back to top
13.8 C
Athens
Πέμπτη 3 Απριλίου 2025

Εθελοντική δράση της MetLife για τον καθαρισμό της παραλίας της Αρτέμιδας

Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Αρτέμιδας διοργάνωσε η MetLife Ελλάδος στις 24 Οκτωβρίου, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η δράση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση All For Blue και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων της εταιρίας, αλλά και μελών των οικογενειών τους.

- Advertisement -

Ανταποκρινόμενοι με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της εταιρίας, οι εθελοντές συγκέντρωσαν σημαντικό όγκο σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στη θάλασσα.

“Η έννοια της βιωσιμότητας είναι συνυφασμένη με τον εταιρικό σκοπό και την κουλτούρα της MetLife. Αντιμετωπίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας, να οικοδομούμε καθημερινά ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους. Με την εθελοντική αυτή δράση, θελήσαμε να συμβάλουμε στην απορρύπανση των ακτών μας, αλλά και να δώσουμε ευρύτερα το μήνυμα ότι η προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων αποτελεί υπόθεση όλων μας” δήλωσε σχετικά η κ. Θάλεια Αγγελίδη, Head of Marketing & Communications, MetLife Ελλάδος.

- Advertisement -

Η εθελοντική δράση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού League of Protection Superheroes, που διοργανώνει η MetLife σε όλη την περιφέρεια EMEA και εστιάζει μεταξύ άλλων σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, Βιώσιμης Ανάπτυξης, Διαφορετικότητας/ Συμπερίληψης και Wellness.

Η All For Blue είναι μια περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΑΜΚΕ), με διεθνείς δράσεις, αμιγώς εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Σκοπός της είναι η προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και η ενημέρωση για τα πλαστικά μιας χρήσης και τρόπους αποφυγής τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μυκητιασική κολπίτιδα: Ένας γνώριμος γυναικείος «εχθρός»

Η μυκητιασική κολπίτιδα επηρεάζει συνήθως γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Είναι λιγότερο συχνή στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, που δεν λαμβάνουν θεραπεία με οιστρογόνα

Mία μεγάλη γιορτή

Εικόνες με στιγμιότυπα από την γιορτή της ενοποιημένης πλέον NN Hellas, με την εξαγορασμένη πρώην Metlife

Σε «θέση μάχης» τα νέα σχήματα στην ασφαλιστική αγορά

Οι εσωτερικές και τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν μετά τις πρόσφατες εξαγορές στον κλάδο βαίνουν προς ολοκλήρωση και οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση ενόψει του φθινοπώρου.

Πράσινο φως για την εξαγορά της MetLife από το ΝΝ Group στην Πολωνία

Το πράσινο φως άναψε η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Πολωνίας για την εξαγορά της MetLife από το NN Group, όπως είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα για το βραχίονα της πρώτης στη χώρα μας.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.

Στην τελική ευθεία το deal της “Ευρώπη Ασφαλιστική”

Το πράσινο φως έδωσε η ΤτΕ για το deal μεταξύ δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του επιχειρείν.

Η Allianz επεκτείνει τη συνεργασία της με το Παγκόσμιο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά – Μαζί: Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ερώτηση σφήνα: Πώς περιμένουν να αυξήσουν τα μερίδια τους οι ασφαλιστικές;

Η απάντηση στην ερώτηση σφήνα του Ανασφάλιστου για πως περιμένουν να αναπτυχθούν οι ασφαλιστικές  δεν μπορεί να είναι μόνο μία, είναι πολλές

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το ΕΣΥ-Τι δείχνει έρευνα της GPO για τον ΠΙΣ

Παρά τις εξαγγελίες και τις προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης, αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το δημόσιο σύστημα υγείας

«Να ξαναγίνουμε ο εθνικός πρωταθλητής στην Ιδιωτική Ασφάλιση» το μήνυμα που Δ. Μαζαράκη από το βήμα της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

«Δημιουργώντας… αστέρια»! Αυτό τον τίτλο επέλεξε φέτος η Επιθεώρηση του κ. Χρήστου Χρυσολόγου, δεδομένης της σταθερής δυναμικής της

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.