back to top
32.5 C
Athens
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026

ΣΥΑΕ και Εκπαιδευτικός Όμιλος COORDINATORS προσφέρουν υποτροφίες σπουδών στα μέλη τους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΥΑΕ) ανακοίνωσε σημαντική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Όμιλο «COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ», με στόχο την ενίσχυση του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, εξασφαλίστηκε για τα μέλη του ΣΥΑΕ και τα μέλη των Συλλόγων της ΟΑΣΕ ένα έτος δωρεάν δίδακτρα στο μοναδικό Διετές Αναγνωρισμένο Κρατικά Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών με τίτλο: «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών», το οποίο υλοποιείται από τη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Ασφαλιστικών Εργασιών Ι. ΣΑΕΚ COORDINATORS, πιστοποιημένη με όλα τα ISO και με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταβάλουν μόνο τα δίδακτρα του πρώτου έτους, τα οποία ανέρχονται στα 1.950 € για τα μέλη (με δυνατότητα δόσεων έως 2.100 €), ενώ ο δεύτερος χρόνος είναι δωρεάν. Για τα μη μέλη, το συνολικό κόστος των δύο ετών φτάνει τα 4.800 €.

Το πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα:

- Advertisement -
  • Δυνατότητα κατάταξης σε τμήματα ΑΕΙ για αποφοίτους, μέσω κατατακτήριων εξετάσεων τριών μαθημάτων.
  • Αναβολή στρατού για τους υπόχρεους στράτευσης.
  • Δικαίωμα αύξησης μισθού κατά 8%-10% σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση, με την απόκτηση της Βεβαίωσης Επιτυχούς Ολοκλήρωσης Προγράμματος (ΒΕΚ).

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα αφορά τα μέλη του ΣΥΑΕ, των συλλόγων της ΟΑΣΕ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Παράλληλα, τα μέλη του ΣΥΑΕ επωφελούνται 50% έκπτωση σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του Ομίλου COORDINATORS.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2025, μέσω email στο iekcoordinators@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 210-5734000. Μετά την ημερομηνία αυτή, οι υποτροφίες θα διατίθενται μόνο βάσει διαθεσιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τα δίδακτρα και τα προνόμια των αποφοίτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.ptyxio.gr και www.iekcoordinators.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αυστηρή τήρηση του νόμιμου ωραρίου και της ΣΣΕ, καθώς και διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων απαιτεί ο ΣΥΑΕ

Τόσο ο Σύλλογος όσο και η ΟΑΣΕ τονίζουν ότι δεν επιτρέψουν καμία καταχρηστική συμπεριφορά και παρανομία

Η ΕΑΕΕ στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων μέσα από υποτροφίες του ΟΠΑ

Στρατηγικό ρόλο αποδίδει η Ένωση στη σύνδεση της στατιστικής επιστήμης με τον ασφαλιστικό κλάδο

Τρία καυτά νέα της αγοράς… συγκρούσεις συμφερόντων στους μεσίτες

Είναι τρία νέα που δεν έχουν ειπωθεί, αλλά στο εσωτερικό της ασφαλιστικής αγοράς είτε σιγοψήνονται είτε βράζουν σε υψηλή θερμοκρασία.

Live A Legacy: Η πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN για τη γυναικεία ενδυνάμωση επιστρέφει

Το Σάββατο 23/5 στο Ωδείο Αθηνών, αναδεικνύοντας τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο επαγγελματικό τοπίο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market