back to top
25.4 C
Athens
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Carglass®: «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του Σήμερα»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του Σήμερα. Στρατηγικές κινήσεις του Αύριο», που διοργανώθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου από τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Λάρισας και την Carglass®, η οποία φιλοξένησε την εκδήλωση στο εταιρικό κατάστημά της.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Κυριάκος Χατζηστεφάνου, Insurance Agent, DMS, CMI, MDRT Country Chair Greece 2013-2014/2016-2018. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τεχνολογικά μέσα που συνεισφέρουν σημαντικά τόσο στη σωστή διαχείριση του χρόνου του επαγγελματία, όσο και στη διεύρυνση του πελατολογίου.

- Advertisement -

Τον λόγο επίσης πήρε και ο κος Αλέξανδρος Στόικος, Υπεύθυνος Πωλήσεων Carglass® για τη Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου και τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία έχει προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθει στις νέες αυτές συνθήκες.

Παράλληλα, μέσα από την παρουσίασή του, ο κος Στόικος ανέδειξε την Εξυπηρέτηση Πελατών ως ένα στρατηγικό πυλώνα στη Λειτουργία της Carglass®, η οποία επενδύει στη δημιουργία και επέκταση του Διακαναλικού Συστήματος Επικοινωνίας με στόχο να προσφέρεται στον πελάτη εξατομικευμένη και ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης.

- Advertisement -

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση σε φιλικό κλίμα, με έντονο το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε η κοινή ανάγκη και επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων μερών να τοποθετείται ο πελάτης στο επίκεντρο και να αποτελεί κοινό παρανομαστή στην αγαστή και εποικοδομητική μεταξύ τους συνεργασία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέος Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος στην Interasco ΑΕΓΑ

Η Interasco ανακοινώνει την ανάθεση των ευθυνών της Διεύθυνσης Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδας  στον κ. Αλέξανδρο Στόικο. 

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2024, ενισχύοντας το έργο του Afrika Tikkun

Η Carglass® Ελλάδος με ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο Spirit of Belron® Challenge 2024, τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική και αθλητική

Carglass®: Αναδεικνύοντας την Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Carglass® είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών

Best of Belron® 2024: 12ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καλύτερου Τεχνικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 12ος παγκόσμιος εσωτερικός διαγωνισμός, Best of Belron® στη Λισαβόνα. Στο διήμερο event, οι 30 καλύτεροι τεχνικοί του ομίλου της Belron®

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέος Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος στην Interasco ΑΕΓΑ

Η Interasco ανακοινώνει την ανάθεση των ευθυνών της Διεύθυνσης Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδας  στον κ. Αλέξανδρο Στόικο. 

Kαραμανλής-Σαμαράς στην εκδήλωση του Γ. Χατζηθεοδοσίου!!!

Με δύο βαρυσήμαντες πολιτικές παρουσίες που θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και θα δημιουργήσουν και πάλι πολιτικές θύελλες θα διεξαχθούν τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

4 νέες διακρίσεις για την Mega Brokers από την Interasco!

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κάστρο Castillo de Arteaga κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της INTERASCO στη χώρα των Βάσκων

Πότε θα διεξαχθεί η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ;

Στόχος της ετήσιας συνάντησης, η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός, αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της  ασφαλιστικής αγοράς.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος δημιούργησσε ενιαία πλατφόρμα ιατρών όλης της χώρας

Η ψηφιακή διασύνδεση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας σε μία ενιαία πλατφόρμα- πληροφοριακό σύστημα σε μια προσπάθεια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Tελευταίες εξελίξεις και χρονοδιάγραμμα για την Οδηγία Ris

Mέσω εγκυκλίου, η ΕΑΕΕ ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο νομοθετικής διαδικασίας για την ψήφιση της πρότασης οδηγίας RIS

ERGO Ασφαλιστική: Νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου

Η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της αποταμιευτικού προγράμματος εγγυημένου κεφαλαίου

Νέος Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος στην Interasco ΑΕΓΑ

Η Interasco ανακοινώνει την ανάθεση των ευθυνών της Διεύθυνσης Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδας  στον κ. Αλέξανδρο Στόικο. 

Αστική Ευθύνη Επιχειρήσεων από την Generali: Απλά και Γρήγορα

Η Εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα σύγχρονη έκδοση του προϊόντος Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για Επιχειρήσεις