back to top
22.4 C
Athens
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026

ERGO: Σε Ελσίνκι και Τάλιν το φετινό ταξίδι επιβράβευσης του εταιρικού δικτύου πωλήσεων

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε και φέτος τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν στον ετήσιο Διαγωνισμό Πωλήσεων του 2024, διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό πενθήμερο ταξίδι στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και στη γραφική πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Τάλιν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του ταξιδιού οι διακριθέντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη φινλανδική πρωτεύουσα, να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στα καταπράσινα πάρκα και στις γαλήνιες λίμνες και να δοκιμάσουν τη φινλανδική κουζίνα σε επιλεγμένα εστιατόρια της πόλης. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η μονοήμερη εκδρομή στο Τάλιν, με ξενάγηση στην Παλιά Πόλη και επισκέψεις σε σημαντικά πολιτιστικά αξιοθέατα, που πρόσφεραν νέες εμπειρίες και πλούσια ερεθίσματα στους συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε workshop διάρκειας δύο ωρών με θέμα τη Στελέχωση των γραφείων Πωλήσεων με νέους συνεργάτες. Το workshop ξεκίνησε με ένα δυναμικό video εμπνευσμένο από τον κόσμο της Formula 1, αναδεικνύοντας τη σημασία της ομαδικότητας για την επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων. Στόχος ήταν η κατανόηση της αξίας της συστηματικής προσέγγισης νέων συνεργατών με σύγχρονα χαρακτηριστικά και η ανάγκη ενεργού συμμετοχής όλης της ομάδας στην ομαλή ένταξη των νέων μελών.

Το workshop είχε διαδραστικό και συμμετοχικό χαρακτήρα, με τους συνεργάτες να ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό, ενεργοποιώντας ιδέες, εμπειρίες και δημιουργικές προτάσεις. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες, όπου κάθε ομάδα ανέλαβε να επεξεργαστεί συγκεκριμένο θέμα σχετικά με τη στελέχωση, διαμορφώνοντας και παρουσιάζοντας προτάσεις, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

- Advertisement -

Ο Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, σχολίασε σχετικά: «Η θετική ανταπόκριση και το έντονο ενδιαφέρον των συνεργατών ανέδειξαν το workshop ως μία εξαιρετικά χρήσιμη και συναρπαστική εμπειρία, ικανή να εμπνεύσει πραγματικά τους συνεργάτες. Οι ιδέες τους ενσωματώθηκαν και εμπλουτίστηκαν με τα βασικά σημεία της παρουσίασης της εταιρείας, συμβάλλοντας σε έναν ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο».

Την εμπειρία του ταξιδιού πλαισίωσε το επίσημο Δείπνο – Gala Dinner στο εστιατόριο «Lucy in the Sky», με πανοραμική θέα από το Εθνικό Πάρκο Nuuksio μέχρι το φινλανδικό αρχιπέλαγος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να συζητήσουν με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας που συμμετείχαν στο ταξίδι.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO, ο οποίος αφού συνεχάρη τους συνεργάτες για τις προσπάθειές τους και την επίτευξη των παραγωγικών τους στόχων, τους παρέδωσε αναμνηστικό δίπλωμα ως ένδειξη αναγνώρισης για την επιτυχία τους στον διαγωνισμό πωλήσεων και τη συμμετοχή τους στο ταξίδι επιβράβευσης.

Ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής Ερρίκος Μοάτσος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους διακριθέντες συνεργάτες, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τη δέσμευση, τον επαγγελματισμό και την πίστη τους στο κοινό έργο της εταιρείας. Τόνισε ότι η επιτυχία δεν μετριέται μόνο με αριθμούς, αλλά με την παρουσία και τη συμμετοχή σε κάθε πρόκληση, υπογραμμίζοντας πως το μέλλον της ERGO βασίζεται στην ενίσχυση του εταιρικού της δικτύου και στην εισαγωγή νέων ιδεών.

Όπως επισήμανε: «Η ενίσχυση των ομάδων μας με νέα πρόσωπα έρχεται να προσθέσει αξία. Είναι μια στρατηγική επιλογή που στηρίζεται στην κουλτούρα της συνεργασίας και της συνύπαρξης. Στην απόφαση να επενδύσουμε σε ένα μέλλον όπου η εμπειρία και η ανανέωση πορεύονται μαζί. Μάλιστα, όταν στο πλευρό των έμπειρων συνεργατών προστίθενται νέοι, τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ανταλλαγή γνώσης, εξέλιξη και ουσιαστική ενδυνάμωση των ομάδων. Έτσι χτίζουμε ένα δίκτυο πιο ανθεκτικό, πιο ευέλικτο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αύριο».

Με την επιστροφή στην Αθήνα, καταλήγει η ανακοίνωση, η ERGO δρομολογεί τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών για την περαιτέρω στελέχωση και ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου, αξιοποιώντας τα συμπεράσματα του workshop και ενισχύοντας τις δράσεις mentoring, προσέλκυσης νέων συνεργατών και διαρκούς εκπαίδευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η επόμενη μεγάλη κρίση για τις ΜμΕ μπορεί να έρθει από μια κυβερνοεπίθεση

Ο COO της ERGO International εξηγεί πώς ένα διαχειρίσιμο περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί για μια μικρότερη επιχείρηση σε υπαρξιακή απειλή

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η Κίνα στο επίκεντρο της διεθνούς στρατηγικής της ERGO

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα στη χώρα ο Πρόεδρος ΔΣ της ERGO International και COO του Ομίλου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Χρ. Μεγάλου: Εμπιστοσύνη στη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Τι διεμήνυσε στον Σύλλογο για την πολιτική σταθερότητα

Σε ανοικτή συζήτηση που είχε ο Χρήστος Μεγάλου Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πειραιώς με τον Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής και την Διοίκηση

Νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής – Με το βλέμμα στην καινοτομία και τη συνεργασία

Το νέο τεύχος του εταιρικού περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής κυκλοφόρησε, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις

AIG: Οι φθινοπωρινές καταιγίδες έρχονται – Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Με αφορμή την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου και την πιθανότητα εκδήλωσης έντονων βροχοπτώσεων, η AIG Greece

Το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το Risk Management πλησιάζει

Οι συμμετοχές για το 6ο Greek Risk Management Forum 2026 συνεχίζονται, με την ημερομηνία του συνεδρίου να πλησιάζει.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Χρ. Μεγάλου: Εμπιστοσύνη στη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Τι διεμήνυσε στον Σύλλογο για την πολιτική σταθερότητα

Σε ανοικτή συζήτηση που είχε ο Χρήστος Μεγάλου Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πειραιώς με τον Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής και την Διοίκηση

Νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής – Με το βλέμμα στην καινοτομία και τη συνεργασία

Το νέο τεύχος του εταιρικού περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής κυκλοφόρησε, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις

ΜΙΝΕΤΤΑ: Επιπλέον προνόμια υγείας για τους κατόχους νοσοκομειακών προγραμμάτων

Επιπλέον προνόμια υγείας παρέχονται στους κατόχους νοσοκομειακών προγραμμάτων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εταιρείας.

AIG: Οι φθινοπωρινές καταιγίδες έρχονται – Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Με αφορμή την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου και την πιθανότητα εκδήλωσης έντονων βροχοπτώσεων, η AIG Greece

Το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το Risk Management πλησιάζει

Οι συμμετοχές για το 6ο Greek Risk Management Forum 2026 συνεχίζονται, με την ημερομηνία του συνεδρίου να πλησιάζει.