back to top
16.3 C
Athens
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025

IFAAcademy: Οι πρώτοι IFAA’s στην Ελλάδα

Το IFAAcademy διοργάνωσε την τελετή αποφοίτησης των πρώτων IFAA’s στην Ελλάδα, των ασφαλιστικών συμβούλων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα CERTIFICATE «IRMA – Individual Risk Management Architect».

Η τελετή, με θεματικό τίτλο «Dare to be different», πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Hilton τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του Money Show, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του IFAAcademy Παναγιώτη Λελεδάκη και πλήθους συγγενών, φίλων και συναδέλφων των αποφοίτων.

- Advertisement -

«Το IFAAcademy έχει δημιουργηθεί από ένα όραμα» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. «Το όραμα αυτό έχει ως στόχο τo rebranding του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου, από πωλητή σε  insurable risk manager, δίνοντάς του τη δυνατότητα να ενημερώνει τους πολίτες για τους κινδύνους που ενδέχεται να επέλθουν και στη συνέχεια να ιεραρχεί τις ανάγκες τους και να τους προτείνει τις βέλτιστες λύσεις για την αντιμετώπισή τους, αξιοποιώντας στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τα αποτελέσματα των πιο σύγχρονων ελληνικών και ξένων ερευνών.

- Advertisement -

 

»Το CERTIFICATE “IRMA – Individual Risk Management Architect” είναι ένα πραγματικά καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δημιουργώντας μια νέα γενιά επιστημόνων ασφαλιστικών συμβούλων.»

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους, ο κ. Λελεδάκης τόνισε: «Έχετε πραγματοποιήσει την καλύτερη επένδυση για το μέλλον σας! Είμαι πραγματικά συγκινημένος από τον ενθουσιασμό με τον οποίο έχετε αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, το όραμά μας για μια σωστά ασφαλισμένη ελληνική κοινωνία. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να μείνει απροειδοποίητος! Πάμε μαζί να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι η πιο έξυπνη ιδέα οικονομικής συμμαχίας!».

Δείτε το βίντεο από την τελετή αποφοίτησης:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο πήραν και δύο από τους αποφοίτους, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους παρευρισκόμενους.

Ο Γιώργος Οικονομάκος, οποίος διπλασίασε την παραγωγή του μέσα σε έναν χρόνο και διακρίθηκε ως ο πρώτος συνεργάτης στην εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στόχος μου είναι, να βρίσκομαι πάντα ένα βήμα μπροστά σε γνώσεις γύρω από το χώρο μας. Το IFAAcademy με βοήθησε να οργανώσω τη δουλειά μου, να πειθαρχήσω, να εφαρμόσω τις γνώσεις μου και να φανώ χρήσιμος στους πελάτες μου.  Χρησιμοποιώ το software και τη μεθοδολογία ανελλιπώς και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βγω πρώτος παραγωγικά στην εταιρεία μου. Το συστήνω και θα το συστήνω συνεχώς στους συναδέλφους μου!».

Τη νέα γενιά εκπροσώπησε η Ειρήνη Γκάρλα, η οποία διακρίθηκε ως πρώτη νέα συνεργάτιδα στην εταιρεία της και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμένα, το IFAAcademy, το I.R.M.A. και  φυσικά ο Παναγιώτης Λελεδάκης ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα. Με πίστη, επιμονή και υπομονή, άρχισα να βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα. Βραβεύσεις, παραγωγή… Μα το σημαντικότερο για εμένα ήταν τα πολύ καλά λόγια που άκουγα από τους πελάτες μου για τη μεθοδολογία που χρησιμοποιούσα. Έβλεπαν ότι πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε γνώριζαν μέχρι τώρα».

Τέλος, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια ενδιαφέρουσα έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας  100 καταναλωτές απάντησαν σε ερωτήσεις για την ιδιωτική ασφάλιση. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από συνεργάτες του Insurance2day και απόφοιτους της IFAAcademy.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

7η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Αναγνώριση των επιτευγμάτων και χάραξη νέων στόχων

Η Συνδιάσκεψη ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν στο διεθνές πρόγραμμα Σπουδών «AI & Technology Architect in Risk Management and Financial Planning» του IFAAcademy

Χ. Φυτέα: «Εξελίσσουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, ώστε να πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά»

Η χορηγική συμφωνία του Ολυμπιακού με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την επίσημη έναρξη μιας «στρατηγικής συμμαχίας με κοινό όραμα, αξίες και φιλοδοξίες»

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ Silver Χορηγός στο Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy για την Τεχνητή Νοημοσύνη στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ στο Ετήσιο Συνέδριο του IFAAcademy, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2025: Το σημείο συνάντησης φοιτητών και επιχειρήσεων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 10/11 στο Ζάππειο, δίνοντας την ευκαιρία για διά ζώσης συνεντεύξεις με εκπροσώπους 100 κορυφαίων επιχειρήσεων

Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης – D&O Liability από το ΕΙΑΣ

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 11 και την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025

Νέο επεισόδιο podcast «Και Αν Συμβεί… στο Δρόμο;» με τον Κ. Λάττα, διασώστη του ΕΚΑΒ

Η Στ. Ζουλινάκη συζητά με τον Κ. Λάττα για τη σημερινή κατάσταση στους ελληνικούς δρόμους και τα συνηθέστερα λάθη των οδηγών

Νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα από την Υδρόγειο Ασφαλιστική για νέους επαγγελματίες

Η πλατφόρμα συνδυάζει θεωρητικές ενότητες με πρακτικές δοκιμασίες που εστιάζουν στις εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2025: Το σημείο συνάντησης φοιτητών και επιχειρήσεων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 10/11 στο Ζάππειο, δίνοντας την ευκαιρία για διά ζώσης συνεντεύξεις με εκπροσώπους 100 κορυφαίων επιχειρήσεων

1ο Sofos Insurance Summit: Το ισχυρό αποτύπωμα ενός ξεχωριστού συνεδρίου

Στις δηλώσεις τους, τόσο οι διοργανωτές όσο και οι συμμετέχοντες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το υψηλό επίπεδο της τριήμερης συνάντησης - Δείτε τα βίντεο

«Διπλή αποζημίωση»: Κινηματογραφική βραδιά από τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Την Τρίτη 18/11 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Kaspersky εντοπίζει κενά στην ασφάλεια των οχημάτων

Ένα μόνο αδύναμο σημείο στην υποδομή ενός συνεργάτη μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη παραβίαση όλων των συνδεδεμένων οχημάτων

Η ασφάλεια με πρόσωπο – Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Στην εποχή της ψηφιοποίησης και της απρόσωπης εξυπηρέτησης, η καμπάνια της ΕΑΔΕ υπενθυμίζει τη σημασία της ανθρώπινης σχέσης στην ασφάλιση