27.4 C
Athens
Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2025

Η. Τσολάκης: 368 δράσεις σε 6 χρόνια αποδεικνύουν ότι η παρουσία της ΠΟΑΔ είναι απαραίτητη

Σε δήλωση ενόψει των εκλογοαπολογιστικών εργασιών και της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) προέβη ο πρόεδρός της Ηλίας Τσολάκης.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

- Advertisement -

Η ΠΟΑΔ όπως κάθε συνδικαλιστικό θεσμικό όργανο εκπροσώπησης επαγγελματικών ομάδων βάσει του καταστατικού της διενεργεί εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες συγκαλώντας την Γενική της Συνέλευση, καλώντας τους εκλεγμένους εκπροσώπους της πανελλαδικά και ανάλογα με την δυναμική του κάθε πρωτοβάθμιου οργάνου της οι εκλέκτορες συνεδριάζουν για την εκλογή της επόμενης διοίκησης της.

Η ΠΟΑΔ ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που υφίστανται βάσει του Νόμου περί συνδικαλιστικών οργάνων αποτελεί και το μοναδικό πανελλαδικά δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

- Advertisement -

Εγγράφει μικτά συλλογικά πρωτοβάθμια όργανα, Συλλόγους και Σωματεία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πανελλαδικά με μέλη τους Ασφαλιστικούς Πράκτορες ,Μεσίτες Ασφαλίσεων και Συντονιστές Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Οδηγός μας εδώ και σαράντα χρόνια είναι η αγαστή συνεργασία με τα Μέλη μας και οποιαδήποτε αιτήματα εγγραφής φυσικών προσώπων Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών έρχονται στην ΠΟΑΔ κατευθύνονται προς το τοπικό Σωματείο ή Σύλλογο που ανήκει ο συνάδελφος μας.

Σκοπός της ΠΟΑΔ με τις δράσεις της είναι η ενδυνάμωση των τοπικών σωματείων πανελλαδικά με την εγγραφή νέων μελών και την υγιή πορεία τους στο μέλλον.

Η ενσυναίσθηση της ευθύνης που φέρουμε προς τα Μέλη – Σωματεία, μας δεσμεύει να εργαζόμαστε καθημερινά προς όφελος τους.

Δράττοντας της ευκαιρίας τονίζουμε ότι η ΠΟΑΔ ποτέ δεν υποβάθμισε τον ρόλο κανενός οργάνου εκπροσώπησης επαγγελματικής «συνδικαλιστικής» ομάδας της αυτής δραστηριότητας και ποτέ δεν συνέβαλε διχαστικά ώστε ο επαγγελματικός μας χώρος να υποβληθεί σε περιττά σχόλια και αντεγκλήσεις. Αναγνωρίζουμε οποιονδήποτε συμβάλλει στην άνοδο του κύρους του επαγγέλματος μας, ο κατακερματισμός του δεν ωφελεί κανέναν.

Η ομάδα διοίκησης της ΠΟΑΔ καθημερινά ενημερώνεται και ακολουθεί με σύνεση και λογική όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να μην βρεθεί ποτέ απολογούμενη για δράσεις και δηλώσεις που δεν πληρούν τα κεκτημένα μας δικαιώματα αλλά και απο το καταστατικό μας δεσμευτικούς κανόνες λειτουργίας. Η ομαδική συνεργασία των Μελών του ΔΣ, η πλειοψηφική απόφαση όλων των πεπραγμένων μας και η παραδοχή των Μελών μας για το αποτέλεσμα των πράξεων του είναι η ικανοποίηση που λαμβάνουμε καθημερινά.

Οδηγούμε ένα άρμα το οποίο απο την δημιουργία του προσφέρει υπηρεσίες και θα συνεχίσει να προσφέρει όσο υπάρχει η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Ελλάδα.

Κληρονομώντας την εμπειρία δεκάδων προγενέστερων άξιων ανθρώπων που υπηρέτησαν την ΠΟΑΔ δεσμευτήκαμε να υλοποιήσουμε την μετάβαση της σε καλύτερες ημέρες για όλους.

