back to top
23.2 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες συνεργάζεται με την Diastasys για την εξέλιξη των ψηφιακών της υποδομών

Με βασικό στόχο τη συνεχή βελτίωση κι αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών της και στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξης των ψηφιακών της υποδομών, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ προχωρά σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον διαπιστευμένο συνεργάτη της Microsoft, την εταιρεία τεχνολογίας Diastasys.

Ειδικότερα, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται πλέον με την Diastasys για την υιοθέτηση της λύσης Navins, ως πυλώνα επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας. Η συγκεκριμένη λύση προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, η οποία θα επιτρέπει στα στελέχη την πρόσβαση στο σύστημα μέσω κάθε συσκευής (windows, web, mobile και tablet), ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης στο cloud ή on premise, ενσωματωμένο portal συνεργατών, real time διασυνδέσεις με εξωτερικά συστήματα μέσω web services και άριστες δυνατότητες διασύνδεσης με τα σημαντικότερα cloud services της Microsoft.

- Advertisement -

Ο Σπύρος Τραπεζόντας, Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Τεχνικής Διεύθυνσης της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, δήλωσε σχετικά: «Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ από 01/01/2019 αποκτά ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης υψηλής τεχνολογικής υπεροχής για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, το οποίο θα παρακολουθεί και θα εναρμονίζεται με τις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις. Η επιλογή αυτή θα παρέχει σημαντική ευελιξία στους χρήστες, βελτιώνοντας σημαντικά την ταχύτητα απόκρισης καθώς και την ποσότητα και ποιότητα της πληροφόρησης.

»Κύριος στόχος φυσικά είναι να λαμβάνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ περαιτέρω αναβαθμισμένες λύσεις, που θα υποστηρίζονται από σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας και θα είναι προσβάσιμες από διαφορετικές συσκευές. Αναμφίβολα, μια εταιρεία του βεληνεκούς της Microsoft, μέσω του διαπιστευμένου συνεργάτη Diastasys, αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας».

- Advertisement -

Ο Αλέξανδρος Αρβανίτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Diastasys, πρόσθεσε αντίστοιχα: «Η λύση Navins, στα οκτώ χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και παρουσίας στην αγορά, έχει πιστοποιηθεί  δύο φορές με τον τίτλο “Certified for Microsoft Dynamics”, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο διαπίστευσης παγκοσμίως, για λύσεις συνεργατών της Microsoft. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων των 5.000 χρηστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ενσωματώνοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες για τον ασφαλιστικό κλάδο, το Navins έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού, για κάθε σύγχρονο και επιτυχημένο ασφαλιστικό οργανισμό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Άννυ Τρύφων: Για ακόμη μία χρονιά, η ομάδα της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα

Με το μήνυμα Together we can make it happen, η εταιρεία αποδεικνύει ότι είναι σταθερά δίπλα στο δίκτυο συνεργατών της, δίνοντας ευκαιρίες για ενίσχυση της ομαδικότητας και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των συνεργατών και των στελεχών της

Άννυ Τρύφων: Οι προοπτικές της Μεσιτείας για το 2019

Tο 2019 θα αποτελέσει μια χρονιά ανάπτυξης για τον κλάδο

1ος Διαγωνισμός Πωλήσεων της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ

Επιβράβευση των επιτυχόντων με ένα ταξίδι στο Costa Navarino - Α. Τρύφων: «Συνεχίζουμε δυναμικά και το 2019 δημιουργώντας αξία για όλους: την εταιρεία, τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας»

Άννυ Τρύφων: Τη λύση τη δίνει ο καλός μεσίτης

Εταιρείες που επέλεξαν την κατάλληλη εταιρεία μεσιτείας και δημιούργησαν μια ασφάλιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, προστάτευσαν την επένδυσή τους και ξεπέρασαν τον κίνδυνο, σχεδόν αλώβητες.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.

Οι Πολωνοί (αντ)ασφαλιστές ψάχνουν για συνεργασίες

Το μεγάλο αυτό έργο ανασυγκρότησης της Πολωνίας που χρηματοδοτείται από την ΕΕ βάζει στο τιμόνι της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης την Πολωνία ενώ δρομολογεί θετικές εξελίξεις στην (αντ)ασφαλιστική αγορά

Στο 18,3% το ποσοστό κάλυψης των κατοικιών

Μόλις το 18,3% ήταν έως τον Μάρτιο του 2024 το ποσοστό κάλυψης των κατοικιών της χώρας, έναντι 18,2% την 31η Δεκεμβρίου 2023. Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΑΕΕ

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων

Σήμερα διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 500...

MDRT Day: Secure Today… Thrive Tomorrow. Commitment is always a choice!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδήλωση του MDRT Day Greece στην Θεσσαλονίκη (19-21 Σεπτεμβρίου 2024)!

“Οι καιροί αλλάζουν” για την ασφαλιστική αγορά και το Insurance world 

"Oι καιροί αλλάζουν" τραγούδησε δύο φορές ο Bob Dylan μία το 1964 και μία το 1992 σε κρίσιμες περιόδους του 20ου αιώνα. 

ΑRAG DAY: “Θεωρούμε πως έχουμε συμβάλλει με τις μικρές μας δυνάμεις σε κάτι μεγάλο”

Την 26.9.2024 έλαβε χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση της ARAG Hellas υπό τον τίτλο ARAG DAY 2024.

Placement ETE: Απροθυμία των ασφαλιστικών να συμμετάσχουν 

Οι τοποθετήσεις σε μετοχές της ΕΤΕ υπολογίζονται στα 150 εκατ. ευρώ στο σύνολο των ασφαλιστικών