναστήρι του Μελκ και στο παραμυθένιο Ντίρνσταϊν.
• Κρουαζιέρα στον Δούναβη, με θέα τοπία που μοιάζουν βγαλμένα από καρτ ποστάλ.
• Στάση στον πύργο του Λίχτενσταϊν, στα δάση του Μάγιερλινγκ και στο ιστορικό μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

Η κορύφωση ήρθε με το επίσημο gala, που φιλοξενήθηκε στην εντυπωσιακή αίθουσα του Δημαρχείου της Βιέννης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό κονσέρτο αφιερωμένο στον Γιόχαν Στράους, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από τη γέννησή του, με τη μαγεία της μουσικής να πλαισιώνεται από δύο ζευγάρια χορευτών βαλς.

Η εμπειρία στη Βιέννη άφησε σε όλους ανεξίτηλες εντυπώσεις, καταλήγει η εταιρική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι «η Synθεση της προσπάθειας, της συνέπειας και της αριστείας οδηγεί σε νέες κορυφές επιτυχίας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΕΑΕΕ παρουσίασε το νέο της website – Ένα ψηφιακό εργαλείο για τον κλάδο και το κοινό

Με τον ανασχεδιασμένο ιστότοπο η ΕΑΕΕ επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό και ενισχύει τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στην καθημερινότητα

Το «ευχαριστώ» που επισφράγισε το 12ο Συνέδριο της GAMA Global Hellas-Cyprus και της ΕΣΑΠΕ

Η ημέρα, γεμάτη συζητήσεις, ομιλίες, βραβεύσεις και συγκινητικές στιγμές, έκλεισε με έναν τόνο ευγνωμοσύνης

Το μέλλον της διαμεσολάβησης περνά από την ΕΣΑΠΕ

Τι σηματοδοτεί η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της GAMA Global Hellas-Cyprus

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της GAMA Global Hellas-Cyprus: Ο Γ. Ιορδανίδης παρέδωσε στον Κ. Ρούσση – Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο στο...

Η μεγάλη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση απέδειξαν ότι το συνέδριο αποτελεί πλέον σταθερό θεσμό για την ασφαλιστική αγορά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στ. Αστερίου, Karavias: 4 νέες τάσεις στις πιστώσεις και εγγυήσεις

Παρά την αύξηση που παρατηρείται στους δύο κλάδους, τα μεγέθη δεν θεωρούνται ικανοποιητικά για τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς

Η Eurolife FFH στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 3ο Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Η εταιρεία προσκάλεσε τα παιδιά να λάβουν μέρος στο εργαστήριο μεταξοτυπίας και να δημιουργήσουν με θέμα: «Αξία έχει… να προστατεύουμε όσα αγαπάμε!»

Η ΟΑΣΕ ζητά άμεση διασφάλιση των ανθρωπιστικών αποστολών στη Γάζα

Η Ομοσπονδία εκφράζει βαθύτατη ανησυχία για τη συνεχιζόμενη τραγωδία στη Γάζα και καταδικάζει την ισραηλινή επίθεση κατά του Global Sumud Flotilla

Το «ευχαριστώ» που επισφράγισε το 12ο Συνέδριο της GAMA Global Hellas-Cyprus και της ΕΣΑΠΕ

Η ημέρα, γεμάτη συζητήσεις, ομιλίες, βραβεύσεις και συγκινητικές στιγμές, έκλεισε με έναν τόνο ευγνωμοσύνης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΤτΕ: Νέα μέτρα κατά της Dallbogg από τη βουλγαρική εποπτική αρχή

Τα μέτρα φορούν απαγόρευση έκδοσης / ανανέωσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων, για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους

Mind The Hack: Άντλησε 2,8 εκατ. ευρώ με στρατηγικό επενδυτή τον όμιλο Deep Capital

Η επένδυση αναμένεται να επιταχύνει τη μετατροπή της κυβερνοασφάλειας σε συνεχή, αυτοματοποιημένη και AI-powered υπηρεσία

Διπλάσιος κίνδυνος για long COVID σε παιδιά μετά από δεύτερη λοίμωξη: Τι δείχνει η νέα μελέτη του NIH

Τα αποτελέσματα της μελέτης έρχονται σε αντίθεση με την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι η COVID-19 είναι «ήπια» στα παιδιά

Διαφωνίες της ΕΕΠΕ στο νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία: Ζητήματα αμοιβών, συνταγογράφησης και ευθύνης

Η Ένωση μεταξύ άλλων ζητά η αμοιβή παθολόγου να μην ενσωματώνεται στις συμβάσεις ΕΟΠΥΥ, αλλά να καθορίζεται όπως στις συμφωνίες με ασφαλιστικές

Στ. Αστερίου, Karavias: 4 νέες τάσεις στις πιστώσεις και εγγυήσεις

Παρά την αύξηση που παρατηρείται στους δύο κλάδους, τα μεγέθη δεν θεωρούνται ικανοποιητικά για τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς