back to top
26.3 C
Athens
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Το AI & Digital Transformation Conference της KPMG υποδέχεται 35+ κορυφαίους ομιλητές και 250+ CFOs

Nέες τάσεις και στρατηγικές σχετικά με την αξιοποίηση της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στους οργανισμούς

Ραντεβού στις 15 Οκτωβρίου με τις νέες τεχνολογίες, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την υιοθέτηση του ΑΙ σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους

- Advertisement -

2 κορυφαίοι Υπουργοί, οι κ.κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και Βασίλης Κικίλιας δίνουν το παρών και μιλούν για την υιοθέτηση του ΑΙ στο Δημόσιο Τομέα

Το AI & Digital Transformation Conference της KPMG στην Ελλάδα έρχεται την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, με κεντρικό μήνυμα “Harness Technology – Change the Game”, για να καλωσορίσει κορυφαία στελέχη – CIO, CTO, COO, CDO, CFO, CMO από την Ελλάδα και το εξωτερικό – σε μια συναρπαστική ημέρα συζητήσεων, παρουσιάσεων, ανταλλαγής απόψεων και networking με επίκεντρο το AI και τις νέες τεχνολογίες.

- Advertisement -

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Δημήτρη Παπαστεργίου, Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας και της Δρ. Ντένια Κανελλοπούλου, Head of Digital Innovation, ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», η οποία θα αναφερθεί στην ενίσχυση της καινοτομίας στην Ελλάδα με AI υπηρεσίες μέσα από τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας και άλλα πολλά.

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Josh Drean, Co-founder & Director of Employee Experience στο The Work3 Institute, AI & Workforce Advisor στο Harvard Innovation Labs και συν-συγγραφέας του Employment is Dead (Harvard Business Review Press, 2024), ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μοιραστεί με το κοινό του συνεδρίου πώς μπορούν να ευδοκιμήσουν οι εταιρείες τους στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο μέσω της χρήσης του ΑΙ.
Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του συνεδρίου θα έχει η συζήτηση πάνελ με θέμα “The Role of AI in Shaping the Future of Financial Services”. Η Ισαβέλλα Βήτου, Chief Strategy & Ιntegration Officer, Allianz, ο Αλέξανδρος Εμμανουήλ, Chief Technology Officer, Τράπεζα Πειραιώς, ο Γιώργος Μαρίνος, Γενικός Διευθυντής Καινοτομίας και Ψηφιακών Συνεργασιών, Εθνική Τράπεζα, η Μαρίνα Ρίκου, Customer, Value and Data Management Director, Alpha Bank και ο Dr. Κωνσταντίνος Χατζησυμεών, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων & Διαδικασιών, ERGO Hellas θα συζητήσουν για τον ρόλο του AI στη διαμόρφωση του τραπεζικού και ασφαλιστικού κλάδου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διονύσης Διαμαντόπουλος, Partner, Advisory, KPMG στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις του Παναγιώτη Κουρή, CEO, Office Line, του Σταύρου Σταυρινουδάκη, Analytics Business Unit Director, Performance με θέμα “The Role of AI in Accelerating Digital Innovation and Transformation” και του Νικήτα Κλαδάκη, General Manager της ADACOM, ο οποίος στο πλαίσιο της παρουσίασής του με θέμα “Empowering Cyber Defense: AI-Driven XDR Unleashed” θα αναλύσει τα σημεία Security Challenges, Threat Landscape, Overview of AI-Driven AXDR, AI-Driven XDR Core Components, AI-Driven XDR Services.

Ένα πολύ ενδιαφέρον fireside chat θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Θεοδόση Τόμπρα, Managing Partner, CPA Law και του Βασίλη Καρκατζούνη, Δικηγόρο Αθηνών, με θέμα “AI governance in the public sector”, όπου θα συζητηθούν πολύ σημαντικά θέματα όπως από τη θεωρία στην πράξη για την Τεχνητή Νοημοσύνη, σχήματα διακυβέρνησης στο AI Act, η σχέση της διακυβέρνησης δεδομένων και ΑΙ για το δημόσιο τομέα και άλλα πολλά.
Πώς τα LLMs άλλαξαν την άποψη των επιχειρήσεων και των οργανισμών για τη τεχνητή νοημοσύνη; Πώς η αλληλεπίδραση των χρηστών με την τεχνητή νοημοσύνη άλλαξε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσει ο Αναστάσιος Μπακιρτζής, Team Leader Data Science, Ergoman μέσα από την παρουσίασή του με θέμα “Boost your business applications with GEN AI: A converse with your application’s data perspective”.

O Όθωνας Μανής, Manufacturing Digitization & Data Management Director, Όμιλος Τιτάν θα παρουσιάσει με θέμα “Next Generation Operating Model through Digital Transformation” και θα απαντήσει σε ενδιαφέροντα ερωτήματα όπως πώς έχει μεταμορφωθεί ο τρόπος εργασίας στον Όμιλο Τιτάν με τη χρήση του AI, τι σημαίνει «έξυπνο εργοστάσιο τσιμέντου του μέλλοντος», τι βαθμό έχει βελτιωθεί η παραγωγικότητα εφαρμόζοντας το πρόγραμμα καινοτομιών τεχνητής νοημοσύνης.

Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ με θέμα “Leveraging AI for a smarter energy future – Opportunities and Risks” θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου. 5 κορυφαία στελέχη μεγάλων οργανισμών – ο Γιώργος Κωνσταντέλος, Director Digital Technologies, HELLENiQ Energy, η Τζούλη Σίμου, Head of Data Management, ELPEDISON, ο Αλέξανδρος Στεργίου, Chief Information Officer, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, o Ανδρέας Τζεραβίνης, Head of Cloud & Mobile Application, MOTOR OIL (HELLAS) S.A και ο Κωνσταντίνος Φατόλας, CIO, Information Technology & Digital Strategy Division, Metlen Energy & Metals θα μιλήσουν – μεταξύ άλλων – για το ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην επίτευξη ενός βιώσιμου και ανθεκτικού ενεργειακού μέλλοντος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πάρης Καραγιάννης, Director, Advisory, KPMG στην Ελλάδα.

Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η συζήτηση του Κωνσταντίνου Δήμου, Partner, Consulting, KPMG στην Ελλάδα με το Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Η εφαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών και η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για τη διαχείριση, την πρόληψη και την έγκαιρη προειδοποίηση των φυσικών καταστροφών», ενώ ο David Rowlands, Global Head of AI της KPMG σε μια διορατική ομιλία θα παρουσιάσει τα πιο σύγχρονα εργαλεία και λύσεις τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία θα βοηθήσουν στην καθοδήγηση και εφαρμογή της στρατηγικής AI με στόχο την ενίσχυση της δέσμευσης των πελατών και της εμπειρίας των εργαζομένων με τρόπο υπεύθυνο, αξιόπιστο και ασφαλή.

Η συνέργεια μεταξύ ανθρώπων και δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Χρήστος Παπανικολάου, Solutions Sales Manager, InTTrust S.A θα παρουσιάσει το εξαιρετικά σημαντικό θέμα “People and Data: The twin pillars for AI Business Transformation success”, ενώ η Elena Drecheva, Managing Director, Konica Minolta Business Solutions Greece and Bulgaria, θα παρουσιάσει με θέμα “The Digital Imperative: Embracing AI for Business Growth” και θα απαντήσει πώς αλλάζει το τοπίο του ψηφιακού μετασχηματισμού, πώς το AI λειτουργεί ως καταλύτης ανάπτυξης, πώς μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια ανάπτυξης με τη χρήση του AI.

Θα ακολουθήσει το τρίτο πάνελ του συνεδρίου με θέμα “AI in Retail, shaping the shopping & employee experience of the future”. Ο Βασίλης Αδαμίδης, HR & Business Services Director, Nestle Greece/Cyprus/Albania, o Αντώνης Γιαννόπουλος, CIO, Metro, o Λουκάς Δεληγιαννάκης, CEO, Public Next και ο Λεωνίδας Σταυρόπουλος, CIO, Goody’s – Everest Group of Companies θα μοιραστούν με το κοινό του συνεδρίου τη γνώση και τις εμπειρίες τους σχετικά με το AI στο Retail. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Γκέκας, Director, Advisory, KPMG στην Ελλάδα.

Δύο ηγέτες της τεχνολογίας και του ΑΙ θα πραγματοποιήσουν ακόμα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα “Unlocking AI transformation – The leaders’ point of view”. O Ali Tahmasebi, Director of Solution Sales, STU Lead for Greece, Cyprus, and Malta, Microsoft και ο Άγγελος Βλαχόπουλος, Sales Manager, IBM Software θα μοιραστούν με το κοινό του συνεδρίου πώς οι οργανισμοί μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να προωθήσουν την καινοτομία, να ενισχύσουν τη λειτουργική αποδοτικότητα και να δημιουργήσουν νέα επιχειρηματική αξία. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Θανάσης Παύλου, Senior Manager, Advisory, KPMG στην Ελλάδα.