368 δράσεις προς όφελος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης τα τελευταία ΕΞΙ χρόνια αποδεικνύουν την απαραίτητη παρουσία της ΠΟΑΔ στα δρώμενα της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Οι εκλογοαπολογιστικές εργασίες και η Γενική μας Συνέλευση θα ακολουθήσουν την ίδια λογική που εδώ και έξι χρόνια ακολουθούμε ανελλειπώς, θα βρισκόμαστε κάθε φορά κοντά σε ένα απο τα Σωματεία μας Μέλη αναπτύσσοντας τους δεσμούς που μας κρατάνε γερά ενωμένους.

Η νέα μας θέση για την επόμενη τριετία είναι μια

Π – ροσθέτουμε Υπεραξία

Ο – ριοθετούμε Κανόνες

Α – ποφασίζουμε Συλλογικά

Δ – εκδικούμε Κλαδικά

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ασφαλιστική αγορά περιμένει αποφάσεις στη ΔΕΘ – Τι επισημαίνει ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

Χιλιάδες ανενεργά ή ακυρωμένα ασφαλιστήρια στερούν την αναγκαία προστασία από τους πολίτες, ενώ αυξημένες τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν τους διαμεσολαβητές

Με πρόεδρο τον Νικόλαο Μακρόπουλο, η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανοίγει νέα σελίδα

Η προσέγγιση του νέου Προέδρου της Εταιρείας, κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, ανέδειξε τον στρατηγικό χαρακτήρα των πρόσφατων εξαγορών - Η σύνθεση του νέου ΔΣ

Νέοι ορίζοντες από σήμερα για την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Τα αποτελέσματα και οι επόμενοι στόχοι που ανακοινώθηκαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΥΡΩΠΗ Holdings

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση με πλήρη θεματολογία

Μετά από μια χρονιά σημαντικών επιδόσεων, η ΕΥΡΩΠΗ Holdings προχωρά στη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 27 Αυγούστου 2025

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Κεφαλογιάννης: Συνεχής η μάχη με την κλιματική κρίση, τα στελέχη της Πυροσβεστικής υπερβαίνουν εαυτόν

Ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα ενίσχυσης των πυροσβεστών και στη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης

Νέες υπηρεσίες για άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας διαθέσιμες μέσω ΚΕΠ

Η δυνατότητα πρόσβασης σε 6 νέες υπηρεσίες μέσω ΚΕΠ διευρύνει σημαντικά την καθολικότητα της εξυπηρέτησης

Ο ΣΕΜΑ συμμετέχει στη ΔΕΘ – Παρουσία και εξωστρέφεια στη Βόρεια Ελλάδα

Κ. Αλφιέρης: «Επιβεβαιώνουμε τον ρόλο μας ως ουσιαστικού συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην αγορά και την κοινωνία»

Την ανησυχητική κλιμάκωση των επιθέσεων ransomware στην Ευρώπη καταγράφει νέα έρευνα

Οι κυβερνοεγκληματίες εστιάζουν σταθερά την προσοχή τους σε οργανισμούς όπου η διακοπή λειτουργίας κοστίζει ακριβά και η αποκατάσταση είναι δύσκολη

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Επέκταση του Προγράμματος Πρόληψης για τον Καρκίνο Τραχήλου της Μήτρας

Η εξέταση HPV DNA εντάσσεται στα Βιοπαθολογικά Εργαστήρια με αμοιβή 25 ευρώ για τη λήψη δείγματος

Γ. Κεφαλογιάννης: Συνεχής η μάχη με την κλιματική κρίση, τα στελέχη της Πυροσβεστικής υπερβαίνουν εαυτόν

Ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα ενίσχυσης των πυροσβεστών και στη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης

Alzheimer Festival 2025: Διήμερο ευαισθητοποίησης και επιστημονικής ενημέρωσης στο ΚΠΙΣΝ

Η φετινή διοργάνωση αποσκοπεί σε ένα καλύτερο μέλλον για ασθενείς και φροντιστές, μέσω πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης, νέων αιτιολογικών θεραπειών και AI

Νέες υπηρεσίες για άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας διαθέσιμες μέσω ΚΕΠ

Η δυνατότητα πρόσβασης σε 6 νέες υπηρεσίες μέσω ΚΕΠ διευρύνει σημαντικά την καθολικότητα της εξυπηρέτησης

Ο ΣΕΜΑ συμμετέχει στη ΔΕΘ – Παρουσία και εξωστρέφεια στη Βόρεια Ελλάδα

Κ. Αλφιέρης: «Επιβεβαιώνουμε τον ρόλο μας ως ουσιαστικού συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην αγορά και την κοινωνία»