back to top
18.4 C
Athens
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026

Συνεργασία ΣΥΑΕ με τον Εκπαιδευτικό-Συμβουλευτικό Όμιλο COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών υπαλλήλων και σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Όμιλο COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ εξασφάλισε τόσο για τα μέλη του όσο και για τα μέλη των Συλλόγων της ΟΑΣΕ έναν χρόνο δωρεάν δίδακτρα στο πρόγραμμα «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών» του Υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το μοναδικό διετές πρόγραμμα ανώτερων ασφαλιστικών σπουδών με κρατική ευρωπαϊκή-διεθνή αναγνώριση, που υλοποιείται από τη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Ασφαλιστικών Εργασιών Ι. ΣΑΕΚ COORDINATORS (πιστοποιημένη πλήρως με ISO).

- Advertisement -

Η συμφωνία προβλέπει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν μόνο τα δίδακτρα του πρώτου χρόνου (για τα μέλη του ΣΥΑΕ 1.950 € ή με δόσεις 2.400 €), ενώ ο δεύτερος χρόνος είναι δωρεάν. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το συνολικό κόστος των 2 ετών του προγράμματος είναι 4.800 € για τα μη μέλη.

Επιπλέον, οι απόφοιτοι δύνανται, με ήδη προκαθορισμένες προϋποθέσεις να κατατάσσονται σε τμήματα ΑΕΙ (δηλαδή από 5 σε 6 βάσει του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων με κατατακτήριες 3 μαθημάτων), ενώ παρέχεται και αναβολή στρατού για τους υπόχρεους στράτευσης).

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί πως το 12% των εισακτέων στα Ιδρύματα ΑΕΙ προβλέπεται να προέρχεται από κατατακτήριες των αποφοίτων ΣΑΕΚ και κατ’ επέκταση οι απόφοιτοι όλων των προγραμμάτων των Ανώτερων Σχολών COORDINATORS αποκτούν το δικαίωμα αυτό.

Επιπλέον, οι απόφοιτοι μόνο με τη βεβαίωση της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος (ΒΕΚ) βάσει της ισχύουσας Συλλογικής Σύμβασης δύνανται να αυξήσουν το μισθό τους σε ποσοστό 8% (ή 10% με πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ). 

Η συμμετοχή αφορά τα μέλη του ΣΥΑΕ, των Συλλόγων της ΟΑΣΕ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Επιπλέον, ο ΣΥΑΕ εξασφάλισε  50% έκπτωση στα υπόλοιπα προγράμματα του Ομίλου Coordinators.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 2/10/2026 στο email: iekcoordinators@gmail.com, όπως επίσης τηλεφωνικά στο 2105734000, και οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο mail τους τα δικαιολογητικά εγγραφής.

Σημειώνεται ότι από τις 2/10/2025 και έπειτα, θα διατεθούν υποτροφίες μόνο βάσει διαθεσιμότητας.

Στις ιστοσελίδες www.ptyxio.gr και www.iekcoordinators.gr μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα προγράμματα, τα δίδακτρα, καθώς και τα προνόμια των κατόχων τίτλων σπουδών του φορέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο ΣΥΑΕ αναλύει τα “σημεία” για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Η εφαρμογή της Κλαδικής ΣΣΕ δεν μπορεί να γίνεται αποσπασματικά, ούτε με ερμηνείες που οδηγούν σε απώλεια δικαιωμάτων των εργαζομένων

Αυστηρή τήρηση του νόμιμου ωραρίου και της ΣΣΕ, καθώς και διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων απαιτεί ο ΣΥΑΕ

Τόσο ο Σύλλογος όσο και η ΟΑΣΕ τονίζουν ότι δεν επιτρέψουν καμία καταχρηστική συμπεριφορά και παρανομία

Γιορτή της Μητέρας: Η δύναμη της CYPRIALIFE Ελλάδος στο πλευρό κάθε γυναίκας

Tο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care, σε προνομιακή τιμή, γίνεται το ιδανικό δώρο για αυτή την ημέρα «Προσφοράς, Ασφάλειας και Αγάπης»

Τρία καυτά νέα της αγοράς… συγκρούσεις συμφερόντων στους μεσίτες

Είναι τρία νέα που δεν έχουν ειπωθεί, αλλά στο εσωτερικό της ασφαλιστικής αγοράς είτε σιγοψήνονται είτε βράζουν σε υψηλή θερμοκρασία.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Υπόθεση Ασπίς Πρόνοια: Πρωτοβουλία του ΕΕΑ για κοινή δράση φορέων με στόχο την αποκατάσταση ζημιωθέντων μετά από 17 χρόνια

Ενώνοντας δυνάμεις με την ΕΑΔΕ, την ΠΟΑΔ αλλά και τον Σύλλογο Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια αποφασίσθηκε να υπάρξει κοινή δράση με στόχο να βρεθεί λύση

Η ΕΑΕΕ παρουσίασε την ετήσια έρευνα για την Ασφάλιση Γενικής Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης το 2025

Η εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς και οι τάσεις στους κλάδους της Γενικής Αστικής Ευθύνης και των Επαγγελματικών Ευθυνών

Η ΕΑΕΕ διοργανώνει εκδήλωση για τον κυβερνοασφαλιστικό κίνδυνο στις 19 Νοεμβρίου

Εκδήλωση με θέμα «Cyber Insurance: A Changing Risk. A Changing Market.» διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος και Πανεπιστήμιο Πειραιώς ενισχύουν την αναλογιστική εκπαίδευση

Ένα ακόμη βήμα για τη σύνδεση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με την επαγγελματική πιστοποίηση των αναλογιστών κάνει η Ένωση Αναλογιστών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

AIG: Ο κυβερνοκίνδυνος εξελίσσεται σε επιχειρηματική απειλή για τις επιχειρήσεις

Ο κυβερνοκίνδυνος δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικά ζήτημα πληροφορικής, αλλά έναν επιχειρηματικό κίνδυνο που επηρεάζει

Ατλαντική Ένωση: Online επιλογή προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου

Η Ατλαντική Ένωση δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να αναζητήσουν online το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου

H Εθνική Ασφαλιστική υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη 

Μια διαφορετική εμπειρία για τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής

Υπόθεση Ασπίς Πρόνοια: Πρωτοβουλία του ΕΕΑ για κοινή δράση φορέων με στόχο την αποκατάσταση ζημιωθέντων μετά από 17 χρόνια

Ενώνοντας δυνάμεις με την ΕΑΔΕ, την ΠΟΑΔ αλλά και τον Σύλλογο Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια αποφασίσθηκε να υπάρξει κοινή δράση με στόχο να βρεθεί λύση

Executive Cyber Protection & Management Liability: Η Διπλή Ασπίδα της Διοίκησης υπό την Οδηγία NIS2

Στο σύγχρονο ψηφιακό οικοσύστημα, οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν μετατοπιστεί από το πεδίο των τεχνικών δυσλειτουργιών του τμήματος πληροφορικής