back to top
19.3 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Θ.Κοκκάλας: Η ERGO ασφαλίζει δωρεάν όλους τους συμμετέχοντες στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

της Ελενας Ερμείδου

Ολους τους συμμετέχοντες στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ασφαλίζει για ενδεχόμενο ατυχήματος δωρεάν, όπως κάθε χρόνο η ERGO, μέγας χορηγός της ετήσιας διοργάνωσης. Ο Θεόδωρος Κοκκάλας, διευθύνων σύμβουλος της ERGO, στην από κοινού συνέντευξη τύπου με τον ΣΕΓΑΣ τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για μας να είμαστε τόσο ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, όσο και ο όμιλος που ασφαλίζει τους συμμετέχοντες στον αγώνα σε ενδεχόμενο ατυχήματος. Είναι μια χορηγία που κάνουμε με όλη μας την ψυχή. Αγαπάμε τον δρομικό αθλητισμό και ότι εκπροσωπεί περήφανα αυτή τη χώρα. Είναι εκπληκτική η συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ κι ελπίζουμε να βοηθήσουμε να γίνεται ο αγώνας μεγαλύτερος και καλύτερος».

- Advertisement -

Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα αποτελέσει και φέτος αφετηρία για την Άνοιξη και θα υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το κορυφαίο γεγονός θα γίνει στις 19 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν την ισημερία, με τη φιλοδοξία ότι θα βγάλει στους δρόμους της πρωτεύουσας περίπου 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Ευρύτερος σκοπός της διοργάνωσης είναι να μετατραπεί σε ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός με έντονα πολιτιστικά, τουριστικά, ψυχαγωγικά και νεανικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους. Παράλληλα  να τονώσει το city break και να ενισχύσει τις προοπτικές επιμήκυνσης του ελληνικού τουρισμού.

- Advertisement -

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος στην ομιλία του τόνισε μεταξύ των άλλων ότι «ο αγώνας αυτός είναι πολύ ασφαλής λόγω της ERGO που μας δίνει το πλεονέκτημα και την ασφάλεια να προγραμματίσουμε τον αγώνα για τα επόμενα χρόνια, ώστε κάθε χρόνο να γίνεται ακόμα καλύτερος». Ευχαρίστησε παράλληλα την ERGO όχι τόσο για τη χορηγία, αλλά γιατί ΣΕΓΑΣ και ERGO έχουν  τους ίδιους στόχους και φιλοδοξίες για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Οι στόχοι για τον αγώνα είναι μεγάλοι, ώστε σταδιακά να γίνει πόλος έλξης για πολλούς ανθρώπους και να φτάσει σε αριθμούς, τους αριθμούς του Μαραθωνίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στις 19 Μαρτίου 20.000 δρομείς θα τρέξουν σε όλες τις αποστάσεις, αριθμός ρεκόρ για το συγκεκριμένο αγώνα. Ένας αγώνας που σηματοδοτεί την αφετηρία της άνοιξης και συγκεντρώνει πολύ κόσμο στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται, η συνέντευξη τύπου έγινε στο κτίριο της ERGO στην Λεωφόρο Συγγρού όπως σύντομα θα μεταφερθεί η έδρα της εταιρείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO: Ο Θεόδωρος Κοκκάλας και ο Oliver Willmes με νέες αρμοδιότητες

Από την 1η Ιανουαρίου 2025, ο Θεόδωρος Κοκκάλας, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Chief Operating Officer της ERGO Γερμανίας, και ο Oliver Willmes

Το ν/σ για τις φυσικές καταστροφές ευνοεί την ανάπτυξη και αξιοποίηση της ιδιωτικής ασφάλισης

Στην αντιμετώπιση των οικονομικών απωλειών από φυσικές καταστροφές με τη συνδρομή της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς προσανατολίζεται η Πολιτεία, με την κατάθεση

ERGO: Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον

Στην ERGO Ασφαλιστική αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και έχουμε ως βασικό μέλημα αυτό να το αποδεικνύουμε

N. Σπυράτος: Ως κλάδος, έχουμε το know-how και την ειδίκευση να αναλάβουμε cyber κινδύνους

Το ζήτημα της κυβερνοασφάλειας είναι, πλέον, ζωτικής σημασίας. Ζούμε σε μια εποχή που οι απειλές και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

ΙNTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 9μήνου 

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα

Οι Πολωνοί (αντ)ασφαλιστές ψάχνουν για συνεργασίες

Το μεγάλο αυτό έργο ανασυγκρότησης της Πολωνίας που χρηματοδοτείται από την ΕΕ βάζει στο τιμόνι της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης την Πολωνία ενώ δρομολογεί θετικές εξελίξεις στην (αντ)ασφαλιστική αγορά

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.