Είναι μια συναρπαστική στιγμή να εργάζεται κάποιος στον κλάδο της διαφήμισης! Μέσα από την παρουσίασή του με θέμα “How AI is transforming the business of Advertising” ο Χρήστος Λάτος, Deputy CEO, Ogilvy Greece έρχεται στο AI & Digital Transformation Conference της KPMG στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τη συναρπαστική παλέτα δυνατοτήτων που προσφέρει το ΑΙ ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και αναδιαμορφώνοντας το διαφημιστικό κλάδο. To συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της Marily Nika, Ph.D, Gen AI Product Lead, Google.

Το AI & Digital Transformation Conference θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από την KPMG στην Ελλάδα με στόχο να εξοπλίσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων με τις γνώσεις και τις στρατηγικές που απαιτούνται για την αξιοποίηση της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στους οργανισμούς, οδηγώντας στην καινοτομία και «χτίζοντας» ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σημερινό γρήγορο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μέγας Χορηγός του συνεδρίου είναι η Performance Technologies, Διακεκριμένοι Χορηγοί οι εταιρίες Adacom, InTTrust, Officeline, Χορηγοί οι Ergoman, Konica Minolta και Mellon Group of Companies. Υποστηρικτές η Genesis Pharma και η i-DOCS.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης στην ασφαλιστική αγορά παρουσιάζει τόσο κινδύνους όσο και ευκαιρίες

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας εντυπωσιακά ενδιαφέρουσας εποχής, η οποία θα χαρακτηριστεί από την επανάσταση που θα φέρουν οι νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Από τα μικροκυκλώματα στη συνείδηση και από την ανάλυση δεδομένων στη μηχανική μάθηση

Καλώς ήρθατε στη νέα έκδοση του περιοδικού μας, η οποία προσφέρει μια βαθιά και συναρπαστική εξερεύνηση της δυναμικής εξέλιξης της τεχνολογίας

Η υιοθέτηση της ΑΙ στην ασφαλιστική αγορά παρουσιάζει τόσο κινδύνους όσο και ευκαιρίες

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας εντυπωσιακά ενδιαφέρουσας εποχής, η οποία θα χαρακτηριστεί από την επανάσταση που θα φέρουν οι νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Τεχνητή Νοημοσύνη: Πρόοδος με στραμμένη τη ματιά μας πάντα στον άνθρωπο

Ως θιασώτης της τεχνολογίας και οπαδός των εξειδικευμένων λύσεων, εκφράζω τα θετικά μου συναισθήματα και καλωσορίζω την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ)

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Διπλή διάκριση για την Groupama Ασφαλιστική στα Compliance Awards 2024

Δύο νέες διακρίσεις απέσπασε η Groupama Ασφαλιστική κατά την τελετή απονομής των Compliance Awards, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου

H Eλλάδα πρωτοπορεί την τελεταία 5ετία, αλλά έχει ακόμη (επενδυτικό) δρόμο

Koρυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς συμμετείχαν στο Panel Ι με τίτλο: «Η Ελλάδα σήμερα».

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βραβεύτηκε στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της Syndea

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βραβεύτηκε στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων & Βραβεύσεις Συνεργατών της Syndea – Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Όμιλος Interamerican: Διπλή διάκριση στα Compliance Awards 2024

Ο Όμιλος Interamerican, πάντα πρωτοπόρος στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφάλισης, απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Compliance Awards 2024

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Προσλήψεις λοιπού προσωπικού: Ποιες ειδικότητες και σε ποιες δομές Υγείας

Προσλήψεις γίνονονται λοιπού επικουρικού προσωπικού σε διάφορες υγειονομικές δομές της χώρας για 24 ειδικότητες. 

Άνοδος 8,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων, στο +7,9% οι ασφαλίσεις ζωής

'Ανοδος κατέγραψε η παραγωγή ασφαλίστρων την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2024, σύμφωνα με την έκθεση "Παραγωγή Ασφαλίστρων

«Βραβεία Ε.Ε.Α.: Έφτασε η μεγάλη ώρα για τη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας»

Όλα είναι έτοιμα για τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που απονέμονται κάθε χρόνο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Aνακαινίσεις κατοικιών: Ασφαλίστε και ασφαλιστείτε για πιθανές ζημιές

Καθημερινά "τρέχουν" πάνω από 10.000 ανακαινίσεις στην Αττική ημερησίως. Τα προγράμματα ασφάλισης ιδιοκτητών, εργολάβων, εργατών.

AM Best: Οι 5 κορυφαίοι αντασφαλιστές

Στην ανάδειξη των 5 κορυφαίων αντασφαλιστικών εταιρειών για το...