back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη 19 Μαΐου 2026

Νέα περιβαλλοντική δράση του Ε.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων

H 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την τιμά με μία δεντροφύτευση στο κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας θα βρεθούν στο Άλσος Ευελπίδων την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στις 13:00, όπου και θα στείλουν ένα ηχηρό φιλοπεριβαλλοντικό μήνυμα μέσω της δεντροφύτευσης δεκάδων δέντρων, το κόστος της οποίας έχει αναλάβει το Επιμελητήριο.

Η δράση γίνεται με την πολύτιμη συμβολή και της WE4ALL, με την οποία υπήρξε στενή συνεργασία σε προηγούμενες δεντροφυτεύσεις που έκανε πριν από λίγους μήνες το Ε.Ε.Α. σε περιοχές της Αττικής που είχαν πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές.

- Advertisement -

Πρόθεση του Επιμελητηρίου αλλά και του Δήμου είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους και να γίνουν το επόμενο διάστημα και άλλες δεντροφυτεύσεις σε άλλα σημεία του κέντρου της πόλης, προκειμένου να αποκτήσει η πρωτεύουσα περισσότερο πράσινο.

«Μία κινέζικη παροιμία λέει: “Η καλύτερη χρονική στιγμή να φυτέψεις ένα δέντρο είναι 20 χρόνια πριν. Η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα.”
Για εμάς και το Δήμο λοιπόν αυτό το «τώρα» θα είναι την Τετάρτη το πρωί, στο Άλσος Ευελπίδων. Γιατί αν θέλουμε πραγματικά να στείλουμε ένα περιβαλλοντικό μήνυμα, οφείλουμε να προχωρήσουμε στις ανάλογες δράσεις. Και εμείς στο Ε.Ε.Α, όπως έχουν δείξει και οι άλλες δεντροφυτεύσεις που έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια, μιλάμε με πράξεις. Στόχος μας, αλλά και του Δήμου, μία πιο πράσινη και πιο φιλική προς τον άνθρωπο πόλη. Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες μίας οργανωμένης κοινωνίας γιατί η φύση είναι το κοινό μας σπίτι», σημειώνει σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στηλιτεύει ο Γ. Χατζηθεοδοσίου την εξαίρεση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Για κατάφωρη αδικία σε βάρος επαγγελματιών που ειδικά αυτή την περίοδο δίνουν αγώνα επιβίωσης κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Αδιαπραγμάτευτα τα δικαιώματα των ασφαλιστών»

Στην πρώτη γραμμή των σημαντικών μαχών που δίνει η ασφαλιστική διαμεσολάβηση δηλώνει ότι βρίσκεται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η SENATUS επεκτείνεται με νέα συνεργασία franchise στο Βόρειο Αιγαίο

Η Αντιπροσωπεία Χίου θα παρέχει υπηρεσίες ασφαλίσεων, κτηματομεσιτικών, χρηματοδοτήσεων και ενέργειας αξιοποιώντας το πολυεπίπεδο μοντέλο της μητρικής εταιρείας

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στη Vienna Insurance Group πέρασε η Ασφαλιστική της Νυρεμβέργης

Τι ανέφερε ο Hartwig Löger της VIG και ο Harald Rosenberger της Nürnberger

Allianz Commercial: Ο πόλεμος Νο 1 κίνδυνος πολιτικής βίας για περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις παγκοσμίως

Eπιταχύνεται η ζήτηση για προγράμματα ασφάλισης έναντι πολιτικής βίας και τρομοκρατίας, αλλάζουν οι στρατηγικές διαχείρισης κινδύνων εφοδιαστικής αλυσίδας

Στηλιτεύει ο Γ. Χατζηθεοδοσίου την εξαίρεση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Για κατάφωρη αδικία σε βάρος επαγγελματιών που ειδικά αυτή την περίοδο δίνουν αγώνα επιβίωσης κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Στο +16,1% η παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο τρίμηνο 2026

Προσεγγίζει τα 1,6 δισ. ευρώ με αύξηση 27,2% στις ασφαλίσεις ζωής και 7,1% στις ασφαλίσεις κατά ζημιών

Sofos Insurance Agency: Εύσημα διαχρονικής συνεργασίας και αποτελεσματικότητας από την ERGO

O Χρ. Σοφός παρέλαβε σημαντικό βραβείο από τον Ερ. Μοάτσο στο πλαίσιο εκδήλωσης για το Ανεξάρτητο Δίκτυο Πωλήσεων της ασφαλιστικής